Divoký kačer

Zpět na článek

To auto jsem neřídil já. Nechal jsem ho kolovat v hospodě a řídil nějaký štamgast, tvrdí Turek

9 komentářů

Ondrej Kocan
Osud občas prapodivně zamíchá kartami. Policie nově prověřuje další možné pachatele, protože k incidentu se přihlásila Irská republikánská armáda, Svobodní zednáři a Klub přátel vodního póla. Nějaký Andrej B. dokonce podal ve věci trestní oznámení na neznámého Miroslava K. Zanechme proto spekulací a vyčkejme závěru orgánů činných v trestním řízení.
Michal Kelner
Tihle kluci bez mozku jsou prima. Jeden hajluje, druhej to chce přebít, tak napadne manželku i s dětmi.
Tak ten první zdemoluje sanitku...
Čekám, jak na to zareaguje Jaroušek F.
sarkastek
A je to tady . Řídila osoba neznámá
Jarda Bloudil
@Uživatel_5700993 To píšete o Fialoví a Petikolce? Poněvadž min.za poslední dva roky vzniklo takových fóru a lidi z nich měli srandu i když s pláčem na krajicku.Skoda že jste tak trochu ehm pozadu že nechápete ty podstaty věcí a točité se stále dokola.
Jarda Bloudil
@Ondrej Kocan Přesně.Konspiraci bylo už dost.A těch odborníků co by nejradši Turka popravili zde najdeme docela dost.Ani se s tím nechlubí.Sedi za klávesnicí a myslí že je anonymní.Omyl přátelé, velký omyl.Kohokoli zvas z nás už dnes technika přesně vyhledá.Tak šťastné psaní....
Uživatel_5700993
Dostáváme se někam do konce osmdesátých let. Lidé měli z politiků nepokrytou prču, ti je za to občas pokropili nebo prohnali, ale celé se to začalo hroutit dávno před rokem 1989. Humor a smích byla jedna z obran. Tady je to totéž, smějeme se jim, ale oni pořád ještě mohou škodit a škodí. Ale všeho do času...
Uživatel_5922129
@Jarda Bloudil Tak jej vrať ošetřovateli a běž spát. Dobrou.
Uživatel_5700640
Nevím proč stále urážíte nejlepšího z Čechů, místo aby jste mu blahopřáli že je nyní už lepší než Okamura.
Jarda Bloudil
@Ondrej Kocan Omyl-jeste chlubí.To ten telefon.Hazi mě tam slova jaký chce on.