Komentáře

Zpět na článek

Drahý omyl ministryně Schillerové: Konec levného tankování přichází v nejhorší možnou chvíli

28 komentářů

Uživatel_5700993
Tohle přesně ukazuje hlouipost těchto lidí. Od počátku nesystémový nesmysl, teď to ukončí a popřou sami sebe.. A to nás čekají soudy, které musí ty čerpací stanice vyhrát...
Uživatel_5700993
@Alois Žilka
Napsal Rudý Lojza... Klidně jdi do CCCP...)))
tempter
@Alois Žilka rusáci benzín a naftu momentálně musí dovážet a nějaké zlepšení není v dohlednu. Nemáš nějaký jiný tip?
ppmm
@Alois Žilka A Lojzo víš, že řidiči ve státech, co tak výhodně levnou Ruskou ropu odebírají, platí u čerpacích stanic vyšší ceny než my? Čím to je?
Kajetan T
@Stanislav Silhan - a taky jsi v té době bral 40.000: blbe. 😂
Milos Barta
@Alois Žilka CCCp sice neexistuje, ale v tvé hlavě evidentně stále vládne.
Václav Vojvodík
@Alois Žilka Nebojte Lojzíku až bude Rusák platit reparace Ukrajině bude tolik plynu a ropy, že si to klidně budete moct pustit ve sprše. A tím nás zbavíte těch dezolátů o kterých mluvíte.
Michal Svoboda
@Stanislav Silhan
Kolik jste tenkrát vydělával?
Miroslav Kašpar
Koblihám zkysne vládní mana
Kajetan T
Drahý omyl ministryně Schillerová! 🧐
Kajetan T
Toto bude v jejich omylech, jen malá malina. Hubožel.
Luboš Kubec
@Alois Žilka Fakt tolik chceš platit za ropu 3x tolik co dnes ?
Uživatel_5700993
@Alois Žilka
Ty jsi myslitel. Rusáci sami nemají ropné, produkty, musí je dovážet a my od nich je budeme kupovat. Zoufalství ruské páté kolony je nekonečné...)))
Ladislav Soukup
@Alois Žilka Zalez, ruSSáku 🤮
Alois Žilka
@Uživatel_5700993 ...ty ani nevíš, že CCCP už neexistuje, rozpadl se na jednotlvé země z nichž nejblíže je nám postkomunistická Ukrajina.😉
Alois Žilka
Vraťme levný dovoz Ruské ropy a zbavme se dezolátů tomu bránících.😎
Luděk Dvořák
Ale má hezké fotky, to nestačí?
jirka189
@Alois Žilka Nejste nějaký rudý? Dříve i Rudý?
Stoupněte si na Krymu do fronty a kupte si benzín tam, když se vám po něm tak stýská.
Uživatel_5700993
@Alois Žilka
nedělám to, ale tady jsem to udělal, Nahlásil jsem tvoje vyhrožování. Tohle mi skutečně vadí...
Alois Žilka
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Alois Žilka
Vraťme Česku ruskou ropu, kterou nám vedení EU ve spolupráci s Ukrajinou ukradlo.😎
Ladislav Soukup
@Alois Žilka Jediný, kdo se k CCCP hrdě hlásí, je tvoje ruSSácko, bolševický ruSSáku.
Alois Žilka
.....no spíše tady o CCCP začal první blábolit ferda nahoře 😀
Stanislav Silhan
Jak levně tankování ? Kdy to bylo? Až bude benzin s naftou pod 20 Kč tak pište o levném tankování. Pamatuji když jsem do dvě Jawy 20 tankoval za 2 Kč litr benzinu . Ale pak jsme spěli mílovými kroky k lepším zítřkům posléze se změnil režim k lepší budoucnosti a jsme tam kde jsme . Nic pozitivního nám to nepřineslo.
krystof toman
@Alois Žilka Russácká ropa není levná, ceny se řídí "světovou" burzou . Takže ceny se nedají obejít.
Navíc ruská ropa prodlužuje vojenský konflikt při němž umírají nevinní lidé, včetně dětí. To chceš???
Jarda Bloudil
@Michal Svoboda A jaký byli tenkrát ceny?Ne jak dnes kde půlka národa má v čistým 25-30000 a rovnou to odevzdá majiteli za být.Najmy tu jsou od 20.000,ale to už výjimečně do 45.000 pro obyčejné lidi.Kde je jídlo, ošacení,drogerie, děti atd atd.Nebyt příspěvků tak se většina lidí může jít pást.A takový to ať jde dělat to ani nezkoušejte.Co myslíte že asi ty lidi dělají?Máj i dvě tři zaměstnání.Tak tu nesrovnavejte s nesrovnatelným.A to že nebylo vše jako dnes je na jiný diskut.
Stanislav Silhan
@Alois Žilka jsem pro.
Vladimír Ondruch
@ppmm od pondělí 20.7.bude benzín dražší o 5 kč