Zprávy

Zpět na článek

Česká televize a Český rozhlas budou stávkovat. Jak se stávka promítne do vysílání?

9 komentářů

Libor Krajíček
Nevysílat vůbec a stávka může být časově neomezená!
Miroslav Zita
Největší obavou není ztráta nezávislosti, ale ztráta jistoty, že účet zaplatí i ten, kdo se na ČT nedívá a ČRo neposlouchá?
No,.. a když podívate na některé televizní projek­ty??­..Oby­čejný člověk vidí pár minut grafiky, znělku a taneční pár na parketu. Veřejnoprávní magie však dokáže z podobné věci vytvořit rozpočet, za který by menší firma fungovala půl roku. A když se roky hospodaří s miliardami vybranými povinně od občanů, člověk si na určitý komfort zvykne. (a tomu je právě díky této vládě konec).
torstt
Já osobně jsem velice rád, že se veřejnoprávní média chystají stávkovat. Nejraději bych byl, kdyby se jednalo o stávku generální a aspoň desetiletou.
Jarda Bloudil
Ať stávkují.Nam je to jedno,ale nevím čeho tím chtějí dosáhnout??!!
Jožka Oltec
To je jen a jen dobře, ať stávkují co nejdéle, alespoň se ten jejich neprůhledný cirkus rychleji rozpadne.
torstt
@Anton Augustin : Můj mizerný pohled na ČT už nic víc poškodit nemůže.
Anton Augustin
To je radosti, z toho neusnu, tahle komedie ještě víc poškodí už tak mizerný pohled na ČT. Vše se bude sčítat u voleb, hádejte kdo vyhraje.
Miloš Tesař
@Jana Anastasie Prachařová ti slušní si přejí ať stávkují co nejdéle, klidně to mohou celé vypnout, nikomu chybět všelijací Moravcové nebudou.
Jana Anastasie Prachařová
Držte se, ti slušní vám drží pěsti.