Komentáře

Zpět na článek

Martin Bartkovský: Nabízím letní brigádu pro prezidenta Petra Pavla

4 komentáře

pepina123
Možná byl pan Fučík na vojně jako já - názor na lampasáky máme potom stejný. Pan otec byl četař z povolání???
Marta Ševčíková
Většinou komentáře nepíši. Ale pro pro Davida Fučíka mám vzkaz: Jste trapný. Na dobrý článek Martina B. se dá reagovat i jinak nemyslíte? Moc hezky napsané, prezident je výborný a vy jste za tu reakci NULA.
DAVID FUČÍK
@Marta Ševčíková....vážím si toho, že jste udělala výjimku a reagujete na můj příspěvek do diskuze. Máte plnou pravdu, že na článek Martina B. se dá reagovat i jinak. Tedy jak naznačujete, tím jedině správným způsobem. Ale takové "jedině správné a přípustné názory" jsem zažil již v minulém režimu, tedy v době, kdy pan prezident byl kariérní člen KSČ a aktivní zaměstnanec "vojenské StB". To, že se z něho stal také politický "převlékač kabátu", žalobníček na jiné a Česku škodící šéf opozice, jenom ukazuje jeho skutečný charakter. Takže já jej posuzuji v celku, ne jenom v přípustném rozsahu. Ale to samozřejmě neznamená, že vy nemůžete mít jiný názor a jeho charakter obdivovat.😉
DAVID FUČÍK
Pro postkomunistického rozvědčíka na hradě je funkce prezidenta jednou velkou dovolenou plnou zážitkových akcí. Plní si tak svá přání.😂🤣