Komentáře
Sázka na senátní volby a zklamané pravičáky. Dotáhne to Kuba s hnutím Naše Česko do celostátní politiky?
11 komentářů
Viliček
10
Kuba a jeho sdružení jen rozpolcuje politickou scénu, nic nového nepřináší. Ve skutečnosti to je Béčko Babišova ANO.
Přejít do diskuze
Jeho hranice jsou JČ kraj. On to ví a do celostátní politiky nepůjde. Navíc na obci a na kraji je zdaleka největší kořist. Pro mě nevolitelný, těch afér má dvanáct do tuctu. Takový Babiš, co zná planety Sluneční soustavy a ví, kdo namaloval oponu ND...
@Jan Kolomazník
Tento způsob léta zdá se mi poněkud nešťastným....oprava klasika 🙂
Každopádně na věci to nic nemění a nešťastní budou všichni, protože tohle je způsob vládnutí opravdu nešťastným...
Tento způsob léta zdá se mi poněkud nešťastným....oprava klasika 🙂
Každopádně na věci to nic nemění a nešťastní budou všichni, protože tohle je způsob vládnutí opravdu nešťastným...
Horké léto,vedro,sucho,málo vody,makak,macíček a navrch Kuba.Tento způsob léta se mi zdá poněkud rozmarným.Tak se slovy dalšího klasika.Kuba,běž do hajzlu....
Kuba je konkurence Bureše. Přesně jemu je schopen sebrat pár procent. Takový soft kuní ksicht...
Zatím to vypadá spíš na Slovensko - Maďarské ,česko Kba bude přičinlivým slouhou toho malého cizeho česka! Tedy v cizí moci!
@Stanislav Silhan Alternativa vůči čemu, současné vládě?? Ale SPD je v současné vládě!!