Divoký kačer

Zpět na článek

Petr Pavel v Ankaře přespí pod plachtou, naplánoval Macinka prezidentovi summit NATO

11 komentářů

Vlasta Cap
Jestliže slova Macinkny jsou autentická nemam zajnem potkat voliče Motoristům. Jejich humor je ubohý.
Petr Motyčka
Kdy už pan premiér konečně pochopí že si s motoristyckejma balvanama ve vládě akorát naděla do bot?
adamice
Bavi vas rozestvavat lidi? Je to trapne.
Eva Folbrová
Pod plachtou??? Dezinformujete, p.Landsmane! Opozice se na svém stínovém jednání dohodla, že pro skupinu B nakoupí černé pytle na zip. Plachtu odmítla. Na letiště v Kbelích je na poslední chvíli dovezl exministr Rakušan a osádce letadla předal exministr Lipavský. 🥳
Pavel Nyklíček
Sledoval jsem vystupování státniků z letadla.
Nejdříve předseda, který hlídal každý krok na schodech, chvilku váhal se zábradlm, ale ruka cukla. Je starý.
A pak pana prezidenta.
Dynamický krok, schody téměř seběhl....
Tenhle summit dle mého sníží oblíbenost vlády ze současných 25 % ještě níže.
Pak mě překvapilo stav Erdigana.
To je doslova troska. Ten se šoural jak 90+ po chodbě LDN.
Uživatel_5700993
čekal jsem, že tahle vládní sebranka bude směšná a trapná, ale tohle předčí i moje očekávání...
Zina Šámalová
Prezident by s tím byl v pohodě, protože není žádná květinka. Horší by to bylo s Macinkou, ten by to nedal a hned by začal fňukat. Jinak samozřejmě vím, že článek je nadsázka a psát o P.P., že je narcis, tak to je tedy hodně mimo.
Uživatel_5700993
@Zina Šámalová
Pavel je v kondici a je to voják. Macinka by se počůral strachy a pak mokrý by vlezl Burešovu do spacáku...
Jarda Bloudil
@Zina Šámalová Tak nevím kdo tu fňuká jestli Macinka či Pávek.Do teď fnukal všude jen Pávek.
Stanislav Silhan
Pan Macinka má naprostou pravdu. Petr Pavel je narcis . Pavlovo cestování nás stojí zbytečně moc peněz
Eliška Janalíková
@Stanislav Silhan
Cestování? Podle Ústavy zastupuje zemi v zahraničí a mezi jeho povinnosti patří i návštěvy spřátelených zemí, to nevíte? Že to Zeman nedělal a raději trávil pyžámkové dny v Lánech, to všichni víme.