Zprávy

Zpět na článek

Hrozivá nehoda Filipa Turka: Sanitka jela pod majáky, po srážce auto málem smetlo chodce

10 komentářů

Eliška Janalíková
@Eduard Sykora
Sanitka vezla krev, na kterou čekal pacient
Stanislav Hejda
Už je to prošetřeno. Turek je nevinen protože jeho IQ je vysoké jako dnešní datum a proto jako nesvéprávný občan nemohl rozpoznat nebezpečnost svého konání.
Eduard Sykora
@Eliška Janalíková ...ok, takže tam nebylo nebezpečí z prodlení (krev se na rozdíl od orgánů nepřepravuje na poslední chvíli) takže doufám že se policie zeptá řidiče sanitky proč jel pod majáky když to nebylo nutnmé
deben Duben
Převážet krev plnou hasičskou cisternou , on by si to Turek rozmyslel ...
Eduard Sykora
jela sanitka k případu kdy bylo nezbytné použití majáků? nebo chtěli bejt kluci jenom rychlejš na obědě?
Naděžda Machková
@Eduard Sykora
Já jsem v TV slyšela, že na krev (konkrétní skupinu) čekali s operací pacienta. A podobn_ případ jsem zažila už před mnoha lety jako dárce krve, kd, sestra hledala dárce s konkrétní skupinou pro urgentní případ a ten náš pak všechny "předběhl".
Naděžda Machková
@Eduard Sykora
V reportáž jsem slyšela, že na krev čelali s operací pacienta v nebezpečí ztráty života. Ale pak už nic dalšího.
Pavel Pavel
@Eduard Sykora helemese mopedista vlez opici na koksu mezi půlky a teď neví jak z toho ven.
Pavel Pavel
@JANA PETERKOVA žvaníš z cesty
JANA PETERKOVA
Ale sanita pod majáky nejela. Koukněte na video,žádná světla.