Komentáře
zdislava
0
Jejda, pane Jakle, a co Váš šéf ? Na toho jste zapomněl !! 

Přejít do diskuze
pana Ladislava Bátoru, pro jeho mravní kredit a životní zkušenosti. Vít Bárta by byl vhodnější na premiéra, poro jeho progresivitu, analytické myšlení a přehled. 
Vám, pane JXD, bych dopolručil psychiatrickou kliniku. Delší dobu už trpíte vážnými psychickými poruchami.

Vám, pane JXD, bych dopolručil psychiatrickou kliniku. Delší dobu už trpíte vážnými psychickými poruchami.

Nejdřív Vverky kritizoval a nazýval je sektou, a nyní posílá jejich faktického šéfa na hrad, schizofrenik jeden. (volič vv nejsem)
píšeme zde, že jsme nenašli rubriku, pište nám do redakce ... tím se omlouváme ostatním čtenářům, ale i ti se můžou připojit a budeme za to rádí nebo to tady čtou jenom samí mladí komanči?!
... jsem zaregistrován, odpověď vítám, uveřejním ji zde, pokud to pro vás nebude problém(redakce)
přepis z FB:
JS: mám obavy, že na něj KDOSI nestačí (v tom hulení), ale beze sporu k tomu spěje(JXD),ale potkat jxd v noci ve Stromovce s krochnou bych tedy nechtěl....
JN: ... je to ***s!
JS: ... s jeho profilem na reflexu, asi ano!
JS: víš, já už Reflex dlouho nečetl, tak ani nevím,co se tam nyní odehrává.....,jo..po revoluci to šlo,psalo se tam o všem a snad i dobře a nebo jsem byl naivní.......
JS: mám obavy, že na něj KDOSI nestačí (v tom hulení), ale beze sporu k tomu spěje(JXD),ale potkat jxd v noci ve Stromovce s krochnou bych tedy nechtěl....
JN: ... je to ***s!
JS: ... s jeho profilem na reflexu, asi ano!
JS: víš, já už Reflex dlouho nečetl, tak ani nevím,co se tam nyní odehrává.....,jo..po revoluci to šlo,psalo se tam o všem a snad i dobře a nebo jsem byl naivní.......