Komentáře

Zpět na článek

Raději jadernou zbraň než kapitulaci. Rusové pocítili válku na vlastní kůži a stojí před volbou

28 komentářů

tempter
@Thomas Cerny MUDr A ještě tu o dlouholeté praxi chirurga a bezmezném obdivu k vaginálně rodícím ženám, prosííím!!!
Alois Žilka
Lze souhlasit s názorem "Jekateriny" vyplývajícím z článku, že Ukrajina svým nesmyslným napadáním Ruských měst zvyšuje nebezpečí jaderného obranného útoku ze strany Ruska.
Alois Žilka
Ukrajina vždy patřila, v rámci SSSR, k největším hajzlům. To oni pod vlajkou SSSR a na tancích byli první v Praze v srpnu 1968, to oni masakrovali civilisty na ulicích, jak nás občas informovala ČT, než se z ní stal podporovatel Ukrajiny. A jak dnes Ukrajinci říkají, není důvod to měnit.😎
Alois Žilka
@Joska Bureš ...jednou se ráno probudíš a už nebudeš😉
Joska Bureš
@tempter Ten cvok se sem chodí pouze verbálně vykadit a papouškuje přitom stále dokola to stejné.
PEtr Tobes
russistan je civilizace naopak..je to anticivilizace a musi byt od naseho sveta co nejvic izolovana..vcera bylo pozde, jednou putler zdechne a pak se treba neco zmeni, a treba taky ne, ten zbytek toho divneho naroda co tam zbyl vypada, ze je uplne ztracen...
Jaroslav Kopač
@Thomas Cerny MUDr Studia za naše peníze a potom útěk. Kdyby jste mlčel, uděláte lépe. A hlavně mi nepište, že nejsem znalý věci. Mám už věk na to abych Vás ohodnotil.
Jaroslav Kopač
@Thomas Cerny MUDr Nemám rád emigranty....
Hlavně ty, co trousí moudra zpoza plotu. Hrdinný útěkář nás bude poučovat. Super.
Thomas Cerny MUDr
@Jaroslav Lindner jak si predstavujete "okamzitou jadernou kremaci Ruska ", toho s odstupem nejvetsi zeme na svete ( skoro 2x tak velke jako USA o nejakem miniaturnim Cesku ganz zu schweigen ?
Joska Bureš
Holt bude muset věrchuška zvýšiit odměny z 5kg smradlavýc ryb na 10, popř k tomu přidat 10l benzínu. No neberte to lidi, za takovou odměnu poslat syna či manžela na smrt přece už stojí, ne?
Thomas Cerny MUDr
@Joska Bureš Kopac verte jenom prispevkum toho velmi frapantne jednoduse strukturovaneho Vaseho spoluobcana Josky Burese s jeho vysoce kontemplativnimi prispevky : "Franta je vul a Pepa jeste vetsi ".
Thomas Cerny MUDr
Statni prokuratura dnes u nas v Nemecku potvrdila , ze bombovy utok na plynove potrubi Nord Stream , ktere vybudovala svycarska firma Nord Strem AG za15 miliard € za participace Nemecka, Francie. Engie, britske Shell, rakouske OMV etc. uskutecnilo 7 ukrajinskych zlocincu z povereni ukrajinske vlady ( BBC sveho casu informovala, ze bombovy utok na Nord stream 2 si provedli sami Rusove , oz se nepotvrdilo).
Presto musim coby obcan nemecka nejvetsi participovat na nejvetsi financni podpore Ukrajiny , coz mne velice mrzi, lec je to bohuzel v teto dobe porad jeste nase vlada v Nemecku podporuje.
Lec doufam, ze uz ne dlouho, coz je vse co proti tomu mohu delat.
Jarda Bloudil
Ono magoru v Rusku je dost aby ten knoflík bez rozmyslu stiskli
Jarda Bloudil
@PEtr Tobes A jaký je tedy rozdíl mezi Rusem a Rusem z Ukrajiny? Mentálně žádný.Je to stejná pakaz.
Thomas Cerny MUDr
@Jan Linda Sehr einfach strukturierter P.Linda , leider schaffte es weder Ihre Mutter noch die unzulängliche tschechische Grundschule Ihnen beizubringen , ***s man auch auf Tschechisch fremden Menschen nicht duzt.
Ansonsten *** mexikanische Lied " Munequita linda "mag ich sehr.
Thomas Cerny MUDr
@Jaroslav Kopač mate pravdu , ze jsem vystudoval poprve v Pratze 1960-1966 za panize komunisticke CSR.
Nicmene k ziskani nemeckeho obcanstvi pred 50 lety jsem musel pozadat o zprosteni obcanstvi CSR a musel studia ex post zaplatit.
P. Kopac, jiste jste zraly muz , nicmene svuj vek presto tajite .
Mne je 83 a Vam?

Zdravi preje
MUDr Prag 1966, Dr.med.Hannover 1985
Facharzt für Chirurgie, Unfallchirurgie, Sozialmedizin uz 60 let
Thomas Alois Cerny
nar. uprostred valky v Praze
neobcan Ceska
Thomas Cerny MUDr
@Jaroslav Kopač jsem protagonista Vasi averse k emigrantum.Kopace nepoucuji , neb by to byla vanitas, vanitatum , omnia vanitas.
Thomas Cerny MUDr
@tempter Chirurgii delam uz 60 let od me prvni promoce na FVLKU Praze v r. 1966 na MUDr a znam jen jednoho chiruruga a tim je prof. Pafko, ktery ji dela uz 62 let.
Sam jsem coby chirurg udelal v Nemecku 64 porodu cisarskym rezem jako zadny chirurg , ktereho bych znal.
Samozrejme , ze porody per vias naturales jsou jsou pro zenu vyhodnejsi .Podruhe jsem promoval az v Nemecku v r. 1985 na Dr.med.
Anyhow , resist temptation simpleton tempter.
Joska Bureš
@Jaroslav Kopač Ehm, nevěř mu ani slovo, je to lhář. Ale pokud v Česku opravdu studoval, tvrdit že to bylo za "naše" peníze je také nesmysl.
Joska Bureš
@Alois Žilka Už se na ten obranný jaderný úder moc a moc těšíme, kdy show začíná? Čtyři roky mlátí ruSSáci suché houno pěstí a kde nic tu nic..
Jan Linda
Doktore, pokud jsi zažil 2. světovou tak ti bude něco kolem 100 let. Pokud máš míň, tak jsi zažil kulový. A tvé názory jsou názory idiota Nezlob se, to je vše
Uživatel_6346406
Akú hodnotu má prieskum ruského inštitútu sídliaceho v Kijeve ? Asi takú, ako tvrdenie nacistov za Protektorátu, že si Česi pochvaľujú vládu Nemcov, chcú sa z radosťou ponemčiť a tí nevhodní radi skapú od roboty za Polárnym kruhom ... 😀
Jaroslav Kopač
Žilka je Bretschneider. Švejk o tom ví svoje.
Thomas Cerny MUDr
@Thomas Cerny MUDr omlouvam se za preklepovy dativ namisto korektniho nominativu -ja jsem emigrant z CSR pred 50 lety , Kanake je emigrantka z Ruska pred 5 lety a zeme , ze ktere jsem illegalne emigroval uz davno neexistuje , Rusko bude ale bezpochyby persistovat a la longue.
Thomas Cerny MUDr
K Nahledum te Ruske emigrantky Kanake (coby take emigrantovi z CSR pred 50 lety ) mam obrovskou aversi.
Rusko je zeme vlastnici nejvice atomovych bomb na svete a sice 5600 ( USA 5000, Cina 600, Indie 170, Pakistan 170, severni Korea 90 stejne jako Israel.
Eu jich ma 290 ve Francii coz jiste vesrovnani s 5600 ruskychatomovych neni mnoho.
Ta Kanake ( u nas v Nemecku je Kanake velmi peiorativni vyraz pro obyvatele , kteri stoji na okraji spolecnosti ) se jeste ani nenaucila od trpajzlika Selenskeho , ze dnes uz se nerika na Ukrajine Kijev ale Kijiv, Charkiv, Lviv etc.Jjei idol prcek Selenski by slovo Kijev nikdy nevyslovil.
Samozrejme , ze Rusko neni osamoceno -na jeho strane stoji 1,5 miliardova Cina , 1,5 miliardiova Indie , 300 mil. Indonsie , 200 mil. Brasilie etc.. I kdyz treba Estonsko s celym 1 mil. obyvatel !, Lotysko tutti quanti ! nebo malilinkate Cesko nebo i nase malickate Nemcko s pouze 84 mil. obyvatel zcela jiste nejsou zanedbatelne veliciny .
Ta emigrantka Kanake nezazila ve svem velmi kratkem zivote temer zhola nic .Ja jsem zazil 2.svetovou valku a jsem presvedcen , ze zaziji i tu 3., tentokrate nuklearni , kde uz nebude ani vitezu, ani porazench jen se zemi srovnana Evropa.
Samozrejme on verra -( se ukaze) , zda predpovedi teto Kanake, ze ta nejvetsi zeme na svete Rusko uz lezi na zadecha mele z posledniho ( der Wunsch ist der Vater des Gedankens !) nebo jeji svetonahledovi antagoniste, kterych je vic nez polovina obyvatel nasi 8 miliardove planety.
Nejrelevantnejsi v teto dichotomii jsou jedine USA ,1,5 miliardova Cina a pote snad i 1,5 miliardova Indie.
Jan Toul
Článek s touto rétorikou vyzní dost cynicky - bohužel se zdá, že přesně odráží podstatu věci. Jediný důvod proč Rusko ve válce ještě nepoužilo jadernou bombu - a snad ani nikdy nepoužije - je ten, že se bojí následků pro sebe sama..radioaktivní spad atd. Ukrajina je prostě příliš blízko Ruska. Navíc by pro ně byla zamořená Ukrajina nevyužitelná. Utrpení na straně Ukrajiny (jako i kohokoliv jiného) jim je lidově řečeno u zadnice..
Jaroslav Lindner
Rusové mají dvě možné volby budoucnosti. Život s cejchem další prohrané imperiální expanze nebo smrt s okamžitou kremací v jaderné explozi.
Eduard Sykora
podle mě s jadernou zbraní prováhali teď tu evropskou vlnu veder (představte si evropu kde je venku 40-50 stupňů a nemůžete vyvětrat