Divoký kačer
Uživatel_5700993
4
čekal jsem, že tahle vládní sebranka bude směšná a trapná, ale tohle předčí i moje očekávání...
Přejít do diskuze
Prezident by s tím byl v pohodě, protože není žádná květinka. Horší by to bylo s Macinkou, ten by to nedal a hned by začal fňukat. Jinak samozřejmě vím, že článek je nadsázka a psát o P.P., že je narcis, tak to je tedy hodně mimo.
@Zina Šámalová
Pavel je v kondici a je to voják. Macinka by se počůral strachy a pak mokrý by vlezl Burešovu do spacáku...
Pavel je v kondici a je to voják. Macinka by se počůral strachy a pak mokrý by vlezl Burešovu do spacáku...
@Stanislav Silhan
Cestování? Podle Ústavy zastupuje zemi v zahraničí a mezi jeho povinnosti patří i návštěvy spřátelených zemí, to nevíte? Že to Zeman nedělal a raději trávil pyžámkové dny v Lánech, to všichni víme.
Cestování? Podle Ústavy zastupuje zemi v zahraničí a mezi jeho povinnosti patří i návštěvy spřátelených zemí, to nevíte? Že to Zeman nedělal a raději trávil pyžámkové dny v Lánech, to všichni víme.
Pan Macinka má naprostou pravdu. Petr Pavel je narcis . Pavlovo cestování nás stojí zbytečně moc peněz
Pod plachtou??? Dezinformujete, p.Landsmane! Opozice se na svém stínovém jednání dohodla, že pro skupinu B nakoupí černé pytle na zip. Plachtu odmítla. Na letiště v Kbelích je na poslední chvíli dovezl exministr Rakušan a osádce letadla předal exministr Lipavský. 🥳
Sledoval jsem vystupování státniků z letadla.
Nejdříve předseda, který hlídal každý krok na schodech, chvilku váhal se zábradlm, ale ruka cukla. Je starý.
A pak pana prezidenta.
Dynamický krok, schody téměř seběhl....
Tenhle summit dle mého sníží oblíbenost vlády ze současných 25 % ještě níže.
Pak mě překvapilo stav Erdigana.
To je doslova troska. Ten se šoural jak 90+ po chodbě LDN.
Nejdříve předseda, který hlídal každý krok na schodech, chvilku váhal se zábradlm, ale ruka cukla. Je starý.
A pak pana prezidenta.
Dynamický krok, schody téměř seběhl....
Tenhle summit dle mého sníží oblíbenost vlády ze současných 25 % ještě níže.
Pak mě překvapilo stav Erdigana.
To je doslova troska. Ten se šoural jak 90+ po chodbě LDN.