Komentáře
Marta Ševčíková
11
Většinou komentáře nepíši. Ale pro pro Davida Fučíka mám vzkaz: Jste trapný. Na dobrý článek Martina B. se dá reagovat i jinak nemyslíte? Moc hezky napsané, prezident je výborný a vy jste za tu reakci NULA.
Přejít do diskuze
DAVID FUČÍK
Pro postkomunistického rozvědčíka na hradě je funkce prezidenta jednou velkou dovolenou plnou zážitkových akcí. Plní si tak svá přání.😂🤣
@DAVID FUČÍK Kdo ví, jestli si kariéru ve "vojenské StB" vybral sám. Spíše mu ji určili rodiče, jako většině z nás určovali, když nám bylo 15 let.
Kabát nepřevlékal, bez ohledu na velitelství bojoval za Českou vlast. Navíc si z komunisty z nás přes padesát nezadal málokdo - téměř všichni jsme byli "dobrovolně" v SSM, mnozí ve Svazarmu; a znám i takové, které KSČ donutila k "dovrovolnému" vstupu vydíráním.
Za svou minulost komunisty se omluvil. Andrej Banis se neomlouvil ani za minulost soudruha z KSČ, natož za udávání StB.
Holt jsme volili zase jen menší zlo - a prezident Petr Pavel mne přesvědčuje, že z dostupných byl ten lepší.
Kabát nepřevlékal, bez ohledu na velitelství bojoval za Českou vlast. Navíc si z komunisty z nás přes padesát nezadal málokdo - téměř všichni jsme byli "dobrovolně" v SSM, mnozí ve Svazarmu; a znám i takové, které KSČ donutila k "dovrovolnému" vstupu vydíráním.
Za svou minulost komunisty se omluvil. Andrej Banis se neomlouvil ani za minulost soudruha z KSČ, natož za udávání StB.
Holt jsme volili zase jen menší zlo - a prezident Petr Pavel mne přesvědčuje, že z dostupných byl ten lepší.
DAVID FUČÍK
@Marta Ševčíková....vážím si toho, že jste udělala výjimku a reagujete na můj příspěvek do diskuze. Máte plnou pravdu, že na článek Martina B. se dá reagovat i jinak. Tedy jak naznačujete, tím jedině správným způsobem. Ale takové "jedině správné a přípustné názory" jsem zažil již v minulém režimu, tedy v době, kdy pan prezident byl kariérní člen KSČ a aktivní zaměstnanec "vojenské StB". To, že se z něho stal také politický "převlékač kabátu", žalobníček na jiné a Česku škodící šéf opozice, jenom ukazuje jeho skutečný charakter. Takže já jej posuzuji v celku, ne jenom v přípustném rozsahu. Ale to samozřejmě neznamená, že vy nemůžete mít jiný názor a jeho charakter obdivovat.😉
@Jaja Butovice Další debil, který by raději na Hradec ty dva předchozí bezpáteřníky, takových blbů je nespočet. PP je po VELMI dlouhé době repre personaepo všech stránkách.
Ale komu halt není shůry dáno.....
Ale komu halt není shůry dáno.....
@Petr Burda
Soudruh prezident neměl vlastní názor tehdy a nemá ho ani dnes. Prostě dutá hlava. Váš příspěvek je stupidní.
Soudruh prezident neměl vlastní názor tehdy a nemá ho ani dnes. Prostě dutá hlava. Váš příspěvek je stupidní.
@Kameramane stálo by připomenou i jiné politiky kteří jeli na vlně minulého režimu. Jeden neměl názor, ti další měli názory už vyhraněné? Nebo jich se vaše narážka netýká?
No jo, spousta lidí stále vzpomíná na skvělého prezidenta který se vyvaloval v nafukovacím člunu na jakémsi rybníčku obklopen bodyguardy v neoprenech kteří mu schovávali a chladili flašku vodky... Co si přát - vždyť to je Ideál českého člověka...
@Jaja Butovice Ano, mám ve svém textu několik chyb, ale takové kydy mě vždycky nadzvednou a pak ....chyby v textu
@Marta Ševčíková
Prezident je křivák a křivopřísežník s inteligencí houpacího koně. Toho považuje za výborného jen stejná špína.
Prezident je křivák a křivopřísežník s inteligencí houpacího koně. Toho považuje za výborného jen stejná špína.
@DAVID FUČÍK Davide, stále plácáte stejnou písnicku , nezdá se vám? Jeden kradl tužky v Chile a rozprodal republiku, druhý intrikoval proti svým spolustraníkům, lezl Číňě a Rusku do, však víte ........, zlodějíčci v jeho okolí měli pré, Mynář bez prověrky tam vydržel deset let, chlastal první ligu, sprostý jak dlaždič, třikrát obrátil kabát, s Klausem si rozparcelovali republiku, jeho korunní princ Gross přišel k velkému majetku a nikdo neví jak? Takže zážitky PP jsou slabým odvárkem. Ale jinak vás chápu buranství je vaše parketa
DAVID FUČÍK
Já myslím, že ten hradní ferda je "zaměstnán" jako prezident a nabízet mu k tomu ještě letní brigádu by mohlo narušit jeho zážitkové pobyty v jiných zemích, kterými si plní svá osobní přání. 😉
@Uživatel_5307608 Vy budete nadaný ve všech oborech. Možná nemluví jako Zeman ale nehulí, nechodí ke klenotům ožralý, neleze Číňanům do ........e, mluví slušně, nekryje zlodějíčky ve svém okolí.
@DAVID FUČÍK Jak se díváte na kariéru jiných předních politiků? STB , práskání na své přátele? Další jako příslušník Pohotovostního pluku VB? M. Zeman který obrátil kabát několikrát? Malý výčet, KSČ( byť vyhozen) ČSSD, Klub přátel Miloše Zemana, Zemanovi a ve finále to hodí STAČILO! KOLIK JE TO KABÁTŮ?
Možná byl pan Fučík na vojně jako já - názor na lampasáky máme potom stejný. Pan otec byl četař z povolání???
@Eliška Janalíková Ale na Hradě je přesně takový, spousta lidí to o něm ví, asi jenom Vy ne!!!
Dávno jsme vstoupili do studené občanské války. Armáda hlupák§, vedená různými Juchelky a Nachery má svoji neotřesitelnou pravdu a je ochotna ji bránit za každou cenu. Nějaké argumenty je nezajímají, tímhle koncem se mává, tímhle tluče...
@Jaja Butovice Jájinko, houpacím koněm budete vy. Špína dosahující 3,3 miliónů hlasů? To jste se hodně netrefila.
Pane Bartkovský o politice si můžete hovořit jak chcete ale do rozpočtu se prosím nepleťte vůbec tomu nerozumíte a podle mě ani nemůžete i kdybyste se snažil. Váš názor na prezidenta je skutečně ojedinělý! Člověk který ve čtyřiadvaceti neměl svůj vlastní názor , tak takový se s námi tedy skutečně nemohl bavit. A on byl pouze svými rodiči přesvědčen. Ha ha .
DAVID FUČÍK
Je jasné, že prezident PP by mohl, s ohledem na svůj komunisticko-bolševický původ a na svůj protivládní podrazácký charakter, brigádničit v Reflexu. Prostě svůj ke svému. 😁
Ti je nezajímají. V soucasnosti kamaradum komunisty a stbaka Slovaka Babiše vadi komunista Pavel, protože si od toho prolhaneho ubozaka nenechá kalet na hlavu.vadi@Valo
Volilo se menší zlo.Ale špatná zpráva, že nikoho zatím reprezantativniho republika nemá.To co je teď na hradě no co k tomu říci......?!
@Kamerama Co odebíráte a čtete, je vaše rozhodnutí. Ale zajímavé je, že já našla nenávist ve vašem příspěvku.
@Jaja Butovice Dělá pokroky, zdokonalili ho ve čtení, ale řečník typu Zemana nebude nikdy. Ovšem Zeman je intelektuál.
@Petr Burda Máte pravdu, otec, komunistický lampasák určil synovo povolání. Ten, na straně bojovníků proti prohnilému Západu, po podrazu přešel na druhou stranu. Nemluvě o jeho postoji k okupaci vlasti cizí mocností. Nás, pisatele protisovětských hesel 21. 8. to hrubě uráží. A ke Svazarmu, spousta pozdějších komerčních pilotů začínala na jeho větroních, za hubičku.
@DAVID FUČÍK Soudruhu, jen dokazuješ mentální i morální nedostatečnost podporovatele současné vlády. Ale chápu, že pro tebe je idolem komunista, práskač StB a mafián Babiš.
DAVID FUČÍK
Prezident je příkladem, že být komunistou se vyplatí. Takže podpoř ve volbách STRANU a i ty si budeš moci plnit svá zážitková přání jako on.😎
Taky bych si přál min.4.lete období dovolené,kterou se vším všudy i soukromé návštěvy destinací a pod.platily daňový polárníci.Jo to by bylo přímo skvělé.Ale nejsem bývalý člen KSČM,, který do poslední chvilky čekal že se komunisti vzpamatují tak mám Smolíka.🙊
@Petr Boháč Přesně tak.U nás kdo neměl předplatné tak měl smůlu.Bejvavalo to poctenicko.Z domova,kultura, zábava,o zvířecí říši, ze zahraničí atd...
Kupoval jsem si Reflex, tak před 36- 37 lety dříve...
To byl ještě časopis, ale TEĎ, HRŮZA...
A autor Bartkový nebyl asi na světě - pište si ale, fundovaně, nezaujatě, tak, jak to má v kodexu ČT, ČRo..... uvidíme???
To byl ještě časopis, ale TEĎ, HRŮZA...
A autor Bartkový nebyl asi na světě - pište si ale, fundovaně, nezaujatě, tak, jak to má v kodexu ČT, ČRo..... uvidíme???
Když nám p.Bartkovský sdělil, že se na pracovní odpočinek chystá i paní Thao, mohl by být prezident tím, kdo v rámci oboustranně plodné spolupráce bude zase dvorním fotografem-brigádníkem p.Thao. Každý chvilku tahá pilku a prohlubování vazeb a vzájemných sympatií se určitě zúročí. A ani to nebude tak dlouho trvat. Njn, ale kam s paní prezidentovou???😍
@Jana Anastasie Prachařová Po napsání přispěvku můžete chyby opravit pomocí editace.
@Jana Anastasie Prachařová Chyby v textu znamenají, že člověk je tupý na češtinu, tj povětšinou troll..
Jestli to nebylo tím, ze Zeman byl sebestredny mluvka a tento se nedá horsim komunistou nez je on sam sekyrovat.@Reeprich
Na vlně režimu jel téměř celý český narod. Jinak by vsichni komunisté meli davno po sezoně. Prevleceni kabátů jsou jen pokrytecke mimikry. @Valo
@DAVID FUČÍK Navíc, při pokračování ve funkci má šanci na poslední cestu na vozíku pro dělo, jak nazvala dělovou lafetu jedna hloupá komentátorka.
@Marta Ševčíková
Paní Ševčíková Reflex jsem odebíral 15 let ale nyni skutečně nemůžu.Z jejich článků je zřejmá pouze jediná nenávist a to je pan Babiš a jeho kolegové a je zajímavé že na vládu pana Fialy všichni tito demokraté mlčeli.
Paní Ševčíková Reflex jsem odebíral 15 let ale nyni skutečně nemůžu.Z jejich článků je zřejmá pouze jediná nenávist a to je pan Babiš a jeho kolegové a je zajímavé že na vládu pana Fialy všichni tito demokraté mlčeli.