Komentáře
Jefim Fištejn: Putin žije v bludu. Petrohradské fórum ukázalo Rusko jako parodii na sebe samo
37 komentářů
JULIUS PRAVDA
Pravdou je, že Putin má tak obrovskou podporu občanů své země o které se může politikům EU jenom zdát. A o tom to je.😎
JULIUS PRAVDA
No Fištejn a zítra se probudíš, a pod okny "náši". To připomíná legendární tiskovku během války v "Zálivu" . Ty o tom, jak jsou Rusové hnáni z Ukrajiny, a oni pod tvým oknem. Asi je Ukrajinci hnali obráceným směrem....😎
@JULIUS PRAVDA Ono když už se jim vlhké sny neplní v podobě že Rus je hnán ukrajinci,tak aspoň do diskuzí tuto fámu dát.Tim si říkají přeci nic nezkazis.
Jefim Fistejn blaboli a la longue o tom, jak v Petrohradu se sjeli zastupci "antisemitu" a protagoniste "sexualniho nasili" z USA.
V Pterohradu se sjeli zastupci 1,5 miliardova Ciny , 1,5 Miliardove Indie ,
300 mil. Indonesie , 200 mil. Brasilie , USA , Egypta a mnoha dalsich statu representujici vic nez polovinu obyvatel nasi 8 miliardove planety.
Fistejn ma pravdu , malicke 400 mil. EU tam zcela jiste nebyl nikdo.
Selenskij prohlasoval mnohokrat , ze se Ukrajine podarilo uz kazdy rok zabit
vic nez 300 000 ruskych vojaku -jestli necvanha ale kdyby Rusove zabili kazdorocne take 300 000 Ukrajincu byla by to velka ztrata.
Nahled tohoto Fistejna, ktery se narodil v Kyjeve az po valce ,ze budoucnost nejvetsiho statu na svete Ruska ( 2x tak velkeho jako USA) vlastniciho nejvic atomovych bomb na svete ( Rusko 5600, EU 290 ) je u konce , je v nasi EU absolutne maioritni
Ja jsem na rozdil od Fistejna, narodivsiho se v Kyjeve zazil 2.svetovou valku uprosterd niz jsem se narodil v Praze a jsem presvedcen ze zaziji i tu 3., tentokrat nuklearni , kde uz nebude ani vitezu, ani porazenych a zcela jiste ani Fistejna nebo mne.
V Pterohradu se sjeli zastupci 1,5 miliardova Ciny , 1,5 Miliardove Indie ,
300 mil. Indonesie , 200 mil. Brasilie , USA , Egypta a mnoha dalsich statu representujici vic nez polovinu obyvatel nasi 8 miliardove planety.
Fistejn ma pravdu , malicke 400 mil. EU tam zcela jiste nebyl nikdo.
Selenskij prohlasoval mnohokrat , ze se Ukrajine podarilo uz kazdy rok zabit
vic nez 300 000 ruskych vojaku -jestli necvanha ale kdyby Rusove zabili kazdorocne take 300 000 Ukrajincu byla by to velka ztrata.
Nahled tohoto Fistejna, ktery se narodil v Kyjeve az po valce ,ze budoucnost nejvetsiho statu na svete Ruska ( 2x tak velkeho jako USA) vlastniciho nejvic atomovych bomb na svete ( Rusko 5600, EU 290 ) je u konce , je v nasi EU absolutne maioritni
Ja jsem na rozdil od Fistejna, narodivsiho se v Kyjeve zazil 2.svetovou valku uprosterd niz jsem se narodil v Praze a jsem presvedcen ze zaziji i tu 3., tentokrat nuklearni , kde uz nebude ani vitezu, ani porazenych a zcela jiste ani Fistejna nebo mne.
@Thomas Cerny MUDr
Vážený, pořád to neznamená, že Rusko dnes, ale i v minulosti nebylo imperiálním státem, který opovrhuje lidskostí, demokracií, porušuje všechny podepsané dohody, lže a není mu nic svaté. Pod vedením současného válečného zločince mu reputaci ve světě nic nespraví.
Vážený, pořád to neznamená, že Rusko dnes, ale i v minulosti nebylo imperiálním státem, který opovrhuje lidskostí, demokracií, porušuje všechny podepsané dohody, lže a není mu nic svaté. Pod vedením současného válečného zločince mu reputaci ve světě nic nespraví.
@Mirek Köhler Jak jste jiste videl USA president si podava ruku s Putinem a zve ho k sobe na navstevu , coz by jiste v pripade jednoznacneho "valecneho zlocince" jiste neudelal
Ten Vas svet sestava z EU .
Co se tyce kollateralnich skod jakekoli valky , napr. USA letos pri invasi do Iranu srovnala se zemi divci skolu s 200 skolackami a take nikdo nenazve Trumpa zlocincem.
Mne v r. 1945 v Praze osvobodila Ruda armada a proto jsem ji vdecny.
Az Po me illegalni emigraci pred 50 lety jsem teprve zjistil, ze Israel dekoval kazdy rok ! k vyroci konce 2.s.v.Sovetskemu Svazu za zachranu zidu begem 2.s.v.
Nicmene samozrejme vim , ze Vas nahled je v nasi EU absolutne maioritni .
Nicmene ja ho nesdilim stejne jako jsem v CSR nesdilel jejich nahledy.
Vas spoluobcan nejsem, ale u nas v Nemecku je to stejne.
Ten Vas svet sestava z EU .
Co se tyce kollateralnich skod jakekoli valky , napr. USA letos pri invasi do Iranu srovnala se zemi divci skolu s 200 skolackami a take nikdo nenazve Trumpa zlocincem.
Mne v r. 1945 v Praze osvobodila Ruda armada a proto jsem ji vdecny.
Az Po me illegalni emigraci pred 50 lety jsem teprve zjistil, ze Israel dekoval kazdy rok ! k vyroci konce 2.s.v.Sovetskemu Svazu za zachranu zidu begem 2.s.v.
Nicmene samozrejme vim , ze Vas nahled je v nasi EU absolutne maioritni .
Nicmene ja ho nesdilim stejne jako jsem v CSR nesdilel jejich nahledy.
Vas spoluobcan nejsem, ale u nas v Nemecku je to stejne.
Kajetan T
@Thomas Cerny MUDr doktore je to s váma horší a horší. Určitě znáte nějakého kolegu, který by se na vás podíval. Já vím že už jste velmi starý, ale třeba se s tím ještě něco dá udělat. 🤔
Rusáci žijí v bludech a lhaní už přes 100 let, i když režim Putlera skončí na hnojišti, co bude dál? Oni jinak žít neumí, když se za Jelcina drobet začalo informovat jaké byl SSSR kolosální ekonomické selhání, stáhli se do sebe a začali toužit po slávě a moci zašlého bolševikého impéria. Výsledkem jsou sousledné války a výboje co dnešní HnuSSko vede.
Miloš Tesař
@Jožka Oltec nepříliš vzdělaný soudruhu olteci , i v současné době má pan prezident Putin, podporu, ke které se český politik ani nepřiblížil. Jelcinovi nemohou běžní občané přijít na jméno.
Každopádně válka bude pokračovat.
Vše bude trvat z důvodu, aby se konečně ujasnilo, že celá věc je k ničemu.
Ruský mužík válku doma nepociťje, snad jen že mu vypli internet a mládež je školena na pokračování války.
Musí tedy dojít peníze a ty vždy rusům došly.
Vše bude trvat z důvodu, aby se konečně ujasnilo, že celá věc je k ničemu.
Ruský mužík válku doma nepociťje, snad jen že mu vypli internet a mládež je školena na pokračování války.
Musí tedy dojít peníze a ty vždy rusům došly.
Miloš Tesař
@Pavel Nyklicek válka skončí, až se přestanou sypat stovky miliard do Ukrajiny.
@Miloš Tesař
Válka skončí, když Rusko přestane útočit. Pokud ale přestane bojovat Ukrajina, skončí Ukrajina.
Válka skončí, když Rusko přestane útočit. Pokud ale přestane bojovat Ukrajina, skončí Ukrajina.
@Pavel Nyklicek Což nám už v minulosti předvedli Ronald Reagan a baronka Margaret Tchatcher, kdy ekonomickou cestou naprosto rozložili o hodně mohutnější a vojensky silnější Sovětský svaz, čímž samozřejmě výrazně dopomohli k pádům tehdejších sovětských satelitů s komunistickými režimy. (Které samozřejmě zahnívaly zevnitř jako SSSR) Takže to jde, samozřejmě, jenom se nebát a pořádně se do toho opřít.
Kajetan T
"Putin kupř. oznámil, že se válka viditelně chýlí ke konci, poněvadž ruská armáda už převálcovala všechno, co převálcovat mohla, a nezadržitelně se řítí dopředu." - To mají s Trumpem společné. Proto si tak rozumějí. I když Trump je o něco lepší. Ten umí vyhrát válku, která ještě neexistuje.
JULIUS PRAVDA
Pravdou je, že Rusko vede obranou válku ruskojazyčné části Ukrajiny tak trochu bokem. Mělo by zvýšit intemzitu a zajistit pro toto ruskojazyčné uzemí mír. Bylo by to dobré nejen pro Rusko, ale i pro agresora, který odstřeloval území Donbasu již od krvavého převratu na Majdanu v roce 2014.😎
@JULIUS PRAVDA - koukám jeden z těch, co na tom Petrohradském fóru seděl a Putinovi nejen nohy líbal.
@Pavel Maleček Teď teda jste mu to nandal. A to je opravdu už všechno? Víc Vás nenapadlo?
@zdenek2 ... a vy souhlasíte s magorem, co hájí politiku, kterou Československo přišlo o Sudety (aniž by to zabránilo II.SV)? S politikou, kterou Slovensko může přijít o polovinu území (Maďaři vedou své děti k tomu, že jižní Slovensko je jejich právoplatnou vlastí)? Nic lepšího vás nenapadlo?
Mně to přišlo opravdu nedůstojné, jak se tam lhalo. Proč to dělaj? Hořící loď přeci není koš s odpadkama. Ani v Rusku.
@Marek Pařízek Tak ono se tam a nejen tam, lže od samého začátku. A je docela možné, že nebýt lhaní k ničemu takovému by tam ani nedošlo. Ale přes to přese všechno se mi líbí, že Jefim píše pravdu. Nebo ji psával kdysi dávno?
Asi ne od začátku, ale minimálně čtyři generace se v Rusku pěstuje kultura lhaní a vraždění. Teď jsou konfrontováni sami se sebou a asi to není nic příjemného. Jednotlivec není nic, což je strašné a současně pohodlné, protože nemá zodpovědnost. To by se muselo změnit. Putinův režim je každopádně minulost.
@JULIUS PRAVDA Zvláštní, že vždy ti největší lháři a manipulátoři si dávají nicky jako ,,pravda" ,,realita" apod. stejně jako ty nejtužší diktátorské režimy si dávají jako přízvisko ,,demokratická"... Jedna z největších ruskojazyčných komunit na UA je v Charkově, který je denně bombardovaný a ty ruskojazyčné děti se tam učí v metru, asi tolik jde Putinovi o to někoho ,,chránit". Je neuvěřitelné, že po 4 letech války si potřebujete sám sobě namlouvat, že Rusko je nějaký ochranitel, který tam pomocí smluvních vojáků, (kteří střílejí každého civilistu na potkání, nebo je pro zábavu loví drony) má někoho zachraňovat. Agresorem je samozřejmě druhá strana, která asi jen tak z plezíru začala ostřelovat Donbas, Rus tam vůbec pomocí ,,zelených mužíčků" nezorganizoval povstání, protože mu utíkala jeho tehdejší svazová republika na západ... Jak prolhaní a naivní lidé jako Vy jsou, když musíte stále předstírat po všem co tam Rus dělá, že má nějaké dobré úmysly, ač sami ve skutečnosti víte, že nemá. To druhé jméno Vám doporučuji změnit na zaslepenec, nebo lhář, bude to přesnější.
@JULIUS PRAVDA Pravdou je, že jsi omezený primitiv, (který podle mne žere konspirace všeho druhu po kilech), pro-ruSSácký jouda, který v životě přečetl jenom slabikář a Honzíkovu cestu, a byl nejdále na Mácháči nebo s konzervama v Chorvatsku, a který je ochoten věřit i tomu, že Země je placatá.. Že to tak bude, ty "intemzito.."?
)))
)))
Btw, už u vás platíte rublema, ruSSáku..?