Komentáře
Chtěli svobodu projevu, teď kňučí, že byli vypískáni. Klempíř a Macinka sklízejí, co zaseli
25 komentářů
Alois Žilka
1
Myslím, že Klempíř a Macinka měli z vystresovaně malostního projevu protivládních struktůr podněcovaných poraženou opozicí v čele s prezidentem Petrem Pavlem docela legraci a já jim rozumím.😉
Tato vláda je celá velkou hrozbou. Ti menší tajtrdlíci se svojí nezkušeností prořekli už vícekrát co chtějí. Nastolit diktát a Babiš si přitom privatizuje pro sebe celou zemi. Je to opravdu dnes velmi těžké pro nervy udržet si je na uzdě, toto tu ještě nikdy nebylo co dělají z naší země.
@Ludmila Netolická ,,,,,,země patří vítězům Ludmilo, ne poraženým. Jinak řečeno patří nám, ne vám😉
Když se neumíš chovat, nikam nelez!
Základní pravidlo politického adolescenta.
Základní pravidlo politického adolescenta.
Hlavně ten blb Pávek a ústavní soud jsou dacani.
Mírně řečeno.
Mimo jiné zvolení agenta na Hrad potvrzuje, že zhruba polovina voličů jsou idioti. Tvrdá vulgarita? Nikoliv, jen realita. Každý má právo na svou volby mezi kandidátem zprava, zleva atd, to je demokratická pluralita. Ale zvolit bezpáteřního kariéristu, protože objížděl zem na motorce a zešedivěly mu fešácky fousy a průběžně zrazuje zájmy země, to mohou právě jen idioté.
Mimo jiné zvolení agenta na Hrad potvrzuje, že zhruba polovina voličů jsou idioti. Tvrdá vulgarita? Nikoliv, jen realita. Každý má právo na svou volby mezi kandidátem zprava, zleva atd, to je demokratická pluralita. Ale zvolit bezpáteřního kariéristu, protože objížděl zem na motorce a zešedivěly mu fešácky fousy a průběžně zrazuje zájmy země, to mohou právě jen idioté.
@Dokážete domyslet alespoň tak jednoduchou věc, že jsme ve druhém kole nechtěli volit agenta STB?! V prvém kole jsem volila Danuši Nerudovou a tak i mnozí další nevolili komunisty. PP je velmi dobrý prezident, neotočil s novou vládou a jde za pravdou, spravedlností, svobodou a demokracií. Tomas Novak
Člověk žasne, jak selektivní umí být politická paměť pisálkova. Když někdo připomene vypískání Motoristů ve Strážnici, je to prý důkaz, že zastánci svobody projevu neumějí snášet nesouhlas. Jenže kde byla stejná filozofická hloubka, když podobným způsobem vítali Petra Fialu v Ostravě nebo na jiných veřejných akcích?
Tehdy se nepsalo o velkolepém experimentu se svobodou projevu publika. Naopak zaznívaly úvahy o agresivitě davu, polarizaci společnosti a úpadku politické kultury. Dnes je pískot najednou téměř folklórním tancem demokracie.
Někteří rádoby novináři působí dojmem, že jejich hlavní kvalifikací není schopnost ověřovat a poměřovat stejným metrem, ale talent vysvětlit, proč je tatáž situace jednou skandálem a podruhé oslavou demokracie.
Holt kašpar zůstane kašparem, ať už "píše" do Forum24 a nebo do Refluxu. 👌
Tehdy se nepsalo o velkolepém experimentu se svobodou projevu publika. Naopak zaznívaly úvahy o agresivitě davu, polarizaci společnosti a úpadku politické kultury. Dnes je pískot najednou téměř folklórním tancem demokracie.
Někteří rádoby novináři působí dojmem, že jejich hlavní kvalifikací není schopnost ověřovat a poměřovat stejným metrem, ale talent vysvětlit, proč je tatáž situace jednou skandálem a podruhé oslavou demokracie.
Holt kašpar zůstane kašparem, ať už "píše" do Forum24 a nebo do Refluxu. 👌
@Miroslav Zita Našlo by se pár rozdílů. Fiala neříká lidem, že jsou méněcenní nebo idioti.
@Miroslav Zita A jak reagoval P. Fiala? Také vydíráním, či dokonce urážením těch lidí?! O čem potom měla média psát?!
tito dva z Gaunišovi milosti také ministři jsou obrovskou ostudou a neštěstím celé této vládní proimunitní sláva Ing a obrovskou hrozbou pro celou republiku
Ono to "vypískání" spíše ukazuje na zlostný a nenávistný charakter poražených odpůrců vlády. Jsou to charakterově špatní lidé, tedy pokud je možné u nich pojem lidé vůbec použít.😎
@Alois Žilka Tak to také vidím. Ovšem od Macinky bylo hloupé, že provokoval. Výsledek byl dost pravděpodobný napřed. Ledaže by Macinka provokoval záměrně s nějakým určitým cílem, který zatím vidět není.
Nešťastné to bylo zcela od začátku, zajména výrok blba Borise. Možná, že to tam chtěl Macinka uvést na pravou míru, ale už neměl šanci.
Nešťastné to bylo zcela od začátku, zajména výrok blba Borise. Možná, že to tam chtěl Macinka uvést na pravou míru, ale už neměl šanci.
no že bych měl rád motoristy ale i já jsem se několikrát zúčastnil akcí kde vystupovali mě neoblíbení politici i když to ve mě doutnalo když jsem je slyšel blejt ty jejich nesmysly ani na okamžik mě nenapadlo že bych řval nebo pískal prostě to normální člověk nedělá to dělá akorát idiot nebo ožralý hovado