Rozhovory
Hrad se pod Pavlem změnil. Audity máme hotové, prezident nás často zahlcuje, říká kancléř Vašina
16 komentářů
Jiří Bubeníček
4
Sleduji a kvituji! Zeman Mynář ,pokazili hodně! Obrovský pokrok!
Přejít do diskuze
DAVID FUČÍK
Je docela úsměvné, že na hradě je poskomunista a aktivní zaměstnanec tehdejší "vojenské StB" a že tento přízemní převlékač kabátů a ukřivděný žalobníček je hlavou poražené a bezvýznamné opozice. Prostě svůj ke svému😂🤣
Dobrý den! Pana Pavla, stejně jako jeho sympatizanty, koalici Spolu, jsem nevolil a po zkušenosti s ním, ani nikdy volit nebudu. Pro mne je to nejhorší prezident po změně režimu a za jeho chování i za to, že na hradě sedí kovaný bolševik školený v Sovětském svazu, se hluboce stydím. Strašně rád bych měl konečně prezidenta, který bude nadstranický a bude národ spojovat a ne cíleně rozdělovat. Šance je sice malá, ale pořád doufám, že se někdo najde.
@Uživatel_6289041 A co je na rozvědce špatně? Má jí každý stát světa. Jóóó, to práskání na tajné policii (vlastně obdoby Gestapa) to je jiný level, s tím koblihy nemají problém. Tak hlavně, že Vám nevadí Metnar jako ministr vnitra, který byl mlátička v pohotovostním pluku. Hlavně, že Vám nevadí minulost Zuny atd.
A o vrchním makakovi ani nemluvě - ten byl vlastně u té hodné STB (Gestapa). Vše je cajk a zalité sluncem.
A o vrchním makakovi ani nemluvě - ten byl vlastně u té hodné STB (Gestapa). Vše je cajk a zalité sluncem.
@Uživatel_6289041 Prezident je nejvyšší ústavní činitel, ať se to někomu líbí, nebo ne. Když byl prezidentem Miloš Zeman, ač jsem ho věru nevolil, respektoval jsem ho. Byl zvolen regulérně a proto byl prezidentem našeho státu. Kdo tohle nechápe, kdo se do prezidenta naváží nebo ho dokonce sprostě uráži, uráži náš stát, uráži všechny občany našeho státu, uráži i mne. Škodí nám všem. Buď úmyslně, nebo neúmyslně. To si musí přebrat každý sám.
@Jiří Červený -svítá na lepší časy - už brzy bude makat prezidentem, premiérem, ministrem financí, vnitra, i svým 1 místopředsedou a ministrem války teda proti války.
@gnew jestli dělá Uživatel_6289041 funkci ruského zpravodaje, tak to se musíte znát ne? 🤮
@Karel Škvor Oč lépe by nám všem bylo, kdyby poslední prezidentské volby vyhrál Makak - to je státník každým coulem, kterého nám závidí celý svět. Ta inteligence, ten rozhled a morální profil, to je blaho. Vivat Makake. A Makake neboj, Škvora máš jistého.