Divoký kačer

Zpět na článek

Místo na summit NATO povede Pavel českou delegaci na shromáždění Chovatelů pudlů, rozhodl Macinka

20 komentářů

Kajetan T
Macinkovi bych připomněl americké přísloví, spíše tedy ho mám od Američana: Všechno co vyhodíš nahoru jednou dopadne. 🤔
porucik
Minulý režim vybudoval hodnoty, které slouží dodnes. Co vytvořila mafiánská demokracie za 35 let? Rozkradli, rozprodali vše co mělo nějakou cenu. Vládnou nám Pitri, Rittigové, Janoušci , Dozimetri, a nepatří nám ani voda.
Jarda Bloudil
@porucik To jste napsal přesně.Podepisuji
Kajetan T
@poruciku, největší devastace příspěvku je, když ti ho pochválí Bloudil.
Miloš Tesař
Bude škodit i tam. Všechny pudly vymění za flintičky.
Ondrej Kocan
Pudli
Jozef Kolek
patrí jedine tam
Jaromír Škubal
@Jozef Kolek A kam patříš ty, voříšku z Horní Dolní?
Vaclav Kejha
@Jaromír Škubal
Nepsal oškubaný voříšek tak klid.
Uživatel_5700640
Nějak to nechápu, na schůzi NATO dostane macouš přes hubu a přesto se tam cpe. Na schůzi pudlů by přes hubu nedostal, dostal by možná ... jenom pudla.Posílat tam prezidenta a ochranku je nezodpovědné - víte jak jsou strašně nebezpeční malý psi ? Chvilku nedáte pozor, šlápnte na něj a jsme bez ochranky nebo prezidenta.
Anton Augustin
@Uživatel_5700640
Vy nechápete povícero chlapče, komunismus jste nezažil. Ten kdo ho zažil nebude volit zelenou gumu na hrad.
Pavel Nyklicek
@Anton Augustin
Pokud bych bral tvá slova vážně, jak bys hodnotil v tomto ohledu babiše, který taky s komoušema spolupracoval a na hrad kandidoval a kandidovat bude?
Michal Doxanský
@Pavel Nyklicek Babiš nesloužil režimu, jen byl člen strany aby mohl studovat a podnikat stejně jako tisíce dalších lidí
Tomáš Provinský
@Anton Augustin Já komunismus zažil. Zažil jsem i různé vygumované gumy. Ale že by se tak choval náš prezident? To rozhodně ne
Jaja Butovice
@Tomáš Provinský
Chachacha
Miloš Tesař
@Tomáš Provinský to máš pravdu, je to ještě o moc horší!!
Vladimír Veselý
@Anton Augustin.... a tak pravila vygumovaná hlava
Jaromír Škubal
@Anton Augustin Tys mu to ale nandal. Kolik jsi vystudoval tříd, ministře hlouposti?
Vaclav Kejha
@Anton Augustin
To je čistá pravda. Kdo byl na vojně nikdy by lampasáka nevolil.
Ondrej Kocan
@Uživatel_5700640