Komentáře

Zpět na článek

„Kde blb, tam nebezpečno.“ Turek narazil na zeď své arogance, měl by okamžitě zmizet z politiky

26 komentářů

Anton Augustin
Proč by Turek v politice skončil? Marek Výborný, který jel obcí bez mála stovkou přišel o řidičák a kdopak z nynějších křiklounů křičel odstup? Dál ministroval jako by se nechumelilo. Také mohl někoho přejet, jak se o kdyby opírá opozice.
Joska Bureš
Mezi českými řidiči je spousta bezohledných hovad, Turek je jen jedním nich, byť v jeho případě politicky vyčnívající. A ta sanitka - ano má přednost ae to jejího řidiče nezbavuje povinnosti být při jízdě na červenou obezřetný, právě kvůli těmto hovadům. Ale i kvůli tomu, že většina "normálních" řidičů nejsou stroje a nemusí zareagovat dost rychle.
Pavel Nyklíček
Soudní přeliceni poté s Turkem :
Pane předsedo, říkám pravdu.
Před křižovatkou jsem slyšel to zvláštní hučení(sanita), ale myslel jsem, že je to zas moje kláda....🙈
My kluci z velkých aut to tak máme pane předsedo.
NEVINEN !
Joska Bureš
@Pavel Nyklíček

Z jiné kauzy:

Pane předsedo, ten kufr jsem mu rozhodně odcizit nechtěl, chtěl jsem mu ho jen pomoci nést. Nemohu za to, že mi nestačil v chůzi.
Velký Malý
Nevšiml jsem si, že by nemocniční vůz používal modrý maják.
PEtr Tobes
tohle bude doufejme definitivni konec MOTOgangsteru, stejne jen skodi, slouzi fosilnim oligarchum jako Tykac a nici zivotni prosredi, kryji Buresovi lumparny a bojuji s prezidentem, nic jineho tam uz nemaji a to bude jejich konec, do te doby ale budou skodit, to jim jde bohuzel dobre
Pavel Nyklíček
@PEtr Tobes
Záleží, jak toho předseda využije.
Každopádně má o čem přemýšlet. Ani jedna varianta ale nebude pro něj dobrá.
Jen bude muset něco udělat a dostat co nejmíň přes držku.
Jaroslav Lindner
Koho určit jako viníka nehody z jediného účastníka? Leda by byl řidič sanitky vinen, že zvolil nevhodnou trasu přepravy.
Pavel Nyklíček
@Jaroslav Lindner
Nene.
Za všetko môže Kalůsok !
A to si pametajně moji milí čehůni.
A nikdy neodstůpim.
rkkk
Do politiky si volíme lidi kvůli tomu, co chtějí prosazovat a jakými argumenty to hájí. Alespoň já kvůli tomu pana Turka volil. Takže si myslím, že by z politiky měl zmizet, pokud by jeho argumenty někdo vyvrátil a věci, které prosazuje, se ukázaly jako škodlivé. S tím silniční provoz nemá souvislost a když někdo je účastníkem nehody, tak i kdyby jí neúmyslně způsobil, měl by zmizet tak maximálně z té silnice. Není důvod do toho plést jeho další životní aktivity, které s tím nesouvisí.
Viliček
@rkkk Pan Turek jel na zelenou. Nemocniční auto jelo na červenou. Z toho musíme vycházet. To, že jede auto na majáky ho opravňuje k přednosti i jet na červenou, ale nezbavuje ho povinnosti postupovat obezřetně protože musí logicky předpokládat, že autům jedoucím na zelenou může vjet do cesty.
Velký Malý
@Viliček
Ta houkačka byla slyšet široko daleko a ostatní auta "na zelenou" před křižovatkou stála.
Pavel Nyklíček
@Velký Malý
Jej jeden měl Tinitus a ten může Turek použít u přeličení....
Má od mládí hučení v uších a tak si myslel, že to zas houká jeho ucho.
Ještě by se mohl vymluvit na hučení v kládě, ale neposkytl důkazy...😐
Eduard Sykora
stejně bych byl radši kdy se tu politická situace měnila volbami než řvaním pár pražskej fašounů kvůli několika promáčklejm plechům
Jaroslav Lindner
@Eduard Sykora Turek to měl jen půjčený. Plechy neřeší.
Velký Malý
@Eduard Sykora
A pár zlomeninám, že.
A to ještě se štěstím.
jirka189
Hranatý moštař dlouhodobě ukazuje, že není dobrý člověk. A teď dokázal, že není ani dobrý motorisra.
Měl by přejmenovat
stranu na T+M sobě.
Pavel Nyklíček
Byla to nešťastná náhoda.
Byvaly premiér Fiala ho pronásledoval na kole, tak to Turek nechtěně strhnul do zakázaného pruhu a protože měl větší auto, měl logicky jako zmocněncc zmocněnců všech zmocnéných ze zákona přednost.
Do dá rozum.
Georg Waldman
Uskupení Motoristé sobě se dá stručně charakterizovat slovy pana Smoljaka ve hře Ztráta třídní knihy. D*bil, b*beček, d*bil, b*beček.....
Pavel Nyklíček
@Georg Waldman
Pak tam byl ještě blbeček, blbeček 😁.
Na těchto sedadlech seděli kluci z plakatu T&M vedle sebe 🤣
Tomas Rott
No jo no, dohnal sám sebe. Je dobře, že se nikomu nic nestalo, snad si to vezme k duchu a začne jezdit a chovat se jako člověk...🤷‍♂️
Uživatel_5700993
@Tomas Rott
nezačne, tenhle typ lidí to má jinak, Bude se vymlouvat. Ostatně předvedl to už Ševčík, který vinu dává Hřibovi a Pirátům, že to prý špatně označili a Turek je nevinen...)))
Uživatel_5700993
Turek lituje okamžiku, kdy opustil teplé místo v Bruselu a vrátil se do Čech, Je jen otázka času, kdy skončí i jako poslanec. Tohle ustát NEJDE... Troufám si tvrdit, že mu za to hrozí i trestní stíhání, obecné ohrožení a brzy bude sněmovna hlasovat o jeho vydání. Bureše čeká nepříjemné dilema. Když vydá Turka, Motůrci vydají jeho...
Tomas Rott
@Uživatel_5700993 A to je dobře nebo špatně?
Pavel Nyklíček
@Uživatel_5700993
Už takhle má Bureš hlavu jak pátrací balón.
Tady praskne žilka a bude to chvilka.
PEtr Tobes
@Uživatel_5700993 tak zcela jiste mu hrozi trestni stihani, to je snad jasne, mel obrovskou kliku, ze to dopadlo, jak to dopadlo a jde to na jeho triko, byla to prasarna prvni kategorie, ale je to presne ve stylu MOTOgangu