Zprávy
Hrozivá nehoda Filipa Turka: Sanitka jela pod majáky, po srážce auto málem smetlo chodce
10 komentářů
Už je to prošetřeno. Turek je nevinen protože jeho IQ je vysoké jako dnešní datum a proto jako nesvéprávný občan nemohl rozpoznat nebezpečnost svého konání.
Eduard Sykora
@Eliška Janalíková ...ok, takže tam nebylo nebezpečí z prodlení (krev se na rozdíl od orgánů nepřepravuje na poslední chvíli) takže doufám že se policie zeptá řidiče sanitky proč jel pod majáky když to nebylo nutnmé
Eduard Sykora
jela sanitka k případu kdy bylo nezbytné použití majáků? nebo chtěli bejt kluci jenom rychlejš na obědě?
@Eduard Sykora
Já jsem v TV slyšela, že na krev (konkrétní skupinu) čekali s operací pacienta. A podobn_ případ jsem zažila už před mnoha lety jako dárce krve, kd, sestra hledala dárce s konkrétní skupinou pro urgentní případ a ten náš pak všechny "předběhl".
Já jsem v TV slyšela, že na krev (konkrétní skupinu) čekali s operací pacienta. A podobn_ případ jsem zažila už před mnoha lety jako dárce krve, kd, sestra hledala dárce s konkrétní skupinou pro urgentní případ a ten náš pak všechny "předběhl".
@Eduard Sykora
V reportáž jsem slyšela, že na krev čelali s operací pacienta v nebezpečí ztráty života. Ale pak už nic dalšího.
V reportáž jsem slyšela, že na krev čelali s operací pacienta v nebezpečí ztráty života. Ale pak už nic dalšího.
Pavel Pavel
@Eduard Sykora helemese mopedista vlez opici na koksu mezi půlky a teď neví jak z toho ven.
Sanitka vezla krev, na kterou čekal pacient