Komentáře
Marta Ševčíková
6
Většinou komentáře nepíši. Ale pro pro Davida Fučíka mám vzkaz: Jste trapný. Na dobrý článek Martina B. se dá reagovat i jinak nemyslíte? Moc hezky napsané, prezident je výborný a vy jste za tu reakci NULA.
Přejít do diskuze
Pro postkomunistického rozvědčíka na hradě je funkce prezidenta jednou velkou dovolenou plnou zážitkových akcí. Plní si tak svá přání.😂🤣
@Marta Ševčíková....vážím si toho, že jste udělala výjimku a reagujete na můj příspěvek do diskuze. Máte plnou pravdu, že na článek Martina B. se dá reagovat i jinak. Tedy jak naznačujete, tím jedině správným způsobem. Ale takové "jedině správné a přípustné názory" jsem zažil již v minulém režimu, tedy v době, kdy pan prezident byl kariérní člen KSČ a aktivní zaměstnanec "vojenské StB". To, že se z něho stal také politický "převlékač kabátu", žalobníček na jiné a Česku škodící šéf opozice, jenom ukazuje jeho skutečný charakter. Takže já jej posuzuji v celku, ne jenom v přípustném rozsahu. Ale to samozřejmě neznamená, že vy nemůžete mít jiný názor a jeho charakter obdivovat.😉
Možná byl pan Fučík na vojně jako já - názor na lampasáky máme potom stejný. Pan otec byl četař z povolání???
@DAVID FUČÍK Kdo ví, jestli si kariéru ve "vojenské StB" vybral sám. Spíše mu ji určili rodiče, jako většině z nás určovali, když nám bylo 15 let.
Kabát nepřevlékal, bez ohledu na velitelství bojoval za Českou vlast. Navíc si z komunisty z nás přes padesát nezadal málokdo - téměř všichni jsme byli "dobrovolně" v SSM, mnozí ve Svazarmu; a znám i takové, které KSČ donutila k "dovrovolnému" vstupu vydíráním.
Za svou minulost komunisty se omluvil. Andrej Banis se neomlouvil ani za minulost soudruha z KSČ, natož za udávání StB.
Holt jsme volili zase jen menší zlo - a prezident Petr Pavel mne přesvědčuje, že z dostupných byl ten lepší.
Kabát nepřevlékal, bez ohledu na velitelství bojoval za Českou vlast. Navíc si z komunisty z nás přes padesát nezadal málokdo - téměř všichni jsme byli "dobrovolně" v SSM, mnozí ve Svazarmu; a znám i takové, které KSČ donutila k "dovrovolnému" vstupu vydíráním.
Za svou minulost komunisty se omluvil. Andrej Banis se neomlouvil ani za minulost soudruha z KSČ, natož za udávání StB.
Holt jsme volili zase jen menší zlo - a prezident Petr Pavel mne přesvědčuje, že z dostupných byl ten lepší.
No jo, spousta lidí stále vzpomíná na skvělého prezidenta který se vyvaloval v nafukovacím člunu na jakémsi rybníčku obklopen bodyguardy v neoprenech kteří mu schovávali a chladili flašku vodky... Co si přát - vždyť to je Ideál českého člověka...
@Jaja Butovice Ano, mám ve svém textu několik chyb, ale takové kydy mě vždycky nadzvednou a pak ....chyby v textu
@Jaja Butovice Další debil, který by raději na Hradec ty dva předchozí bezpáteřníky, takových blbů je nespočet. PP je po VELMI dlouhé době repre personaepo všech stránkách.
Ale komu halt není shůry dáno.....
Ale komu halt není shůry dáno.....
@DAVID FUČÍK Jak se díváte na kariéru jiných předních politiků? STB , práskání na své přátele? Další jako příslušník Pohotovostního pluku VB? M. Zeman který obrátil kabát několikrát? Malý výčet, KSČ( byť vyhozen) ČSSD, Klub přátel Miloše Zemana, Zemanovi a ve finále to hodí STAČILO! KOLIK JE TO KABÁTŮ?
Pane Bartkovský o politice si můžete hovořit jak chcete ale do rozpočtu se prosím nepleťte vůbec tomu nerozumíte a podle mě ani nemůžete i kdybyste se snažil. Váš názor na prezidenta je skutečně ojedinělý! Člověk který ve čtyřiadvaceti neměl svůj vlastní názor , tak takový se s námi tedy skutečně nemohl bavit. A on byl pouze svými rodiči přesvědčen. Ha ha .
@Petr Burda
Soudruh prezident neměl vlastní názor tehdy a nemá ho ani dnes. Prostě dutá hlava. Váš příspěvek je stupidní.
Soudruh prezident neměl vlastní názor tehdy a nemá ho ani dnes. Prostě dutá hlava. Váš příspěvek je stupidní.
@Marta Ševčíková
Prezident je křivák a křivopřísežník s inteligencí houpacího koně. Toho považuje za výborného jen stejná špína.
Prezident je křivák a křivopřísežník s inteligencí houpacího koně. Toho považuje za výborného jen stejná špína.
@Jaja Butovice Jájinko, houpacím koněm budete vy. Špína dosahující 3,3 miliónů hlasů? To jste se hodně netrefila.
@DAVID FUČÍK Navíc, při pokračování ve funkci má šanci na poslední cestu na vozíku pro dělo, jak nazvala dělovou lafetu jedna hloupá komentátorka.
@Kameramane stálo by připomenou i jiné politiky kteří jeli na vlně minulého režimu. Jeden neměl názor, ti další měli názory už vyhraněné? Nebo jich se vaše narážka netýká?
@Marta Ševčíková
Paní Ševčíková Reflex jsem odebíral 15 let ale nyni skutečně nemůžu.Z jejich článků je zřejmá pouze jediná nenávist a to je pan Babiš a jeho kolegové a je zajímavé že na vládu pana Fialy všichni tito demokraté mlčeli.
Paní Ševčíková Reflex jsem odebíral 15 let ale nyni skutečně nemůžu.Z jejich článků je zřejmá pouze jediná nenávist a to je pan Babiš a jeho kolegové a je zajímavé že na vládu pana Fialy všichni tito demokraté mlčeli.
@Jaja Butovice Dělá pokroky, zdokonalili ho ve čtení, ale řečník typu Zemana nebude nikdy. Ovšem Zeman je intelektuál.
@Petr Burda Máte pravdu, otec, komunistický lampasák určil synovo povolání. Ten, na straně bojovníků proti prohnilému Západu, po podrazu přešel na druhou stranu. Nemluvě o jeho postoji k okupaci vlasti cizí mocností. Nás, pisatele protisovětských hesel 21. 8. to hrubě uráží. A ke Svazarmu, spousta pozdějších komerčních pilotů začínala na jeho větroních, za hubičku.