Komentáře
Dohra summitu NATO: Babišovy omyly a lži, Macinkův debakl, pnutí v SPD aneb Všechno bylo jinak
31 komentářů
Uživatel_5701521
3
Takto hezky shrnuto a popsáno jsem to četl pouze v Reflexu. Palec nahoru !
Pávek hraje moc špinavou hru,která se mu může vymstít.Skoleni na spinavosti má s KSČ,a z Nato.
Hochům z šestislepence se ze summitu NATO, podle jejich rčení nejdůležitějšího v historii že se jej neměl prezident účastnit, vytvořit frašku a celé Babšovo vystoupení se dá charakterizovat těmito body : "Donalde, kdě Melanie", "Jídelní lístek", "Trump mi podal ruku". Jo holt je vidět že není voják ale diplomat, který se se všemi zná a na ostatní má číslo, ale nikdy nic nevyjednal. Takže % na obranu budou a pomoc UA také. Dezolé jsou již poněkud neklidní, protože jim dochází, že naletěli.
@Pepa Zahrádka Kdyby lidi zvolili Stačilo bylo by vše jinak,ale v zájmu občanů ČR.
@Jarda Bloudil tomu říkám naivita🤔🤣 Kateřina Konečná nenechá na EU suchou nit, ale přitom jí peníze europoslankyně nesmrdí. Vám nevadí to neuvěřitelné pokrytectví celého Stačilo?
@Pepa Zahrádka Oni mu stejně před volbami odpustí a hodí mu to tam. Přece jednou už musí to slovo dodržet😂🤣
Jsem opravdu rád, že máme Reflex a jeho redaktory, kteří vždy dokáží nestranně vše uvést na prvou míru a po pravdě, bez výmyslů, napsat jak to všechno vždycky bylo a je. 😑
Nicinka Babišovi ještě zavaří. 7 měsíců vládnutí 7 měsíců zmatky a problémy. Ale určitě za to může Fialova vláda.
O takovém článku se lidově říká, že redaktor si seere do huby.😂🤣
@Alois Žilka - rudý žílko/ nebuď slušnej, řekni kdo ti napovídá. Je to psané v ruštině viď. Můžeš mít nicků kolik chceš. My tě vždycky poznáme, už jen tím že ty si dáš vždycky sám sobě plusový paleček. Popřípadě další, ze tvé další internetové adresy.
@Kajetan T Ale, ale... Nefandí prolhanému prezidentskému a pětidemolici a je to u vás "rudoch"...?! Vy budete ale hlava...👎
Bureš, to je slovenské neštěstí Česka .....uz aby byly dalsi volby,snad dostanou koblihy rozum💪👍
@Bretislav Valenta
Naivo
MEDIAN, červen 2026: ANO, SPD, MOTORISTÉ 116 mandátů/ODS, STAN, PIRÁTI 84 mandátů (IDNES, 10. 7. 2026)
Naivo
MEDIAN, červen 2026: ANO, SPD, MOTORISTÉ 116 mandátů/ODS, STAN, PIRÁTI 84 mandátů (IDNES, 10. 7. 2026)
@Anton Augustin Takto jsem to taky zaregistroval.To že si pár typku na diskutu nepřeje současnou vládu to neznamená že většině lidí nevyhovuje.Naopak ty prognozi znějí jasně průzkum říká ANO s 33%by i teď volby vyhrál.
@Bretislav Valenta - to je marné doufání. Ti musejí ubýt pouze přirozenou cestou.
Jo jo, tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se jde pro pivo!
@Kajetan T
Tak tak
ODS vyzývá svého lídra k rezignaci, přiznal Kupka. Překážkou je stamilionové dědictví.... důvodem je dědictví ve výši 232 milionů korun, které Dvořák podle Seznam Zpráv získal od svého otce lékaře-porodníka. Pozůstalost kvůli své hodnotě vyvolává otázky.
Tak tak
ODS vyzývá svého lídra k rezignaci, přiznal Kupka. Překážkou je stamilionové dědictví.... důvodem je dědictví ve výši 232 milionů korun, které Dvořák podle Seznam Zpráv získal od svého otce lékaře-porodníka. Pozůstalost kvůli své hodnotě vyvolává otázky.