Komentáře

Zpět na článek

Pískot ve Strážnici jako symbol vlády: Babiš se krčí v koutě a vše přehlušil Macinkův křik

18 komentářů

Uživatel_5700993
@Jarda Bloudil
Jasně, feťáci zaplatí raketu a jdou na folklorní festival.))) Vy dezoláti jste komici.....
Uživatel_5700993
čím hůř, tím líp. Tohle heslo měli bolševici za první republiky a teď to platí také. Jsou lidé, co mají radost z toho, jak Macinka demokraty štve a fandí mu...
Alois Žilka
Reflex je světovej a ten rozsah témat zaslouží obdiv:
Pondělí: Macinka vypískán ve Strážnici
Úterý: Kde byl Macinka vypískán ?
Středa: Koho vypískali ve Strážnici ?
Čtvrtek: Pískot ve Strážnici.
😉😀😁😂🤣
Michal Bednárek
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Tomas Novak
omyl spočívá v tom, že Macinka neštve demokraty, ale přisluhovače skrytých oligarchů.
Jarda Bloudil
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
PEtr Tobes
@Uživatel_5700993 jj tomuhle uz ani sami snad nemuzou verit..tohle byl megafail a za to motosraci zaplati
Jaroslav Lindner
Byl to Klempířův a Macinkův nápad, nebo je tam někdo z jejich sponzorů vyslal? Babišovi strážnický incident vyhovuje. Na pár chvil odvedl pozornost od narůstajících chyb a problémů jeho osoby i vládního komparsu. Zbytečně.
Miloš Tesař
@Uživatel_5700993 vyjmenuj mi ty demokraty.... Mirek, Luďa, Marcela...
Tomas Novak
ono úplně stačí tvrdé jádro pravdy a lásky, zvlášť když je v horku podnapilé.
Pavel Maleček
Tak prý ... Premiér se nechává zcela ovládat partikulárními zájmy svých radikálních spojenců minimálně tam, kde to závažně nezasahuje do jeho osobních zájmů. Je to hrubá chyba a v budoucnu se mu ještě nejednou vymstí.
Ale kdepak, naopak to Babišovi vyhovuje a do budoucna se vyplatí. Protože tímhle žabomyším humbukem se maskuje to podstatné. Razantně pokračující agrofertizace státu.
A až to většině společnosti dojde už bude pozdě. Babišův klan bude mít Česko na desetiletí dopředu ve svých drápech.
Alois Žilka
@Jaroslav Lindner ...ferdo můžeš u vést konkrétně ty "narůstající chyby", nebo se ti to zase jenom zdálo ?😎
Jaroslav Lindner
@Miloš Tesař Za demokraty lze považovat členy a voliče standardních politických stran. Na rozdíl od dezolátních fanoušků a majitelů soukromých sekt na jedno použití.
Miloš Tesař
@Jaroslav Lindner co to jsou standardní strany ? Ty které se líbí tobě? Nebo ty co se líbí Bruselu? Nebo dokonce fialokraté?
Miloš Tesař
@Uživatel_5700993 jmenuj mi tři demokraty soudruhu anonymní shluku čísel.
Tomas Novak
copak to, to já také. ale peníze na bezpáteřního panáka bych nepouštěl.
Jarda Bloudil
@Tomas Novak Já bych ten zkrytej oligarcha chtěl být.
Jarda Bloudil
@Uživatel_5700993 Výborně komiku