Komentáře

Zpět na článek

Raději jadernou zbraň než kapitulaci. Rusové pocítili válku na vlastní kůži a stojí před volbou

14 komentářů

Uživatel_6346406
Akú hodnotu má prieskum ruského inštitútu sídliaceho v Kijeve ? Asi takú, ako tvrdenie nacistov za Protektorátu, že si Česi pochvaľujú vládu Nemcov, chcú sa z radosťou ponemčiť a tí nevhodní radi skapú od roboty za Polárnym kruhom ... 😀
Jaroslav Kopač
Žilka je Bretschneider. Švejk o tom ví svoje.
Alois Žilka
Lze souhlasit s názorem "Jekateriny" vyplývajícím z článku, že Ukrajina svým nesmyslným napadáním Ruských měst zvyšuje nebezpečí jaderného obranného útoku ze strany Ruska.
Thomas Cerny MUDr
K Nahledum te Ruske emigrantky Kanake (coby take emigrantovi z CSR pred 50 lety ) mam obrovskou aversi.
Rusko je zeme vlastnici nejvice atomovych bomb na svete a sice 5600 ( USA 5000, Cina 600, Indie 170, Pakistan 170, severni Korea 90 stejne jako Israel.
Eu jich ma 290 ve Francii coz jiste vesrovnani s 5600 ruskychatomovych neni mnoho.
Ta Kanake ( u nas v Nemecku je Kanake velmi peiorativni vyraz pro obyvatele , kteri stoji na okraji spolecnosti ) se jeste ani nenaucila od trpajzlika Selenskeho , ze dnes uz se nerika na Ukrajine Kijev ale Kijiv, Charkiv, Lviv etc.Jjei idol prcek Selenski by slovo Kijev nikdy nevyslovil.
Samozrejme , ze Rusko neni osamoceno -na jeho strane stoji 1,5 miliardova Cina , 1,5 miliardiova Indie , 300 mil. Indonsie , 200 mil. Brasilie etc.. I kdyz treba Estonsko s celym 1 mil. obyvatel !, Lotysko tutti quanti ! nebo malilinkate Cesko nebo i nase malickate Nemcko s pouze 84 mil. obyvatel zcela jiste nejsou zanedbatelne veliciny .
Ta emigrantka Kanake nezazila ve svem velmi kratkem zivote temer zhola nic .Ja jsem zazil 2.svetovou valku a jsem presvedcen , ze zaziji i tu 3., tentokrate nuklearni , kde uz nebude ani vitezu, ani porazench jen se zemi srovnana Evropa.
Samozrejme on verra -( se ukaze) , zda predpovedi teto Kanake, ze ta nejvetsi zeme na svete Rusko uz lezi na zadecha mele z posledniho ( der Wunsch ist der Vater des Gedankens !) nebo jeji svetonahledovi antagoniste, kterych je vic nez polovina obyvatel nasi 8 miliardove planety.
Nejrelevantnejsi v teto dichotomii jsou jedine USA ,1,5 miliardova Cina a pote snad i 1,5 miliardova Indie.
Thomas Cerny MUDr
@Thomas Cerny MUDr omlouvam se za preklepovy dativ namisto korektniho nominativu -ja jsem emigrant z CSR pred 50 lety , Kanake je emigrantka z Ruska pred 5 lety a zeme , ze ktere jsem illegalne emigroval uz davno neexistuje , Rusko bude ale bezpochyby persistovat a la longue.
tempter
@Thomas Cerny MUDr A ještě tu o dlouholeté praxi chirurga a bezmezném obdivu k vaginálně rodícím ženám, prosííím!!!
Jaroslav Kopač
@Thomas Cerny MUDr Nemám rád emigranty....
Hlavně ty, co trousí moudra zpoza plotu. Hrdinný útěkář nás bude poučovat. Super.
Jaroslav Kopač
@Thomas Cerny MUDr Studia za naše peníze a potom útěk. Kdyby jste mlčel, uděláte lépe. A hlavně mi nepište, že nejsem znalý věci. Mám už věk na to abych Vás ohodnotil.
Jan Linda
Doktore, pokud jsi zažil 2. světovou tak ti bude něco kolem 100 let. Pokud máš míň, tak jsi zažil kulový. A tvé názory jsou názory idiota Nezlob se, to je vše
Jan Toul
Článek s touto rétorikou vyzní dost cynicky - bohužel se zdá, že přesně odráží podstatu věci. Jediný důvod proč Rusko ve válce ještě nepoužilo jadernou bombu - a snad ani nikdy nepoužije - je ten, že se bojí následků pro sebe sama..radioaktivní spad atd. Ukrajina je prostě příliš blízko Ruska. Navíc by pro ně byla zamořená Ukrajina nevyužitelná. Utrpení na straně Ukrajiny (jako i kohokoliv jiného) jim je lidově řečeno u zadnice..
Jaroslav Lindner
Rusové mají dvě možné volby budoucnosti. Život s cejchem další prohrané imperiální expanze nebo smrt s okamžitou kremací v jaderné explozi.
Thomas Cerny MUDr
@Jaroslav Lindner jak si predstavujete "okamzitou jadernou kremaci Ruska ", toho s odstupem nejvetsi zeme na svete ( skoro 2x tak velke jako USA o nejakem miniaturnim Cesku ganz zu schweigen ?
Eduard Sykora
podle mě s jadernou zbraní prováhali teď tu evropskou vlnu veder (představte si evropu kde je venku 40-50 stupňů a nemůžete vyvětrat
Joska Bureš
Holt bude muset věrchuška zvýšiit odměny z 5kg smradlavýc ryb na 10, popř k tomu přidat 10l benzínu. No neberte to lidi, za takovou odměnu poslat syna či manžela na smrt přece už stojí, ne?