Komentáře

Zpět na článek

Hádka Pavla s Babišem je více fascinující než jakákoli reality show, říká novinář z Hongkongu

34 komentářů

Pavel Nyklíček
Konfrontace přichází příliš brzy.
Aktivnější je bábiš a je to právě on, kdo staví na veřejnost nezájem s hradem spolupracovat.
Vydržet tento nátlak ještě rok a půl bude přetěžký úkol pro starého pána a lehce se může stát, že souboj prohraje.
Ani v současné době na sítích nevede a preference jsou stále o parník, stejně jak při prohrané posledním souboji.
Babiš nemá ksicht jenž by budil důvěru a bohužel pro něj právě ksicht prodává...
Pavel naopak. Jeho aristokratická tvář prodává snadno.
Porovnáme li způsob vystupování, tón hlasu a pohyb těla, je babiš oproti Pavlovi tak akorát součástí panoptika o polárni zdravovědě....🫤
Jožka Oltec
@Jarda Bloudil No hlavně že ty ses pasoval na experta toho, co má či nemá novinář psát.
jir-ka
@DAVID FUČÍK Už jednou jsem se vyjádřil k tomu kdy jste komentoval p.P.P , můj názor jk tomu co jste popisoval je , že vaše komentáře jsou neslušné řečeno pitomé . I když pitomý názor je názor který vám nikdo nebere . 🥴
Uživatel_5573847
@Eva Folbrová aby se ti něco propsalo, soudružko, tak bys nejdříve musela vytáhnout hlavu z burešova pozadí.
DAVID FUČÍK
@jir-ka ... napsal jsem nějakou nepravdu ? Nebo jenom tak tradičně tápete z důvodu prázdnoty protiargumentů ?😉
DAVID FUČÍK
Je to hádka bývalého možného spolupracovníka StB a bývalého aktivního pracovníka "vojenské StB". Oba samozřejmě tehdy členové KSČ, kde byl PP aktivnější. Proto má, vzhledem k již tehdy projevenému politicky přizpůsobivému charakteru, šanci uspět i dnes. Vše i s teoretickou možností, že pokud by nedošlo ke změně režimu, mohl by Petr Pavel být i tak komunistickým prezidentem, ale Babiš by určitě za komunistů premiérem nebyl. Takže využitelnost Petra Pavla přesahuje oba režimy a je tak použitelnější a ovladatelnější pro určité vrstvy sponzorů a současnou opozici.😎
Jaroslav Chlup
@DAVID FUČÍK koukám že hodně upadáš.
DAVID FUČÍK
Snad jenom k tomu uváděnému působení Petra Pavla v NATO. Vedení NATO se skládá ze stálého jádra západních zemí, kdy zemím z bývalého "východního bloku" je dávána možnost časově omezené přítomnosti jejich zástupce v okrajových funkcích štábu NATO. Když přišla řada na Česko byl od nás vznesen dotaz koho máme poslat. Odpověď (volně přeloženo) zněla, že je to jedno ať je to Petr nebo Pavel, bude zodpovídat za úklid jednacích místností. Tak jsme tam pro jistotu poslali Petra Pavla. Nutno doplnit, že byl pochválen za zajištění pořádku v jednacích místnostech i v průběhu jednání, což bylo u nás interpretováno jako, že Petr Pavel byl pochválen za aktivní přístup při jednání NATO. 👨‍🦳
Jarda Bloudil
P.Buchert si opět vyložil čínského novináře a jeho slova a obsah článku jak se mu hodí.A jeho osobní úvahy s novinařinou nemají nic společného.
DAVID FUČÍK
@DAVID FUČÍK ..no přeci aby mohla vyniknout prudká inteligence lidí jako jsi ty Chlupe😉
Miroslav Zita
ČR by si na místě prezidenta zasloužila skutečného státníka. Ne mediálně vyrobenou celebritu, ale osobnost, která bude spojovat občany bez ohledu na jejich politické názory. Člověka, který bude jednat spravedlivě se všemi a bude prezidentem celé republiky, nikoli jen části společnosti.
Pokud se kandidáta na prezidenta někdo zeptá, zda stojí o hlasy určité skupiny voličů, správná odpověď by měla být jednoduchá!? Ano, stojím o hlasy všech občanů. Prezident přece neusiluje o zastupování jedné názorové skupiny, ale celé země.
Jestliže však kandidát prohlásí, že o hlasy lidí, kteří protestují proti té či oné vládě, nestojí, vypovídá to o jeho politické nevyzrálosti. Prezident nemá rozdělovat společnost na "naše" a "jejich" . Jeho úkolem je hledat společnou řeč i tam, kde se názory rozcházejí.
Právě proto si myslím, že Česká republika potřebuje v čele státu osobnost formátu Cyrila Svobody = člověka, který dokáže naslouchat, spojovat a být prezidentem všech občanů, nejen těch, kteří s ním souhlasí.
Moc bych si přál, aby ČR měla příštího prezidenta právě někoho, jako je Cyril Svoboda.
Jožka Oltec
@Jarda Bloudil Nějak ti redakec stále ne a ne vyhovět, co? Kničíš tu o banu už podesáté..
Pavel Nyklíček
@Hagenbaden_2
Také jsem Svobodu v poslední době sledoval při rozhovorech v médiích a je nějak zkostnatělý v názorech....🫤
Mysli to dobře, je o své pravdě i přesvědčen, ale doba už je jiná a politické směřování také odlišnéa ten východ tam prostě je....
Současný prezident je na tolik férový, že se chce setkávat i se svými odpůrci.
Vuděli jsme velkorysou nabídku vůči předsedovi a výsledek je výmluvný, protože babiš uz nevládne, jen jede naturel koalice, která nemá se slušnou komunikací jich společného!
Hagenbaden_2
@Miroslav Zita
Tak to je opravdu úsměvné. Obviňujete PP z rozdělování společnosti. Na to odpovím: Není ten, kdo by se zavděčil všem!
Vždycky se najdou ti, co nesouhlasí. PP více méně reaguje na invektivy vůči své osobě, ale záleží, jestli je chcete vidět nebo ne.
Cyril Svoboda je prokazatelně placeným člověkem z Moskvy, a to co říká je zcela neuvěřitelné! Takže vy nehledáte sjednotitele. Vy chcete toho, který vyhovuje vaším názorům. A to je dramatický rozdíl ☝️
Hagenbaden_2
@Tomas Rott
Opravdu není. Nebuďte hysterický 😉
Uživatel_5573847
@DAVID FUČÍK ale pak vypadáš jako debiI soudruhu
Uživatel_5573847
@Tomas Rott jinými slovy dortík si mindrák z morbidní nadváhy léčí kydáním burešovské špíny na lidi nekonečně hodnotnější než on sám.
Uživatel_5573847
@Uživatel_1320707 jak jsi přišel na toho generála ucho? Bolševická ano ... ale tak maximálně podržtaška jsi.
Uživatel_1320707
Přirovnávat toho bolševického generála k císaři je chucpe. Loutka z hradu je ostudou.
ODS se vyhlašuje jako pravicová strana a kde komu vyčítala komunistickou minulost najednou je jejich miláčkem.
Tomas Rott
Prezident Pavel je ostuda naší země!
Jaroslav Chlup
@DAVID FUČÍK Ježíš, další chudák co zamrznul na úrovni MŠ. Proč lidi jako ty jsou vždycky tak trapní mi asi neřekneš, co?
DAVID FUČÍK
@Jaroslav Chlup .....ale jenom o chlup😉
Jaroslav Chlup
@Jarda Bloudil lepší jak chudák bloudil
Jarda Bloudil
@Jožka Oltec P.Oltec intelikentni počítat do dvou neumí.Priste radši nic nepište o voličích Babiše,radši místo zde psaní se učte počítat.
Jarda Bloudil
@Jožka Oltec Stačí jeden expert a to Jožka Oltec.
Jarda Bloudil
@Jožka Oltec Už jste dlouho nedostal ban.
Josef Sefranek
Je ostudou, že Česko řídí Slovák s komunistickou minulostí a spolupráci s StB.
Ti kdo na tom mají vinu by se měli stydět.
Jaroslav Chlup
@DAVID FUČÍK njn, jsem tak nějak tušil že navíc nemáš. Holt trollí účty ještě nejsou na takové výši.
Jaroslav Chlup
@Pavel Nyklíček pravda
Hagenbaden_2
@Miroslav Zita
Nešířím lži. Viděl jsem seznam politiků z Evropských států, kteří jsou podporovaní Ruskem a jeden z nich byl i Svoboda. Pravda je, že neznám věrohodnost tohoto dokumentu, ale jeho vyjádření do kontextu zcela zapadají. V 360° také sedává vedle trochu obskurních postaviček veřejného života a zástava nerealizovatelné názory na zahraniční politiku.
Je věcí politika, jak se na jednotlivé otázky vyjádří. Odpověď PP, kterou píšete jsem nezaznamenal, ale pokud tak odpověděl, tak s tim nesouhlasím, nicméně je to na toto téma spíše ojedinělé vyjádření. Vetsinou se snaží vyjadřovat umírněně. Tak ho vnímám. Jedna nevhodná odpověď by podle me neměla být důležitá pro hodnocení politika. AB a Macinka jsou btw v tomto oboru mistři. Jeden si neustále protiřečí a druhý provokuje záměrně. Hezký víkend.
Pavel Nyklíček
@Jaroslav Chlup
Čistě technická:
Jak někdo může ze dna, ještě spadnout 🤣
Miroslav Zita
@Hagenbaden_2
Jste na omylu. Tvrdit, že Svoboda je placen Moskvou, je možná vaše nějaká domněnka, bohužel šířite nepodložené lži. A to je problém, který provází mnoho občanů.
Samozřejmě, máte pravdu, že nikdo se nemůže zavděčit všem. O co ale jde? Jde o to, jak jsem psal výše ; Jestliže kandidát odpoví na otázku, jestli stojí o hlasy těch ci oněch voličů a kandidát odpoví, že o hlasy voličů, kteří chodí protestovat proti té či one vlády, tak takový kandidát je politicky nevyzrálý. Kandidát na prezidenta by měl jednoznačně prohlásit, že stojí o hlasy všech občanů.
Když to vezmete polopaticky, tak já vámi také neopovrhuji, protože máte jiný názor. Protože vím, že by jisto jistě bylo spousta věcí, ve kterých by jsme se shodli. PS: přeji krásný zbytek víkendu.
Hagenbaden_2
@DAVID FUČÍK
😆😆😆 to je ale blbost
Eva Folbrová
Nejsem si jistá, že se tento článek od p.Bucherta nějak pozitivně propíše do intelektu skalnícĥ příznivců časopisu Reflex a to, co sdělit/ možná/ měl, bude pochopeno. Mě pobavil a poučil!
,, Ukazovat na moruši a nadávat jerlínu"> zdravím tímto p.Bucherta.🤗