Komentáře
Peče se celá země, Babišova vláda ale mlčí a mlží. Přitom extrémy počasí jsou trvalými problémy Česka
6 komentářů
Petr Kunc
0
Jo jo může za to Babiš, co na tom že se autor ohání pozorováním od 60.let minulého století. Nevolil jsem ho ani nikoho z této vlády. Ale na to něco s tím udělat bylo 60 let a teď se divíme? Dříve se narovnávali řeky, voda odteče rychle a nevsákne se, to samé okapy od paneláků nebo nových domů, šup s tím do kanálů. Můžeme si za to sami už 60 let a né nějaký Babiš. Tahle mantra už je k zbl..í.
"Ano za zvýšenou teplotu může ANO!"
Opět mě pan redaktor přesvědčil o jeho nenávist zvanou Babiš. Přeci od 90ých let se naše snaha snížit emise v ČR ohromně zvedla. Nevím co víc ještě můžeme vypnout, zbourat nebo vytřídit. V dnešní době si myslím, že my (ČR) pro zdravé prostředí děláme opravdu hodně a nevím co se dá zásadně změnit. Ale je pravda, že vyjádření každého pisala se může zveřejnit - to je demokracie. Přeji krásný teplý den.
Opět mě pan redaktor přesvědčil o jeho nenávist zvanou Babiš. Přeci od 90ých let se naše snaha snížit emise v ČR ohromně zvedla. Nevím co víc ještě můžeme vypnout, zbourat nebo vytřídit. V dnešní době si myslím, že my (ČR) pro zdravé prostředí děláme opravdu hodně a nevím co se dá zásadně změnit. Ale je pravda, že vyjádření každého pisala se může zveřejnit - to je demokracie. Přeji krásný teplý den.
@Walter Kosař To spíše ty máš krátkou paměť:
https://www.facebook.com/watch/?v=1163792315956248
Člen Babišovi vlády už vloni zrušil globální oteplování. A když žádné neexistuje, tak proč se nad tím zamýšlet, že? Hlavně, že je imunita a dotace pro Babišovy firmy v zemědělství a ve zdravotnictví, ve kterém Babiš také čile podniká.
Koblihe ke snídani byly?
https://www.facebook.com/watch/?v=1163792315956248
Člen Babišovi vlády už vloni zrušil globální oteplování. A když žádné neexistuje, tak proč se nad tím zamýšlet, že? Hlavně, že je imunita a dotace pro Babišovy firmy v zemědělství a ve zdravotnictví, ve kterém Babiš také čile podniká.
Koblihe ke snídani byly?
Nemusel jsem čekat dlouho kdy Reflex otiskne článek za horka může ten arcilotr Babiš jako vlastně i za zácpu redaktora
A to jako chcete další papír ke stavebnímh řízení že dům nepovolí bez okenic? To je totiž jediné co státní úředník vymyslí. Možná ještě dotační program na žaluzie, ale budete muset dodat potvrzení podepsané vaší mrtvou praprababičkou a studii kterou bude smět udělat firma se speciální licencí a tu bude mít jediná firma v čr. Viz postup schvalování měničů pro FVE a další trafiky...