Komentáře

Zpět na článek

Babiš, rozumu se zbavíš!

31 komentářů

jokles
22. listopadu 2011 • 13:02
Přečetl jsem si toho Holce ! A mám pocit, že jen tak-tak jsem uhnul jedovatému hadu ! Ježiš Kristus má stěstí, že už nikoho neohrožuje, jinak by p. Holec byl připraven jej kádrově spolehlivě rozebrat ! Ostatně kohokoliv... A to jsem se domníval, že magor zemřel minulý týden. Vidím, že nebyl jedinej...Co vy jste za lidi ?
blue_coffee
22. listopadu 2011 • 09:10
Já bych Babiše rozhodně nezatracovala. Jasně, není svatý, ale za prvé to po něm nikdo nechce a za druhé se svou nesvatou minulostí nedělá žádné tajnosti. A hlavně by se na nějakou iniciativu mohl klidně vykašlat, se svým majetkem nemá potřebu se drápat do politiky kvůli dalšímu hrabání. Prostě ho to tady zcela pochopitelně se*re a chce s tím něco udělat. A pokud to upřímně nemyslí, tak co - tak se totálně znemožní, zařadí se po bok Vítka Bárty a tady to pojede dál ve starých kolejích, hůř už snad být nemůže...
whiteboard
21. listopadu 2011 • 13:29
Pane Holče vy nemusíte mít strach,vy se rozumu nezbavíte,protože ho prostě nemáte!!! Opět je mi z vás blivno. Jen by mě zajímalo,kdo si zaplatil tento objektivní článek. Možná Vítek obálka,nebo někdo uplně jiný??? Přiznejte barvu!!!!!
Možná by ještě stálo za to založit nějakou občanskou iniciativu za vaše odstoupení z pozice redaktora Reflexu,byl bych první kdo by to podepsal a myslím,že bych nebyl sám.
oldboss
23. listopadu 2011 • 09:18
Já se přidávám
canislupus
18. listopadu 2011 • 22:09
Pane Hplec tak proč tu iniciativu nezaloží Reflex a nebo Vy, dejte ty miliony na kampaň .Vy určitě vite že Vaši majitelé a ředitelé jsou čistí proč nenapíšete o nich nějakou senzasci a nebo jak romové zbili lidi mačetami a nic se neděje a o cikánech se píše pořád tak proč se nestaráte o témata ,která nás trápí ne o člověka,který chce pomoct a vyburvat lidi .Jste obyčejný vlez ***ka pane Holec
richard_s.
18. listopadu 2011 • 20:52
Jééé to je ale hloupý článek. .-))) Nepřipadáte si trošku povrchní, pane Holče? Místo pranýřování něčí gramatiky (i když chápu, že potřebujete čtenářům ukázat, že gramatiku ovládáte), se víc zamyslete nad tím, co píšete.
kkk999
18. listopadu 2011 • 17:43
To, že Babiš je darebák, to je bez diskuze, ale ti, co nám vládnou dnes, ti ho daleko porážejí...a Refkex? Už tu trávu nehulte, neberte ty drogy, už to v těch svých makovicích máte vyhrabáno, jste mi to ale sebranka, chce se mi z vás zvracet jako tomu generálovi z Černých baronů...naprosto souhlasím s Milošem Zemanem, který o vás řekl, že jste (Holec, Doležal a další) žumpou společnosti - měl naprostou pravdu!
placirkabodlo
19. listopadu 2011 • 13:01
ze ty ses zase prejel superpyrinem?

copak jeste rekl ten tvuj milos, kdyz se napriklad vodil ozraly s paroubkem za ruku (doslova). kazes rozum, ale sam mas vyjebano, ty naprosta pravdo.

http­://www­.refle­x.cz­/cla­nek/zp­ravy/­44035/­vedci-zjistili-souvislost-mezi-iq-a-drogami-chytri-lide-je-berou-mnohem-casteji.html

to je tvoje parketa, tak hobluj.
kkk999
19. listopadu 2011 • 23:12
placírkabodlo: Kdyby oslům svítily oči, tak nad tebou je záře daleko větší než v Las Vegas...na osla, jak jsi ty,už odmítám reagovat, je to ztráta času... Zeman se ze své eventuální opilosti vždycky vyspal, ale ty kdybys spal i sto let, tak budeš mít tu svoji makovici zfetovanou a vypatlanou stále...
filiprx
18. listopadu 2011 • 15:00
Po přečtení mě tentokrát napadlo:
1) Kecy v kleci!
2) A co vaši rodiče?
3) Kde je paroubeček?!

A to teda ne že bych byl Babišův fanda.