Divoký kačer
Místo na summit NATO povede Pavel českou delegaci na shromáždění Chovatelů pudlů, rozhodl Macinka
8 komentářů
Nějak to nechápu, na schůzi NATO dostane macouš přes hubu a přesto se tam cpe. Na schůzi pudlů by přes hubu nedostal, dostal by možná ... jenom pudla.Posílat tam prezidenta a ochranku je nezodpovědné - víte jak jsou strašně nebezpeční malý psi ? Chvilku nedáte pozor, šlápnte na něj a jsme bez ochranky nebo prezidenta.
@Uživatel_5700640
Vy nechápete povícero chlapče, komunismus jste nezažil. Ten kdo ho zažil nebude volit zelenou gumu na hrad.
Vy nechápete povícero chlapče, komunismus jste nezažil. Ten kdo ho zažil nebude volit zelenou gumu na hrad.
@Anton Augustin
Pokud bych bral tvá slova vážně, jak bys hodnotil v tomto ohledu babiše, který taky s komoušema spolupracoval a na hrad kandidoval a kandidovat bude?
Pokud bych bral tvá slova vážně, jak bys hodnotil v tomto ohledu babiše, který taky s komoušema spolupracoval a na hrad kandidoval a kandidovat bude?
@Anton Augustin Já komunismus zažil. Zažil jsem i různé vygumované gumy. Ale že by se tak choval náš prezident? To rozhodně ne
@Uživatel_5700640 Ze zoologického hlediska Vás považuji za endemický druh! - milý druhu! Váš komentář není ani vtipný, ani roztomile nasáklý z naprostého nepochopení smyslu divokého kačera - tedy, že byste si zde kompenzoval frustraci z životního neúspěchu. Jelikož jsem Váš objevitel vyhrazují si plné právo dát Vám latinské jméno: Homo unudis neutralis
,,Do roka a do dne!,
do nosa tě bodne!,
vosa!"