Divoký kačer
Místo na summit NATO povede Pavel českou delegaci na shromáždění Chovatelů pudlů, rozhodl Macinka
20 komentářů
@Anton Augustin Já komunismus zažil. Zažil jsem i různé vygumované gumy. Ale že by se tak choval náš prezident? To rozhodně ne
Nějak to nechápu, na schůzi NATO dostane macouš přes hubu a přesto se tam cpe. Na schůzi pudlů by přes hubu nedostal, dostal by možná ... jenom pudla.Posílat tam prezidenta a ochranku je nezodpovědné - víte jak jsou strašně nebezpeční malý psi ? Chvilku nedáte pozor, šlápnte na něj a jsme bez ochranky nebo prezidenta.
Minulý režim vybudoval hodnoty, které slouží dodnes. Co vytvořila mafiánská demokracie za 35 let? Rozkradli, rozprodali vše co mělo nějakou cenu. Vládnou nám Pitri, Rittigové, Janoušci , Dozimetri, a nepatří nám ani voda.
@Uživatel_5700640
Vy nechápete povícero chlapče, komunismus jste nezažil. Ten kdo ho zažil nebude volit zelenou gumu na hrad.
Vy nechápete povícero chlapče, komunismus jste nezažil. Ten kdo ho zažil nebude volit zelenou gumu na hrad.
@Pavel Nyklicek Babiš nesloužil režimu, jen byl člen strany aby mohl studovat a podnikat stejně jako tisíce dalších lidí
@Anton Augustin Tys mu to ale nandal. Kolik jsi vystudoval tříd, ministře hlouposti?
Kajetan T
Macinkovi bych připomněl americké přísloví, spíše tedy ho mám od Američana: Všechno co vyhodíš nahoru jednou dopadne. 🤔
Pokud bych bral tvá slova vážně, jak bys hodnotil v tomto ohledu babiše, který taky s komoušema spolupracoval a na hrad kandidoval a kandidovat bude?