Zpětné zrcátko
Pavlova bitva o Ankaru aneb Odpusť nám naše viny a zbav nás na podzim pokušení volit zlo
29 komentářů
Naprosto skvěle napsané, výstižné , pravdivé . Děkuji za osvěžení historie , jako ostatně vždy . Styl psaní autora a následné hýkání zdejších zapšklých
" národobijců " jen potvrzuje , že svou práci dělá znamenitě !
p. Mertlíku , pevné a stálé zdraví .... !
" národobijců " jen potvrzuje , že svou práci dělá znamenitě !
p. Mertlíku , pevné a stálé zdraví .... !
@Miloslav Podhola Pletete si stránky Reflexu se stranickým tiskem, pane. Rovněž si pletete formát textu, k němuž se vyjadřujete. Navrch se pletete v úsudku ohledně toho, kdo je a kdo není "myslicí občan". Jste celkově velmi popletený...
Tady je famósní atmosféra, pan Mertlík to samosebou napsal úplně přesně. Dokazuje to hýkání páté kolony. Kopání do Kikiny je též správně, bravo. Prezident si to vyřeší s klidem, není to umrouskamá buznička jako Prcinka. Hoďte se do klidu a počkejte, ono všechno dobře dopadne, krysy se požerou samy.
Jako vždy skvělé. jste jeden z mála, kdo se nebojí pojmenovat věci pravým jménem. Jen tak dál a pevné zdraví..
Autor toho článku by neměl veřejné publikovat. Je příliš jasné komu fandí. Měl by konstatovat a nechat to na čtenářích
Myslicí občan se staví čelem a ne jako on ze zadu!
Myslicí občan se staví čelem a ne jako on ze zadu!
Miloš Tesař
@dedeky to tak určitě není, prostě žádný hlas partajím, které velí generalissimovi z hradu.
Skvěle popsáno,stojím za každou větou a at si dezoláti v komentářích ukoušou vzteky nohy i ruce.
Dobrý den pane Plevo, pokud i hlupáci mají volební právo, tak výsledek voleb nikdy neukazuje kdo je lepší. I na motorovou pilu, vysokozdvižný vozík, řidičský průkaz, a vlastně na 99,9% činností musíte prokázat kvalifikaci. K volbám může každý blb, čerpač a nenávistník, bez elementátrí znalosti "vo co gou". Tak prosté to je. Volební zákon z doby krále Klacka je dávno na škodu všech. Volební právo není základní lidské právo. Tak prosté to je.
Myslím že autor tohoto článku je asi duševně nemocny
Článek je plný nenávisti a do svobodné žurnalistiky má nekonečné daleko
Zkrátka ,reflex je hlásná trouba opozice a bruselské bandy
Článek je plný nenávisti a do svobodné žurnalistiky má nekonečné daleko
Zkrátka ,reflex je hlásná trouba opozice a bruselské bandy
Fórum 24, medium kterým opovrhuji, nečtu, stačí titulky, a teď vidím, že Reflex bude pro mne opět k nečteni, dělalo by se mi z těch lživých slov zle. Seznam , listuji a lituji. Dobře dělá vláda. Příliš mnoho pisalků, rozeštvávačů.
Je škoda, že jste jeden z mála, kdo si to o těch přístupových smlouvách a Klausově vtěrce k jejich podpisu pamatuje. Vlastně jste asi jediný z medií...bohužel.
Pan Mertlík by se měl povinně zúčastnit nějaké skupinové terapie, podobně jako alkoholici, závisláci a jiní pomatenci. Jeho nenávistné texty nemají nic společného s normální politickou debatou.
Jako by to napsal primitiv.Podzimní volby ukážou,kdo je lepší.Nechme se překvapit.
Mertliku na každou svini se vaří voda osle, pak že jsou média demokratické, stydím se za ně. Proto chtějí koncesionářské poplatky. Dal bych jim ještě méně šmejdům fialovým. 🤮
Ten Merlík nemá lehkej život, furt nasranej...
Zaujalo mne, jak kritizuje Klause, že pustil, na chvíli, Grebeníčka na balkon v Lánech. Teď tam vysedávají dva komouši po celej den...
Zaujalo mne, jak kritizuje Klause, že pustil, na chvíli, Grebeníčka na balkon v Lánech. Teď tam vysedávají dva komouši po celej den...
Stačily mi první dva řádky, abych nečetl. Autor musí být psychicky na dně. Proč mu pracovní kolektiv nepomůže?
Autor Mrtlík znovu ukázal, že patří mezi absolutní špičku našich vynikajících novinářů.Chtělo by to ještě oživit nějakou historkou z jeho bohatého života.Jen tak dál.
@Jarda Bloudil Bohužel, komouš, kam se podíváš! Už bych nešel na Albertov ani následně neriskoval práci! Měl jsem vstoupit a v listopadu vystoupit? Kde já mohl být?! Mladí papouškují “média” a nevědí nic o komunistech. Naše chyba!
@Miloš Hora A to je podle kavarniku v pořádku.To jsme se po 35l.dockali.Ale jak tenkrát,když předávali moc,tak řekli že vlastně neodchází a vrátí se.
Zbav nás pokušení volit tu minulou sebrankou. Neb jak praví klasik opakovat stejnou chybu a očekávat jiný výsledek je pitomost. Fiala a spol. svou nekompetentnost už prokázali.
Tolik hnoje, v jednom článku.!!!! Pane Mertlík,Vy jste se musel srazit min. s lokomotivou.Ubohé žvásty.....😭
Pane Mertlíku, dvojí myšlení popsané jistým Orwellem, zde předvádíte plnou měrou! Kdybyste napsal, že se jedná p prachy za zbrojní zakázky a soupeření mezi dvěma “kovanejma” komoušema na hradě a ve Strakovce, to bych uznal jako nestrannou žurnalistiku! Ovšem vyloženě stranit dvojici rudých komiků na hradě je pro nás, kteří jsme čtyři roky trpěli lži dr. Nutely, aféry s dozimetry i Bitcoiny a další šílenosti “chucpe”! Za mne nejste novinář, ale nekvalifikovaný dělník médií! Aspoň dobře platí?
)) "Bruselská banda" je hemz ruskýho trola.
Díky a přeji úspěch jak v kandidatuře, tak u soudu s tím motorovým chudáčkem.