Komentáře

Zpět na článek

Rozpočtový hazard s požehnáním Motoristů: Pavel vetoval zadlužování, Babiš propadl hysterii

54 komentářů

DAVID FUČÍK
Kudy chodí tudy vládě a Česku škodí. Kdo, že to je ? A hle tam na rohu ulice flanelová košile a placatá čepice, kdo to tam zvrací, á to se šéf opozice ze schůze ODS na hrad vrací.
dedeky
@DAVID FUČÍK Kam se hrabe Julda na Dejvida Fůča
Tyler Adams
Ahoj, prosím, buďte moudří a nedělejte stejnou chybu, jakou jsem udělal já v minulosti. Stal jsem se obětí bitcoinového podvodu. Viděl jsem okouzlující recenzi plnou chvály a marketingu investiční firmy. Kontaktoval jsem je ohledně jejich smluv a investoval jsem 28 000 eur, což mi slíbili jako první 15% zisk za pár týdnů. Až přijde čas na zisk,, zjistil jsem, že společnost je falešná. Stále mě žádali, abych investoval více, a došla mi trpělivost. Požádal jsem je o vrácení peněz. Odmítli odpovědět ani mi vrátit peníze, dokud mě kamarád nespojil s NVIDIA TECH HACKERS. Kontaktoval jsem je a po podání stížnosti rychle jednali a do 36 hodin jsem dostal zpět své peníze s náležitým ziskem. Nemohl jsem potlačit radost. Naléhavě vás žádám, abyste kontaktovali NVIDIA TECH HACKERS na jejich e-mailu:: [nvi­diatec­hhac­kers@g­mail .com]
Zdeněk Velínský
Babišovu hysterii bych za skutečnou hysterii nepovažoval. Je to jenom trik. Zahraje hysterii, my se tomu začneme posmívat, a nedáme si pozor, co mezitím dělá.
DAVID FUČÍK
Prezidentský opozičník sice vystoupil z KSČ, ala komunistické chování mu zůstalo. Je to škůdce Česka.😎
Jiří Hybeš
@DAVID FUČÍK Ty a tobě podobní jste škůdci.
Uživatel_5573847
@DAVID FUČÍK ano komunistické chování ti zůstalo, škůdče
Katan Katan
@DAVID FUČÍK jo jo, ty a tobě podobní se už těšíte, jak při připravované žranici současné vlády pro vás odpadnou nějaké drobky. 🤮
Uživatel_5342561
@DAVID FUČÍK Jsi nechutný ubožák Fučíku, k tématu nic nemáš, protože nejsi intelektuálně způsobilý se nad problematikou zamyslet, tak jedeš zase jen primitivní útoky na prezidenta. Zalez, ty trolle.
Jana Anastasie Prachařová
@Uživatel_5342561 👍👍👍👍👍🙋
dedeky
@DAVID FUČÍK Vy jste holt hlava votevřená, to bude asi krumpáčem
Jarda Bloudil
Pak kdo komu hází klacky pod nohy.Takto si Pávek představuje mezi ním a vládou příměří?Jo do prvního podrazu a fnukani do médií Pávka.
Malstok
@Jarda Bloudil Zatím nejvíce fňuká Babiš a možná po přehlasování v PS budete po čase fňukat i vy.
Uživatel_5573847
@Jarda Bloudil ty se jmenuješ pávek? No tak nefňukej .. jako bureš
Uživatel_5342561
@Jarda Bloudil Co má vetování naprostého paskvilu, který má potenciál totálně zbourat veřejné finance společného s příměřím, ty tupče? Svůj fanatismus a oddanost sektě, kterou volíš, a které bys odkýval i schválení zákona pro vznik koncentračních táborů, odlož stranou a nastuduj si, co Pavel vůbec vetoval, ty primitive nevzdělaný...
Jarda Bloudil
@Uživatel_5342561 Vy umíte tak krásně a slušně diskutovat.Jak vy to děláte?
Uživatel_5573847
@Jarda Bloudil za to ty žvaníš z cesty
adamice
Pisalek ma byt objektivni a nezavisly. Titulek i clanek jsou pravy opak.
Uživatel_5573847
@adamice ty psát neumíš, takž evidentně nejsi ani objektivní ani nezávislý.
Uživatel_5342561
@adamice Jak chceš ty služko Burešovic sekty být nezávislá v momentě, kdy vláda navrhuje zákon, jenž má potenciál totálně zbourat veřejné finance? "Pisálek" uplatnil konstruktivní kritiku, od objektivity jsou tady politologové, ne redaktoři, podržtaško Burešovic sekty... Zákon si nastuduj, ty nevzdělaná, hloupá členko lůzy, ať víš, o čem je řeč, než příště zase něco vyplivneš...
Michal Kelner
Pane Sezemský, co pořád máte proti panu STBabišovi?
Vyřešil bytovou krizi? Vyřešil (Prokop, Mrázová).
Prosazuje rodinnou politiku (Foldyna), zvyšuje bezpečnost na našich silnicích (Turek), v Ankaře vyřešil válku na Ukrajině konverzací o fotbalu a paní Melanii.
Myslím, že by si ten čtyřnásobně soudně usvědčený lhář zasloužil z Vaší strany větší respekt.
Jiří Sezemský
@Michal Kelner To víte, co může pan Bureš čekat od lepšolidí, nikdy se jim nezavděčí, ani jeho skalním fanouškům, jen samé ústrky, účelové kampaně, a bude hůř...
Michal Kelner
@Jiří Sezemský a přitom je to ohleduplný otec (dovolená synka na Krymu v péči hlídačů z FS, skvělý manžel (podle Šablatury) a empatický rétor.
Jo, a děkuju za Vaší práci👍
Malstok
@Michal Kelner Pane Kelner, děkuji za váš komentář. Způsobil jste hned poránu u mě veliké zasmání. Jen mám obavu že nesklidíte pochopení za vaší ironie ode všech pochvalu.
Katan Katan
@Michal Kelner - jo jo, stačí změnit úhel pohledu.😁 Ještě jsi tam zapomněl napsat, jak Turek tím že hodil zdravotnické auto na střechu, zachránil řidičovi život, jak sám prohlásil.🥴
Michal Kelner
@Katan Katan proti Andymu je to břídil.
Ten během covidu zachránil tisíce mrtvých...
Uživatel_5606071
To máte hlupáci za to koho jste si zvolili a naletěli na pochybné sliby. Komu není rady tomu není pomo­ci..­....­....­....­....
DAVID FUČÍK
Postkomunistický prezident a hlava opozice jenom potvrdil, že je škůdcem Česka.😎
Uživatel_5354308
@DAVID FUČÍK Hahaha!
@DAVID FUČÍK Fučík, ty jsi fakty blb.
Uživatel_5700993
Zaplaťpánbúh za Havlíčka. Konečně vím, jak se směje měsíček na hnoji...
Pavel Nyklíček
@Uživatel_5700993
Jo je to fakt úspěch, když už Havlíček vyceni svůj křivý a zažloutlx̌ chrup.
Když přidáme křivé pravé oko a křivou povahu, máme zde ideálního politika pod křídla makaké.
dedeky
@Pavel Nyklíček .. a při rétorice krásně heká
Katan Katan
@Pavel Nyklíček- to je pro něj dobrý. Protože ty hnusy které z něho lezou už pak nejsou vzhledově tak odlišné.
Uživatel_5700993
Čtu jednotlivé reakce Babiše a jeho poskoků a jedna věc je společná. Extrémní hysterie. Schillerová píše dokola nenávistné a lživé příspěvky, Nacher ji následuje. Jak sláma z bot z toho čouhá hysterie celé tlupy. Za prvé není snadné sehnat 101 proaktivních hlasů, budou muset přijít do práce skoro všichni, včetně Turka nebo Foldyny, co se budou skrývat a za druhé budou muset všichni být pro návrh, včetně právě Nachera a Motůrků, co si rádi hrají na chytré horákyně. A to nebude snadné...
Mária
Hlavně, že dal P. Pavel na slib Z. Stanjury i P. Fialy a i přes své výhrady rozpočet na rok 2025 podepsal s tím, že by Poslanecká sněmovna jeho veto stejně přehlasovala a šlo by od něj jenom o politické gesto.
Uživatel_5573847
@Mária kontrolní otázka. Teď prezident nepodepsal rozpočet nebo zhovadilý legislativní paskvil umožňující burešovi rozpočet obcházet? B je správně, soudruhu.
Mária
@Uživatel_5573847 🙀
Uživatel_5573847
@Mária Není zač soudruhu.
Malstok
@Uživatel_5573847 To byste po Márii chtěl hodně.
Václav Vojvodík
@Mária Jednalo se totiž o rozpočet na jeden rok. Ne pro všechny další, které budou následovat. Je rozdíl podepsat jeden rozpočet nebo pravidla pro všechny další.
Mária
@Václav Vojvodík Pokud jsou pravidla taková, že neberou v potaz skutečný stav hospodářství, je potřeba je změnit.
Milos Barta
@Mária A co takhle začít hospodařit?
@Mária Kdyby blbost nadnášela, tak tato maškara poletuje
Mária
@Jana Anastasie Prachařová Vláda Petra Fialy během svého mandátu sestavovala státní rozpočty s vysokými schodky. Kvůli 91,3 miliardám na pomoc Ukrajině raději snížila důchody o 1000,- Kč měsíčně, navzdory svým předvolebním slibům zvýšila daně, současné vládě zanechala dluh 1 bilion 200 miliard Kč, státní rozpočet na rok 2026, ve kterém chyběly výdaje a reálné krytí v objemu zhruba 37 miliard korun v požadavcích Státního fondu dopravní infrastruktury a nereálný závazek, aby deficit v příštím roce musel klesnout na 80 a poté dokonce na 45 miliard.
Milan Šmid
Proč to Prezident pěti koalice neudělal předchozí vládě ??Není generál jako generál ? Ludvík Svoboda to byl generál vlastenec co osvobozoval Česko od Fašistu !Prezident Pavel vítá na Hradě Němce a hlavně asi chce peníze pro Ukrajinu !!Tak Babiš musí šetřit .Asi by měl začít na ministerstvech ,senátu prezidentském rozpočtu , Ukrajině ,dotacím komediantům, ČTaČR by si měli platit ti co řvou na demonstracích že to je jejich TV to jsou politici a voliči pěti koalice ?A zrušit dotace asi 80% neziskovkám až to dělají lékaři bez hranic atd ve svém volnu a bez zisku ?Pán Babiš nebude ničit život těm co tu vše vybudovali a proti těm občanům co tu vytvářejí hodnoty ?
Petr Oubrecht
@Milan Šmid
Vy jste se teda povedl. Asi nevíte, že předchozí vládě také vetoval zákony. Ale komu není shůry dáno ...
Jožka Oltec
@Petr Oubrecht Jemu tedy shůry dáno rozhodně nebylo...
Michal Kelner
@Jožka Oltec Šmídovi?
Jarda Bloudil
@Jožka Oltec To asi nebylo vám a Oubrechtová shůry dáno.
jirka189
@Milan Šmid Tedy vy jste mimoň a překrucovač.
Z nevědomosti?
Nebo jen další ANOfilní pohůnek?
Uživatel_5342561
@Milan Šmid Ten tvůj "PÁN BABIŠ" ty naivní, tupé hovado se v první řadě vůbec neohlíží na to, komu zničí či nezničí život. Je mu to úplně jedno. Je to psychopat, je nemocný, naprosto bezohledný, sobecký, zlý, chorobně nenávistný a pomstychtivý člověk, nezajímá ho nic jiného než vlastní prospěch. Jde mu o moc, uznání, respekt, trestní bezúhonnost a zajištění stabilního toku peněz ze státního rozpočtu (dotací) pro svůj konglomerát. Takový podřadný, tupý hmyz nevzdělaný, jako jsi ty, je jen další z užitečných idi..., který mu to vše umožnil, nic jiného a ti chytřejší z nás, se mu v tom teď snaží zabránit... Jinak Pavel minulé vládě vetoval dva zákony, a to se jejich mandáty protly jen z půlky, tak tady nelži.
@Uživatel_5342561 Výborně řečeno, tleskám 👍
Pavel Nyklíček
Předseda je pampeliška.
Nebo alespoň se tak tváří.
V trávníku také pampelišku uvítáte, ale to co vypadá jako pampeliška, může být stejně jako v případě babiše Prasetnik .
A tam je to jiná. Prasetnik už zahonku škodí a velmi těžko se ho na záminku zbavujete !
No a stejně je to s předsedou.
Teď zemi navíc uvrhne do dluhů, následně si klidně umře a čehůni moji milí pápá.