Komentáře

Zpět na článek

Od nevraživosti ke gratulacím. Jak se vyvíjel vztah mezi Andrejem Babišem a exprezidentem Václavem Klausem?

19 komentářů

Adam Ondra
Politické vztahy se během let často mění více, než by mnozí čekali. Líbí se mi, jak dobře připomínáte, že se mohou dřívější ostré postoje proměnit podle aktuální situace a okolností. Právě podobné souvislosti bývají při hodnocení politiky nejzajímavější. V každé větší organizaci je přitom důležitá přehledná správa lidí a procesů, s čímž pomáhá také http­s://ww­w.sl­oneek­.cz/
Alois Žilka
Tak jsem četl, že hradní cestovní kancelář postkomunisty PP jede na plné obrátky. Jenom za poslední půlrok navštívil se svojí ženou 12 lukrativních zemí, kde se účastnil zážitkových akcí. Od počátku jeho dosazení na hrad má za sebou 61 výletů do zahraničí. No neber to 🤣😂
PEtr Tobes
no co, gauneri sobe..kdyz je to vyhodne, tak se lumpove klidne podpori, i kdyz se nemaji radi
Anton Augustin
Hmm a co nevraživost Pavla co nepopřál Klausovi k 85 narozeninám? Vojenská guma je prostě jen guma, to jsme věděli všichni co jsme si odsloužili dvouletou povinnou vojenskou službu za totáče. Mladí nadržení komunisté - poručíci byl nejhorší odpad. ČSLA sloužila hlavně jako výchovný tábor pro mladé kluky, lampasáci většinou komunisté, šli do toho jen pro svůj bezpracný osobní prospěch, nižší důstojníci neměli ani výuční list
Ale i výjimka se našla, když přijeli odsunutí příbuzní na návštěvu k rodičům požádal jsem o opušťák. Starší Major účastník války po rozhovoru mi dal razítko, spatřil jsem je po patnácti letech. To byl skutečně jediný slušný důstojník, kterého jsem za ty dva ztracené roky života potkal. Čest jeho památce.
Uživatel_5734171
Bureš se chlubí tím, že ANO založil právě kvůli Klausovi. Tak nějak popírá sám sebe. Kouzlem nechtěného přiznává totální prázdnotu hnutí. A o Klausovi VEŘEJNĚ řekl, že po něm chtěl milion euro za podpis zákona o biopalivech. Oba jsou to morální záprdci... To nařčení z korupce jsem slyšel na vlastní uši...
Alois Žilka
@Uživatel_5734171 ....jasně ferdo a o čem se ti zdálo dál ?😂
Uživatel_5734171
@Alois Žilka
to že to nevíš jen vypovídá, jaký jsi hlupák, nic jiného
Alois Žilka
@Uživatel_5734171 ...což o to, že to nevím já je logické, ale že to nevíš ty je varující.......😉
Jaroslav Kopač
@Alois Žilka Ježiši ! Ty jsi ale ŽILKA. ÁLOJS RUDÝ
Jarda Bloudil
Tak další tropický den za námi.Ale že jich letost bude.?
Pavel Nyklicek
RUSKO SOBĚ !
Anton Augustin
@Pavel Nyklicek
Tak se tam vrať soudruhu, rusky už trochu dovedeš tak budeš zase doma.
Pavel Malina
Jen hlupák nemění svůj názor.
A proto se ze symbolu mafiánské systému a státu stává člověk vyznamenaný za vytvoření tohoto systému. Hurá!
Možná mu konečně došlo že nebýt toho systému, nebyl by tam, kde je. Ale, to bych mu přiznávál zase moc velkou inteligenci.
Petr Oubrecht
Vidím to tak, že si jejich řídící důstojníci společně postupně ladí noty. Nic víc v tom nebude. 😜
Jaroslav Zoubek
Svuj k svemu.
Alois Žilka
Jenom hlupák nemění svůj názor na jiné podle toho jak je blíže poznává. A hlupáci dnes sedí v opozici a právě proto.😁
Pavel Pavel
@Alois Žilka Ano, jsi hIupák, který soustavně dělá burešovi podržtašku, zbytečný žilko.
Miloš Tesař
Pořád o několik levelů lepší, než se klanět fialovým požíračům nutelly a arcižoldákovi.
Alois Žilka
@Pavel Pavel ...jak zbytečný ? Vždyť mu držím tašku, sám to píšeš.😉