Komentáře
Raději jadernou zbraň než kapitulaci. Rusové pocítili válku na vlastní kůži a stojí před volbou
28 komentářů
tempter
2
@Thomas Cerny MUDr A ještě tu o dlouholeté praxi chirurga a bezmezném obdivu k vaginálně rodícím ženám, prosííím!!!
Přejít do diskuze
Lze souhlasit s názorem "Jekateriny" vyplývajícím z článku, že Ukrajina svým nesmyslným napadáním Ruských měst zvyšuje nebezpečí jaderného obranného útoku ze strany Ruska.
Ukrajina vždy patřila, v rámci SSSR, k největším hajzlům. To oni pod vlajkou SSSR a na tancích byli první v Praze v srpnu 1968, to oni masakrovali civilisty na ulicích, jak nás občas informovala ČT, než se z ní stal podporovatel Ukrajiny. A jak dnes Ukrajinci říkají, není důvod to měnit.😎
@tempter Ten cvok se sem chodí pouze verbálně vykadit a papouškuje přitom stále dokola to stejné.
russistan je civilizace naopak..je to anticivilizace a musi byt od naseho sveta co nejvic izolovana..vcera bylo pozde, jednou putler zdechne a pak se treba neco zmeni, a treba taky ne, ten zbytek toho divneho naroda co tam zbyl vypada, ze je uplne ztracen...
@Thomas Cerny MUDr Studia za naše peníze a potom útěk. Kdyby jste mlčel, uděláte lépe. A hlavně mi nepište, že nejsem znalý věci. Mám už věk na to abych Vás ohodnotil.
@Thomas Cerny MUDr Nemám rád emigranty....
Hlavně ty, co trousí moudra zpoza plotu. Hrdinný útěkář nás bude poučovat. Super.
Hlavně ty, co trousí moudra zpoza plotu. Hrdinný útěkář nás bude poučovat. Super.
@Jaroslav Lindner jak si predstavujete "okamzitou jadernou kremaci Ruska ", toho s odstupem nejvetsi zeme na svete ( skoro 2x tak velke jako USA o nejakem miniaturnim Cesku ganz zu schweigen ?
Holt bude muset věrchuška zvýšiit odměny z 5kg smradlavýc ryb na 10, popř k tomu přidat 10l benzínu. No neberte to lidi, za takovou odměnu poslat syna či manžela na smrt přece už stojí, ne?
@Joska Bureš Kopac verte jenom prispevkum toho velmi frapantne jednoduse strukturovaneho Vaseho spoluobcana Josky Burese s jeho vysoce kontemplativnimi prispevky : "Franta je vul a Pepa jeste vetsi ".
Statni prokuratura dnes u nas v Nemecku potvrdila , ze bombovy utok na plynove potrubi Nord Stream , ktere vybudovala svycarska firma Nord Strem AG za15 miliard € za participace Nemecka, Francie. Engie, britske Shell, rakouske OMV etc. uskutecnilo 7 ukrajinskych zlocincu z povereni ukrajinske vlady ( BBC sveho casu informovala, ze bombovy utok na Nord stream 2 si provedli sami Rusove , oz se nepotvrdilo).
Presto musim coby obcan nemecka nejvetsi participovat na nejvetsi financni podpore Ukrajiny , coz mne velice mrzi, lec je to bohuzel v teto dobe porad jeste nase vlada v Nemecku podporuje.
Lec doufam, ze uz ne dlouho, coz je vse co proti tomu mohu delat.
Presto musim coby obcan nemecka nejvetsi participovat na nejvetsi financni podpore Ukrajiny , coz mne velice mrzi, lec je to bohuzel v teto dobe porad jeste nase vlada v Nemecku podporuje.
Lec doufam, ze uz ne dlouho, coz je vse co proti tomu mohu delat.
@PEtr Tobes A jaký je tedy rozdíl mezi Rusem a Rusem z Ukrajiny? Mentálně žádný.Je to stejná pakaz.
@Jan Linda Sehr einfach strukturierter P.Linda , leider schaffte es weder Ihre Mutter noch die unzulängliche tschechische Grundschule Ihnen beizubringen , ***s man auch auf Tschechisch fremden Menschen nicht duzt.
Ansonsten *** mexikanische Lied " Munequita linda "mag ich sehr.
Ansonsten *** mexikanische Lied " Munequita linda "mag ich sehr.
@Jaroslav Kopač mate pravdu , ze jsem vystudoval poprve v Pratze 1960-1966 za panize komunisticke CSR.
Nicmene k ziskani nemeckeho obcanstvi pred 50 lety jsem musel pozadat o zprosteni obcanstvi CSR a musel studia ex post zaplatit.
P. Kopac, jiste jste zraly muz , nicmene svuj vek presto tajite .
Mne je 83 a Vam?
Zdravi preje
MUDr Prag 1966, Dr.med.Hannover 1985
Facharzt für Chirurgie, Unfallchirurgie, Sozialmedizin uz 60 let
Thomas Alois Cerny
nar. uprostred valky v Praze
neobcan Ceska
Nicmene k ziskani nemeckeho obcanstvi pred 50 lety jsem musel pozadat o zprosteni obcanstvi CSR a musel studia ex post zaplatit.
P. Kopac, jiste jste zraly muz , nicmene svuj vek presto tajite .
Mne je 83 a Vam?
Zdravi preje
MUDr Prag 1966, Dr.med.Hannover 1985
Facharzt für Chirurgie, Unfallchirurgie, Sozialmedizin uz 60 let
Thomas Alois Cerny
nar. uprostred valky v Praze
neobcan Ceska
@Jaroslav Kopač jsem protagonista Vasi averse k emigrantum.Kopace nepoucuji , neb by to byla vanitas, vanitatum , omnia vanitas.
@tempter Chirurgii delam uz 60 let od me prvni promoce na FVLKU Praze v r. 1966 na MUDr a znam jen jednoho chiruruga a tim je prof. Pafko, ktery ji dela uz 62 let.
Sam jsem coby chirurg udelal v Nemecku 64 porodu cisarskym rezem jako zadny chirurg , ktereho bych znal.
Samozrejme , ze porody per vias naturales jsou jsou pro zenu vyhodnejsi .Podruhe jsem promoval az v Nemecku v r. 1985 na Dr.med.
Anyhow , resist temptation simpleton tempter.
Sam jsem coby chirurg udelal v Nemecku 64 porodu cisarskym rezem jako zadny chirurg , ktereho bych znal.
Samozrejme , ze porody per vias naturales jsou jsou pro zenu vyhodnejsi .Podruhe jsem promoval az v Nemecku v r. 1985 na Dr.med.
Anyhow , resist temptation simpleton tempter.
@Jaroslav Kopač Ehm, nevěř mu ani slovo, je to lhář. Ale pokud v Česku opravdu studoval, tvrdit že to bylo za "naše" peníze je také nesmysl.
@Alois Žilka Už se na ten obranný jaderný úder moc a moc těšíme, kdy show začíná? Čtyři roky mlátí ruSSáci suché houno pěstí a kde nic tu nic..
Doktore, pokud jsi zažil 2. světovou tak ti bude něco kolem 100 let. Pokud máš míň, tak jsi zažil kulový. A tvé názory jsou názory idiota Nezlob se, to je vše
Akú hodnotu má prieskum ruského inštitútu sídliaceho v Kijeve ? Asi takú, ako tvrdenie nacistov za Protektorátu, že si Česi pochvaľujú vládu Nemcov, chcú sa z radosťou ponemčiť a tí nevhodní radi skapú od roboty za Polárnym kruhom ... 😀
@Thomas Cerny MUDr omlouvam se za preklepovy dativ namisto korektniho nominativu -ja jsem emigrant z CSR pred 50 lety , Kanake je emigrantka z Ruska pred 5 lety a zeme , ze ktere jsem illegalne emigroval uz davno neexistuje , Rusko bude ale bezpochyby persistovat a la longue.
K Nahledum te Ruske emigrantky Kanake (coby take emigrantovi z CSR pred 50 lety ) mam obrovskou aversi.
Rusko je zeme vlastnici nejvice atomovych bomb na svete a sice 5600 ( USA 5000, Cina 600, Indie 170, Pakistan 170, severni Korea 90 stejne jako Israel.
Eu jich ma 290 ve Francii coz jiste vesrovnani s 5600 ruskychatomovych neni mnoho.
Ta Kanake ( u nas v Nemecku je Kanake velmi peiorativni vyraz pro obyvatele , kteri stoji na okraji spolecnosti ) se jeste ani nenaucila od trpajzlika Selenskeho , ze dnes uz se nerika na Ukrajine Kijev ale Kijiv, Charkiv, Lviv etc.Jjei idol prcek Selenski by slovo Kijev nikdy nevyslovil.
Samozrejme , ze Rusko neni osamoceno -na jeho strane stoji 1,5 miliardova Cina , 1,5 miliardiova Indie , 300 mil. Indonsie , 200 mil. Brasilie etc.. I kdyz treba Estonsko s celym 1 mil. obyvatel !, Lotysko tutti quanti ! nebo malilinkate Cesko nebo i nase malickate Nemcko s pouze 84 mil. obyvatel zcela jiste nejsou zanedbatelne veliciny .
Ta emigrantka Kanake nezazila ve svem velmi kratkem zivote temer zhola nic .Ja jsem zazil 2.svetovou valku a jsem presvedcen , ze zaziji i tu 3., tentokrate nuklearni , kde uz nebude ani vitezu, ani porazench jen se zemi srovnana Evropa.
Samozrejme on verra -( se ukaze) , zda predpovedi teto Kanake, ze ta nejvetsi zeme na svete Rusko uz lezi na zadecha mele z posledniho ( der Wunsch ist der Vater des Gedankens !) nebo jeji svetonahledovi antagoniste, kterych je vic nez polovina obyvatel nasi 8 miliardove planety.
Nejrelevantnejsi v teto dichotomii jsou jedine USA ,1,5 miliardova Cina a pote snad i 1,5 miliardova Indie.
Rusko je zeme vlastnici nejvice atomovych bomb na svete a sice 5600 ( USA 5000, Cina 600, Indie 170, Pakistan 170, severni Korea 90 stejne jako Israel.
Eu jich ma 290 ve Francii coz jiste vesrovnani s 5600 ruskychatomovych neni mnoho.
Ta Kanake ( u nas v Nemecku je Kanake velmi peiorativni vyraz pro obyvatele , kteri stoji na okraji spolecnosti ) se jeste ani nenaucila od trpajzlika Selenskeho , ze dnes uz se nerika na Ukrajine Kijev ale Kijiv, Charkiv, Lviv etc.Jjei idol prcek Selenski by slovo Kijev nikdy nevyslovil.
Samozrejme , ze Rusko neni osamoceno -na jeho strane stoji 1,5 miliardova Cina , 1,5 miliardiova Indie , 300 mil. Indonsie , 200 mil. Brasilie etc.. I kdyz treba Estonsko s celym 1 mil. obyvatel !, Lotysko tutti quanti ! nebo malilinkate Cesko nebo i nase malickate Nemcko s pouze 84 mil. obyvatel zcela jiste nejsou zanedbatelne veliciny .
Ta emigrantka Kanake nezazila ve svem velmi kratkem zivote temer zhola nic .Ja jsem zazil 2.svetovou valku a jsem presvedcen , ze zaziji i tu 3., tentokrate nuklearni , kde uz nebude ani vitezu, ani porazench jen se zemi srovnana Evropa.
Samozrejme on verra -( se ukaze) , zda predpovedi teto Kanake, ze ta nejvetsi zeme na svete Rusko uz lezi na zadecha mele z posledniho ( der Wunsch ist der Vater des Gedankens !) nebo jeji svetonahledovi antagoniste, kterych je vic nez polovina obyvatel nasi 8 miliardove planety.
Nejrelevantnejsi v teto dichotomii jsou jedine USA ,1,5 miliardova Cina a pote snad i 1,5 miliardova Indie.
Článek s touto rétorikou vyzní dost cynicky - bohužel se zdá, že přesně odráží podstatu věci. Jediný důvod proč Rusko ve válce ještě nepoužilo jadernou bombu - a snad ani nikdy nepoužije - je ten, že se bojí následků pro sebe sama..radioaktivní spad atd. Ukrajina je prostě příliš blízko Ruska. Navíc by pro ně byla zamořená Ukrajina nevyužitelná. Utrpení na straně Ukrajiny (jako i kohokoliv jiného) jim je lidově řečeno u zadnice..
Rusové mají dvě možné volby budoucnosti. Život s cejchem další prohrané imperiální expanze nebo smrt s okamžitou kremací v jaderné explozi.