Divoký kačer
To auto jsem neřídil já. Nechal jsem ho kolovat v hospodě a řídil nějaký štamgast, tvrdí Turek
7 komentářů
Uživatel_5700640
0
Nevím proč stále urážíte nejlepšího z Čechů, místo aby jste mu blahopřáli že je nyní už lepší než Okamura.
Tihle kluci bez mozku jsou prima. Jeden hajluje, druhej to chce přebít, tak napadne manželku i s dětmi.
Tak ten první zdemoluje sanitku...
Čekám, jak na to zareaguje Jaroušek F.
Tak ten první zdemoluje sanitku...
Čekám, jak na to zareaguje Jaroušek F.
Osud občas prapodivně zamíchá kartami. Policie nově prověřuje další možné pachatele, protože k incidentu se přihlásila Irská republikánská armáda, Svobodní zednáři a Klub přátel vodního póla. Nějaký Andrej B. dokonce podal ve věci trestní oznámení na neznámého Miroslava K. Zanechme proto spekulací a vyčkejme závěru orgánů činných v trestním řízení.
@Ondrej Kocan Přesně.Konspiraci bylo už dost.A těch odborníků co by nejradši Turka popravili zde najdeme docela dost.Ani se s tím nechlubí.Sedi za klávesnicí a myslí že je anonymní.Omyl přátelé, velký omyl.Kohokoli zvas z nás už dnes technika přesně vyhledá.Tak šťastné psaní....
Dostáváme se někam do konce osmdesátých let. Lidé měli z politiků nepokrytou prču, ti je za to občas pokropili nebo prohnali, ale celé se to začalo hroutit dávno před rokem 1989. Humor a smích byla jedna z obran. Tady je to totéž, smějeme se jim, ale oni pořád ještě mohou škodit a škodí. Ale všeho do času...