Komentáře
Babišův dvojí metr: Dříve kritizoval ceny nafty a benzínu, ale dnes mu 46 korun za litr nevadí
29 komentářů
Pepa Zahrádka
8
@ALEXEJ ŠÍMA Takže slabý premiér Fiala každý den stanovoval ceny, aby vás sedřel a silná premiér Babiš se tedy podvolil Bruselu či Ukrajině? Čtete po sobě vůbec to co píšete? Ono je to jednodušší, vůdce rozhodl že 50 je méně než 38 a vy tleskáte.
Přejít do diskuze
Podle komentářů je vidět, že na články Reflexu se koblihy lepí, jako vosy na med.
)
)
eráru to vyhovuje, inkaso DPH roste. Koblihám to je jedni, stejně za to podle nich může Fiala a Ukrajina.... O důvod víc, přestat být do budoucna na ropných produktech závislí...
On by snad, probůh, někdo očekával, že by ten vrchní zemský škůdce, vysloužilý slovenský agent StB Bureš, mohl být jakkoliv konzistentní v čemkoliv jiném, než ve věcech svého vlastního prospěchu? 

Vláda zvolila sofistikovaný přístup k regulaci cen a nafty a ejhle ,vyplatilo se to vše funguje jak ma
@Pepa Zahrádka Vždyť je to smradlavý rudý Lojzík, má tu několik nicků a úkolují ho rusáci..
Koblihám to neva, jezdí hlavně sockou. A jak říkal jeden lumen: "Mě se to netýká, já kupuju furt za 500".
@Zuzana Klimankova bachyně utratila miliardy s nulovým výsledkem protože si myslela, že krize v průlivu bude trvat 14 dní, jsi chtěl říct klitorisi. KDyž došly prachy, tak naskočil klitoris a začal burešovskou nekompetenci vysvětlovat.
Antibabišovská propaganda nemá racionální podstatu. Lidé en bloc vidí, že duševně resp. duc*** vyprázdněná protibabišovská hysterie je ve své podstatě pro své tvůrce kontraproduktivní.
@Miroslav Kašpar A predstavte si ze pomaha hlavne financne matkam samozivxtelkam,ktery se ocitnou vjakekoli nouzi.Ukazte me jineho ktery by financne a ne male castky kohokoli podporovali.Zadny.A ze je tu spousta nemocnych lidi vcetne deti.Misto na ukrajinu vy vsichni spravedlivy posilejte radsi penize na potrebne nemocne ceske lidi. A deti.
@torstt máš na mysli agenta krasnova, dortíku. Bureš má na triku jen nesmyslný vítr v rozpočtu ČR spojený s nefunkčním tzv. opatřením.
Kvíz pro chytré hlavy čtenářů refluxu: Kdo může za blokádu Hormůzu?
(nápověda: Iniciály ze začátku abecedy)
(nápověda: Iniciály ze začátku abecedy)
@Jožka Oltec Proto si taky muze nekolikrat do roka dovolit jezdit k mori .A co vy?Asi nic co.Tak Lojzovi nezavidte.Kazdy mame na.vyber.
@ALEXEJ ŠÍMA Dochází ti kyslík análfabete jak se puťkovi vyskočovi strachy svírá svěrač.
@Anton Augustin Obávám se, že tvoje sexuálně deviantní diagnóza se týká pouze tebe.
@Ksel Psal jsem "duc***" vyprázdněná protibabišovská hysterie a nějací debílci mi tam dali tři hvězdičky. Takovouto pitomost by už neudělala ani umělá debilita.