Rozhovory

Zpět na článek

Hrad se pod Pavlem změnil. Audity máme hotové, prezident nás často zahlcuje, říká kancléř Vašina

16 komentářů

DAVID FUČÍK
Je docela úsměvné, že na hradě je poskomunista a aktivní zaměstnanec tehdejší "vojenské StB" a že tento přízemní převlékač kabátů a ukřivděný žalobníček je hlavou poražené a bezvýznamné opozice. Prostě svůj ke svému😂🤣
Stanislav Silhan
Tak nevím podle vlajek na hradě čí je to vlastně prezident.
porucik
Naši 2 zážitkovi presidenti jsou symbolem drahé zbytečnosti
Stanislav Silhan
@porucik

Pan Zeman byl našim nejlepším prezidentem od roku 1990
dedeky
@Stanislav Silhan To jsou teda fakt moudra 🧐
Karel Škvor
Dobrý den! Pana Pavla, stejně jako jeho sympatizanty, koalici Spolu, jsem nevolil a po zkušenosti s ním, ani nikdy volit nebudu. Pro mne je to nejhorší prezident po změně režimu a za jeho chování i za to, že na hradě sedí kovaný bolševik školený v Sovětském svazu, se hluboce stydím. Strašně rád bych měl konečně prezidenta, který bude nadstranický a bude národ spojovat a ne cíleně rozdělovat. Šance je sice malá, ale pořád doufám, že se někdo najde.
Jiří Červený
@Karel Škvor Oč lépe by nám všem bylo, kdyby poslední prezidentské volby vyhrál Makak - to je státník každým coulem, kterého nám závidí celý svět. Ta inteligence, ten rozhled a morální profil, to je blaho. Vivat Makake. A Makake neboj, Škvora máš jistého.
Katan Katan
@Jiří Červený -svítá na lepší časy - už brzy bude makat prezidentem, premiérem, ministrem financí, vnitra, i svým 1 místopředsedou a ministrem války teda proti války.
Uživatel_6289041
jednou rozvědčík, navždy rozvědčík
Anonym
@Uživatel_6289041 Prezident je nejvyšší ústavní činitel, ať se to někomu líbí, nebo ne. Když byl prezidentem Miloš Zeman, ač jsem ho věru nevolil, respektoval jsem ho. Byl zvolen regulérně a proto byl prezidentem našeho státu. Kdo tohle nechápe, kdo se do prezidenta naváží nebo ho dokonce sprostě uráži, uráži náš stát, uráži všechny občany našeho státu, uráži i mne. Škodí nám všem. Buď úmyslně, nebo neúmyslně. To si musí přebrat každý sám.
Milá Plivova
@Jan Kalisek věta "byl zvolen legulérně" je hoodně diskutabilní 👀
gnew
@Uživatel_6289041 Gratuluju k funkci. A kde toho ruského zpravodajce děláte?
Katan Katan
@gnew jestli dělá Uživatel_6289041 funkci ruského zpravodaje, tak to se musíte znát ne? 🤮
Jiří Červený
@Uživatel_6289041 A co je na rozvědce špatně? Má jí každý stát světa. Jóóó, to práskání na tajné policii (vlastně obdoby Gestapa) to je jiný level, s tím koblihy nemají problém. Tak hlavně, že Vám nevadí Metnar jako ministr vnitra, který byl mlátička v pohotovostním pluku. Hlavně, že Vám nevadí minulost Zuny atd.
A o vrchním makakovi ani nemluvě - ten byl vlastně u té hodné STB (Gestapa). Vše je cajk a zalité sluncem.
Mária
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Jiří Bubeníček
Sleduji a kvituji! Zeman Mynář ,pokazili hodně! Obrovský pokrok!