Komentáře
Prezidentova žaloba byla na spadnutí a stále může přijít. Babiš má však jeden silný argument v rukávu
11 komentářů
Uživatel_5734171
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Přejít do diskuze
JULIUS PRAVDA
Nikam ho neposílat, koupit mu novou flanelovou košilku a umožnit mu ještě tři zahraniční rekreační cesty s manželkou do konce roku, nejlépe na motorce.🙂
@Kiriakula Pospisilova Mluvíte mi z duše, ale pokud se současná vláda včetně silného premiéra, který to má od Macinky, Turka a Okamury povoleno říkat, věnuje místo vládnutí šaškování ne sociálních sítích a v mezičase jen vlastním koaličním problémům, tak na vládnutí není čas.
Dobrý den všem, prosím nechte už vládu pracovat.
Komu slouží tento chaos.Prezidenta jsme si
zvolili, tak ho stále nepomlouvejte.
Vládu jsme si zvolili, tak ať ukáže, co umí .
Novináři se předhánějí, kdo napíše komentář s nejvíce urážlivým textem ať proti koalici nebo opozici.
Mějte se rádi, a nemilujtte víc peníze než lidi.❤️
Komu slouží tento chaos.Prezidenta jsme si
zvolili, tak ho stále nepomlouvejte.
Vládu jsme si zvolili, tak ať ukáže, co umí .
Novináři se předhánějí, kdo napíše komentář s nejvíce urážlivým textem ať proti koalici nebo opozici.
Mějte se rádi, a nemilujtte víc peníze než lidi.❤️
Stále mě uniká, p r o č PP tolik touží po cestě na summit NATO, když je to vláda, která se má zodpovídat za neplnění "magických" 2% HDP na zbrojení?
Odmítám věřit, že jako zástupce svých donorů - zbrojařů má hlavně jednat o dodávkách od našich zbrojovek?
Většinu států NATO zastupují premiéři a ne prezidenti - protože vlády rozhodují...
(pozn.: I Švejk by poradil včas účetně mírně snížit HDP a tím procentuálně zvýšit rozpočet pro armádu- a byl by klid)
Odmítám věřit, že jako zástupce svých donorů - zbrojařů má hlavně jednat o dodávkách od našich zbrojovek?
Většinu států NATO zastupují premiéři a ne prezidenti - protože vlády rozhodují...
(pozn.: I Švejk by poradil včas účetně mírně snížit HDP a tím procentuálně zvýšit rozpočet pro armádu- a byl by klid)
@Kiriakula Pospisilova Kiriakulo, nejsi náhodou spřízněná s Kubulou a Kubou Kubikulou? 😎 Jinak pro tebe mám špatnou zprávu, bez prachů se dnes lásky nedopídíš, tak leda mezi bezďáky..