Komentáře
Ruleta s Ukrajinci: EU prodloužila dočasnou ochranu uprchlíkům, omezí ale muže v bojovém věku
33 komentářů
Kajetan T
Toto se netýká jenom Ukrajinců kteří nejdou bojovat za svou vlast. Nikdy nehodnoť, nekritizuj někoho v situaci, ve které jsi sám nikdy nebyl. 🧐
Přejít do diskuze
Tak pokud žijete v Praze,tak není co dodat.A pokud žijete na Černém mostě,tak už vůbec ne.Kdysi super bydlení a teď katastrofa.Nechápu jak někdo kdo údajně utekl před válkou se chová jako, že jim to tu patří.A právě Ti mají bránit svou vlast jsou vysmátý.Ano za úplatu se dostali do naší republiky a chtějí nám velet . Vzpomeňte si na rok 1968.Proboha, myslete a nenechte se ovládat.Moje sestra žije s Ukrajincem,je to už dost let a pořád tvrdí, že nás přišli v roce 1968 zachránit.Takže asi tak.Utéct z vlasti,nechat tam rodiče, prarodiče,to bych já nedokázala.Moc je mi líto lidí co jsou na Ukrajině,ale z těch co sem utekli se mi dělá špatně
Bohužel ať přemýšlím,jak přemýšlím vůbec na nich nemohu najít žádná pozitiva.Nikdo nechce,aby se nám tady klaněli,ale snad by se mohli chovat trochu slušně.A na závěr,můj vnuk,prohlásil, že spolužáci že třídy jedou na prázdniny na Ukrajinu,ale tátové tady zůstanou.Tak co si o tom myslíte?Kde se bojuje, když jedou v pohodě na Ukrajinu.No a tatínci, kteří zdrhli se tam bojí jet,no jasně, zpátky sem už by se nedostali.Ano ať ti jsou To, kteří pracují a umí se o sebe postarat.Ostatní ať se vrátí a jsou prospěšní své vlasti.Doufám,že se dožiji ještě klidu, bez opilých a řvoucích Ukrajinců.A co doporučuji Ukrajincům?Ať se vrátí do své vlasti a bojují za svou vlast.A pokud jsou tady,dodržují zákony, naučí se náš jazyk a snaží se začlenit.Éra SSSR je pryč a pokud
byli vychování v tom, že jim máme sloužit,tak by bylo dobré jim dát najevo, že tak to nefunguje.Lidi, politici myslí jen na sebe,my obyčejní lidé jsme jim naprosto ukradení.Nevšimli jste si střídají se tam stále Ti samé vlády, slibují,byty atd.a kde ty všechny slíbí jsou? Ano slibem nezarmoutíš a společnost rozdělená na dva tábory,to je super,ne! Mladí nesnáší staré lidi,no jasně je jich moc, kvůli nim nebude na naše důchody,to je ta pravá politika,jen aby se národ nespojil proti nám.My si užíváme výhody a nepotřebujeme myslící lidi.Ať je tam Babiš,byl tam Fiala,asi je to jedno
Bohužel ať přemýšlím,jak přemýšlím vůbec na nich nemohu najít žádná pozitiva.Nikdo nechce,aby se nám tady klaněli,ale snad by se mohli chovat trochu slušně.A na závěr,můj vnuk,prohlásil, že spolužáci že třídy jedou na prázdniny na Ukrajinu,ale tátové tady zůstanou.Tak co si o tom myslíte?Kde se bojuje, když jedou v pohodě na Ukrajinu.No a tatínci, kteří zdrhli se tam bojí jet,no jasně, zpátky sem už by se nedostali.Ano ať ti jsou To, kteří pracují a umí se o sebe postarat.Ostatní ať se vrátí a jsou prospěšní své vlasti.Doufám,že se dožiji ještě klidu, bez opilých a řvoucích Ukrajinců.A co doporučuji Ukrajincům?Ať se vrátí do své vlasti a bojují za svou vlast.A pokud jsou tady,dodržují zákony, naučí se náš jazyk a snaží se začlenit.Éra SSSR je pryč a pokud
byli vychování v tom, že jim máme sloužit,tak by bylo dobré jim dát najevo, že tak to nefunguje.Lidi, politici myslí jen na sebe,my obyčejní lidé jsme jim naprosto ukradení.Nevšimli jste si střídají se tam stále Ti samé vlády, slibují,byty atd.a kde ty všechny slíbí jsou? Ano slibem nezarmoutíš a společnost rozdělená na dva tábory,to je super,ne! Mladí nesnáší staré lidi,no jasně je jich moc, kvůli nim nebude na naše důchody,to je ta pravá politika,jen aby se národ nespojil proti nám.My si užíváme výhody a nepotřebujeme myslící lidi.Ať je tam Babiš,byl tam Fiala,asi je to jedno
@Kajetan T Vážně? Naše mládež jezdí ožralá a je jí to policií tolerováno? Čeští občané si dovolí nadávat policistům a dokonce je fyzicky napadat? Kdy jste to viděl? Mám známé na jedné krajské kriminálce a jde o vyšetřovatele závažné trestné činnosti - prý nevyšetřují nic jiného než Ukáčka. Když se zeptáte neoficiálně, potvrdí vám to na každé policejní stanici. A co se českých emigrantů týká, ti se z 90 procent skvěle etablovali. Začínali od píky, neměli žádné nároky, nedostávali žádnou štědrou podporu a nikdo se o jejich blaho nezajímal. Tahle náplava si ještě stěžuje, naprosto něvděčná, drzá pakáž - stačí projet FB, jak opovržlivě o nás mluví. A mimochodem, čeští emigranti nedělali na západě demonstrace s fanglemi KSČ a nezakládali tam politické buňky marxismu leninismu. Byli naprosto apolitičtí a nes.... se do politiky a věcí hostitelské země. Pokud "válečný uprchlík" jezdí do vlasti na dovolenou, dokonce tam posílá své děti, pak bych mu zakázala okamžitě vstup do naší země. Je to neuvěřitelné!
@Irena Doležalová Když jsem viděla Černý most před dvěma lety, už jsem tam radši ani nepáchla - hrůza. Jenže ony jsou ukrajinizované i Vinohrady a v podstatě celá Praha. U nás je to totéž. Plno Ukáček i na dovolené v zahraničí nebo v tuzemsku. To, co Fiala provedl s touto zemí, je mnohem horší nežli byla okupace v 68. Tehdy byli okupanti aspoň zalezlí v kasárnách a nebylo jich tu zdaleka tolik. Kriminalita je tu na maximu, večer se člověk bojí vylézt, centrum Prahy je vysloveně o hubu.
A vy snad nechcete konečné vítězství soudruhů ukronácků z UA?))) Jen ať si je odtáhnou, už mám té kriminální sebranky plné zuby. Policie nic jiného u nás neřeší. Poptejte se někde.
DAVID FUČÍK
A takových darmožroutech jako jsou zbabělí Ukrajinci utíkající před povinností bránit svoji vlast před Ruským agresorem tady Buchert píše oslavně a často, je totiž stejný jako oni. Neživne je tady, ať táhnou domů.
@Kajetan T
Chlapečku, nikdy jsem žádného diskutujícího neudal, akorát spam finančních a dámských služeb, nemám to zapotřebí i když jsem cíl liberálních hrubostí a nadávek.
Chlapečku, nikdy jsem žádného diskutujícího neudal, akorát spam finančních a dámských služeb, nemám to zapotřebí i když jsem cíl liberálních hrubostí a nadávek.
@Lilith Černá Nemá cenu se rozčilovat.Uz před 15.lety jsem předpovídal,že republiku odevzdame na podnose Ukackum.To se jim to tady žije,když přišli k hotovému.Nasi predci se otáčejí v hrobě co jsme s republikou udělali.
@Anton Augustin A víte, v jakých podmínkách žili? Jaké byly ty uprchlické tábory? Jak minimální dostávali fin.podporu - v podstatě jen kapesné. A Ukáčka dostávají byty, platíme jim nájem, socku, zdravotní péči (ta je brutálně drahá) po čtyři roky!!! V podstatě je jich tu milionl. To je dost rozdíl, ne? I početně.
Kajetan T
@Irena Doležalová mluví za "my obyčejné lidi". To je divné. Já, i když jsem také obyčejný člověk. tak za mne rozhodně nepíše. Naše mládež se chová úplně stejně, akorát u toho nemluví rusky nebo ukrajinsky tak si toho prostě nevšímáte. Měla by vidět naše lidi v Rakousku a v Německu když se utíkalo kolem osmašedesátého. 😟
Kajetan T
@Anton Augustin - to je zvláštní, že ses ozval se svým blábolem jediný ty. Ty, který je tady považován za největšího....... ( nemohu upřesnit, protože bys mě zase udal, anebo by mě tady ohodnotili červenou větou) modří vědí.
@Kajetan T
Co to kecáš za blábol? Byl srpen 1968 a 200000 lidí emigrovalo z republiky, ti doma museli řešit své starosti jako vyhození z práce atp.
Ty jsi ten pravý co může někoho mentorovat, v životě jsi houby zažil.
Co to kecáš za blábol? Byl srpen 1968 a 200000 lidí emigrovalo z republiky, ti doma museli řešit své starosti jako vyhození z práce atp.
Ty jsi ten pravý co může někoho mentorovat, v životě jsi houby zažil.
Joska Bureš
@Eduard Sykora Inu čeští debílkové tvého typu neumí věcně argumentovat tož se uchylují k výsměchu či invektivám. Upustila tě tvá prostitující mamá při porodu hlavičkou na římsu záchodové mísy?
Eduard Sykora
@Joska Bureš ..sorry ale spíš máš problém pochoppit psanej text (opravdu jsem se v něm o česku nezmiňoval) ale prej dyslektyci vidí v textu napsaný i to co tam není.
Eduard Sykora
všimli ste si že třeba v Sýrii už válka dávno není, a o omezení ochrany syrských uprchlíků zatím nepadlo ani slovo (zatímco podle médií se na ukrajině dál válčí)
@Lilith Černá „A Ukáčka dostávají byty, platíme jim nájem,“
Zcela jistě to dokážeš doložit 😃.
Zcela jistě to dokážeš doložit 😃.
@Lilith Černá postupně, jak tu pročítám tvoje komentáře, tak jsem došel k názoru, že jsi nejenom „nechytrá", nejenom ovlivněná, ale úplná 3,14.
@Lilith Černá Aha, tak už vím, s kým mám tu „čest“. S fanatickou, v lepším případě dezinformačně zblblou hlupkou.
@Lilith Černá „jsou všude a všude dělají bordel."
Buď lžeš, nebo jsi nechytrá. V jednom tebou zmiňovaném městě žiju, a jejich chování se tu nijak nevymyká chování jiných národností včetně etnických Čechů. Někde to může, díky vyšší koncentraci, být více vidět, ale v podstatě je procentuální zastoupení verbeže ve společnosti ± stejné.
Buď lžeš, nebo jsi nechytrá. V jednom tebou zmiňovaném městě žiju, a jejich chování se tu nijak nevymyká chování jiných národností včetně etnických Čechů. Někde to může, díky vyšší koncentraci, být více vidět, ale v podstatě je procentuální zastoupení verbeže ve společnosti ± stejné.
KAJETAN T
Z odmašťovny pustili asi vás, když nevíte, co se kolem vás děje! Tohle vám řekne každý policajt, když se ho zeptáte. Ten, o kom mluvím, to už říká i nahlas, protože toho má plné zuby. Jeďte se podívat do Plzně, do Liberce, do Prahy, kamkoliv... jsou všude a všude dělají bordel. Chováte se jako ti dementi na západě, co ještě nedávno tvrdili, jakým jsou čmoudi obohacením. Jste k smíchu"
Z odmašťovny pustili asi vás, když nevíte, co se kolem vás děje! Tohle vám řekne každý policajt, když se ho zeptáte. Ten, o kom mluvím, to už říká i nahlas, protože toho má plné zuby. Jeďte se podívat do Plzně, do Liberce, do Prahy, kamkoliv... jsou všude a všude dělají bordel. Chováte se jako ti dementi na západě, co ještě nedávno tvrdili, jakým jsou čmoudi obohacením. Jste k smíchu"
Miloš Tesař
@Joska Bureš přihlouplý soudruhu bureši josko, tvé příspěvky nemají hodnotu trusu troglodyta. Takové jako jsi ty, házeli ve staré Spartě ze skály, víš, soudruhu bureši josko.
Kajetan T
@Lilith Černá "Mám známé na jedné krajské kriminálce" už v diskuzích psalo asi 8 lidí - všechno "ověřené informace". Ty jsi tu dlouho nebyla, tebe pustili z odmašťovny?