Komentáře
Jana Bendová: Česká vizitka. Prezident Pavel nepojede, neministr Turek pojede. Kdy premiér opouští vládu?
11 komentářů
E M
0
Vážněš mne zajímá PROĆ SE pEPA TAKMOC SNAŽÍ SE TAM VECPAT. Na taková setkání púřece jezdí vláda a odpovědní. To dosdtal od někoho příkaz, nebo má národ rozeštvat. Fakt už mě ti psavci štvou - jak jsou tvární a nedokáží myslet. PROĆ
Adrian Lukasik
0
@E M česky bote, česky.
S tím plněním výdajů na obranu chybujete v hodnocení. Fialova vláda ta 2% splnit chtěla. Babišova je splnit už od začátku nechce.
Nejmenší parlamentní strana určuje směr politiky ČR. To nevymyslíš. A Slabiš jen koulí očima. Jsem zvědav, kdy mu dojde s MOTO bandou trpělivost.
A v příštích volbách dostane Andrej hlasů ještě víc. No, nedivte se, Češi.
Někdy si zkuste nastudovat, proč by PePa zvolen do vojenského výboru NATO....nikomu nevadil, byl tvárný a bezpáteřní, a uměl hrát na všechny strany...proč ne. Sám říkal, že šlo hlavně o administrativu výboru....je to jeho DNA výbava, kterou osvědčil v dávné minulosti. Navíc politická rozhodnutí nemá dohadovat bývalý vojáček, ale politik. V dnešní době Pavel v NATO, kde mají hlavní roli USA, hraje poslední nebo předposlední housle...už jen kvůli tomu, jak se vyjadřoval, prý "pan diplomat", o Trumpovi.
I úplná tykev, jakou je volič DNO nebo Motorů musí nyní pochopit, že už takto vyhrocený způsob vládnutí nelze stupňovat do nekonečna.
Přijdou ztrhnuté politické body a špatné renomé v zahraničí, kde má předseda špatnou reklamu spoustu let a teď ještě k tomu přidal Kluky z plakátu M+T.
Opravdu parta hic práce nic.
Emoce stranou přátelé, je třeba myslet a budovat tuto zem a ne ji bourat a zadlužovat !
Stačí, když doma budeme muset platit z našich kapes miliardy že státniho rozpočtu za předsedu, kterou nám Brusel v dotacích neproplatí. !!!
Přijdou ztrhnuté politické body a špatné renomé v zahraničí, kde má předseda špatnou reklamu spoustu let a teď ještě k tomu přidal Kluky z plakátu M+T.
Opravdu parta hic práce nic.
Emoce stranou přátelé, je třeba myslet a budovat tuto zem a ne ji bourat a zadlužovat !
Stačí, když doma budeme muset platit z našich kapes miliardy že státniho rozpočtu za předsedu, kterou nám Brusel v dotacích neproplatí. !!!