Komentáře

Zpět na článek

Babiš potichu posiluje svoji moc. Jaké jeho kroky zakrývá válka s Hradem?

8 komentářů

Josef Sefranek
Chování Slováka Babiše a jeho vlády mohou tolerovat a podporovat jen zapskli komunisté a nepřátele ČR.
Jiří Bubeníček
Maďarka a Slovák ,patří nam to jsme nepoucitelní!
Jiří Červený
@DAVID FUČÍK Konečně!!! Rudý Lojzek nás oblažij moudrem, svět je v pořádku. Už jsem se lekl, že nás potkala katastrofa a moudra od Lojzka nebude. Ještě musí přispět Bloudil, Šebesta a vše bude zalito sluncem.
DAVID FUČÍK
Proto jsme také Babiše zvolili, aby byl silný a měl pravomoc zatočit s fialovou svoločí škodící Česku, tak ať se to daří.😎
Davis Miller
Bolestně jsem si uvědomil, že jen proto, že platforma vypadá profesionálně, neznamená, že jsou vaše peníze vždy v bezpečí. Když moje žádost o výběr zůstala ve stavu „zpracovává se“ déle než 90 dní bez odpovědi od zákaznické podpory, uvědomil jsem si, že jsem byl podveden. V krajním případě jsem kontaktoval Ghost Track Hackers Recovery. Zajistili technické aspekty a já jsem skutečně získal zpět všechny své prostředky. Pokud se ocitnete v podobné situaci, napište prosím e-mail ghosttrackhackers na adresu gmail com, než se platforma zavře.
Mária
Platí i v politice zákon nabídky a poptávky a že dobré zboží se chválí samo⁉
achjoachjo
Vidím to podobně, jako autor článku.
Až na jednu výjimku: ne, nikdo tu neprodával pohonné hmoty pod nákupní cenu.
Jiří Bubeníček
@DAVID FUČÍK Už to přijmeni určuje nazor sic bez argumentů ,ale to je vedlejsi ,ze? Cetl jste clanek pochopil obsah. Soustředit moc do rukou vlády ,respektive předsedy ? Stěkate a nechapete a nejde o Fiale jde o demokracii!