Komentáře

Zpět na článek

Největší problém opozice není Babiš. Je to její vlastní strategie

11 komentářů

Martin Pilar
Starý psy novým kouskům nenaučíš. Co se asi tak dá čekat od vyčichlých sběratelů prebend typu Benda, Vondra a spol., případně realitních a jiných kmotrů?
Ringhofer
Když pominu základní fail, že autor je z Brna , pak musím uznat, že velice přesně popsal současnou opoziční situaci a nabídl i poučení (jak měla opoziční reakce na vládní činy vypadat). Nemohu, než souhlasit.
Dokladem pravdivosti autorových slov jsou velmi nízké volební preference STAN, ODS, TOP i KDU-ČSL. Přetrvává stav, kdy velká část voličů "nemá koho volit" a mohou za to středové a pravicové strany absencí kultivovaného principiálního vystupování. Předsedové jmenovaných stran sice nevystupují jako burani podle vzoru Babiš, na druhou stranu u nich převládá "aktivistický" přístup přesně popsaný v článku. To se musí změnit: méně slov, více věcnosti; namísto pouhého zamítání nabídnout řešení.
Jan Kolomazník
No, to se panu Míčkovi moc nepovedlo.Opozice má bohužel smůlu.Babiš má 108,polovzdělané nebo úplně hloupé,oddané voliče,s kterými nikdo nehne.K tomu dva gangstery,Okamuru s Macíkem,kteří jsou schopni udělat cokoliv a žádné zábrany nemají.Opozice se nemůže chovat bez zábran,sprostě,jako makaci.Slušný člověk se nemůže chovat jak dobytek.Proto jsou její možnosti vždy omezené.Dle mne,dělají maximum možného,máte li nějaký geniální recept,tak sem s ním.Za vším tím svinstvem,co se dnes děje,stojí Babiš,proto Anti­babiš­,kapiš­to,pa­ne novinář?
zdenek2
@Jan Kolomazník Jste si opravdu jist, že Vy, ač nevolič koalice, jste chytrý a ne přiblblý? Tenhle váš příspěvek totiž, vaši chytrost dost popírá. No a ten Váš antibabiš, to je jediné na co se zmůžete ale nedochází Vám, že to je právě to, co proč ti, co jsou dnes v opozici, volby projeli. Jen v tom klidně pokračujte. S pomocí antibabiše se k moci nedostanou. To zcela určitě.
Jan Kolomazník
@zdenek2
Tak fakta.Trestně stíhany premiér pro podvod,opět čerpá dotace,na které nemá nárok a to přes své ministry.Nezaplatil státu 7 miliard a platit nehodlá.Do vlády si vzal Okamurovi fašouny a Macinkovi proruské klausovce.Jeho vzor je největší šílenec světa,Trump.Mám pokračovat?Jenom blb to nevidí,nebo nechápe o čem je řeč.
Alois Žilka
@Jan Kolomazník ...jsem rád, že jste se přiznal, nevidíte, nechápete, jenom papouškujete opoziční "program antibabiš". Prostě jste standardní potomek ofčí babičky a stepního ukrajince.😁
Kajetan T
Reflexi, kde jste ho vyhrabali, toho Tobiáše Míčka? Jen plácá, skoro v ničem nemá pravdu. Prezident není jen představitel opozice, jak se snaží on a mnozí tvrdit. Podle mě je představitel slušnosti a slušní můžou být i v jiných uskupeních, než jen v opozici. O úrovni toho jeho článku nejlépe hovoří to, že se líbí rudymu žilkovi.
Ringhofer
@Kajetan T O tom ten článek není...
Alois Žilka
Článek poměrně přesně popsal neschopnost a malost současné opozice. A já budu rád, pokud se na tom nic nezmění. SLÁVA Babišovi.😎
Bonisek
To je dvojka, takový Pat a Mat.
Kajetan T
@Boniseku - jjj, za 5 sedm a ty už máš dvojku v žíle!