Padni komu padni

Zpět na článek

Rusové bojují za peníze, ne za vlast. Mrtvé krávy a zákaz sociálních sítí jim vadí víc než válka

14 komentářů

Joska Oltec
@Uživatel_5500694 Odstěhuj se na Kubu či do Severní Koreje a nesmrď tady, pokud ti tak moc vadí že UA bojuje proti HnuSSákům.
Joska Oltec
@Ondřej Kozel Jj já vím, občasná spontánní reakce na flastence co tu pobíhá a kadí svá nesmyslná moudra. Většinou na toho blba nereaguji.
Josef Tyl
@Uživatel_5500694 - dobří lidé pokud znáte tohoto uživatele s tímto číslem, byli byste tak láskyplní a zajistili byste mu odbornou pomoc? 🐷
Ondřej Kozel
@Uživatel_5500694 Třeba informace na Telegramu, který je ruský?
Uživatel_5500694
Nick kozel .. vedle na netu ukrajinští žoldáci čelí návyku na drogy atd. .. další byste práskl ! Je to ještě horším, než se ve fialových mediích objeví. Bude faktů přibývat, jak se už objevilo. Úlisný farář Fiala je na odpis .. prý nic nedokázal najednou tvrdí i ODS .. což všichni věděli, ale jen nutelláci se stali berany pod "kazatelnou" lživého hada
Uživatel_5500694
@Joska Oltec Ukronác.. už jste mě opět za pravdu naprášili ? Nebo si napřed zjistíte fakta, kdo na fašiss..UA vlastně válčí i umírá ? Na nutellových mediích pravdu nehledejte, musíte do ciziny za fakty o zločinech UA velení.
Josef Tyl
Kdyby měli komunisti za totáče k dispozici televizi Nova a dali jí lidem, tak by nikdy k žádné revoluci nedošlo.😁😎😉
Uživatel_5500694
@Ondřej Kozel Eubolševici, letos bude v Česku přes 90 000 18letých, ale ani jeden se nechce stát fláástencem jako jste vy. Nechtějí jít na vojnu ani na 1rok. Raději půjdou skandovat hesla z roku48 na Letnou s milionem chlívků, tak jste si je hejwlbolševici vychovali
Ondřej Kozel
@Joska Oltec Vás dokáže rozrušit naprosto hloupý výkřik do tmy od nějakého ubožáka, který se musí schovávat na anonymní nick? Tím, že na něj reagujete mu akorát posilujete jeho ubohé ego. Ono individuum má, evidentně, kromě velice nízkého sebevědomí několik dalších problémů a tímto si ulevuje.
Uživatel_5500694
Jo jo a za neonaciss..UA bojují žoldáci z 52. "demokratických" států, které vál. zločinec platit nemusí. Vše platí z daní hlúpí "politici" s ideologickým myšlením NSDAP. UA chocholi obsadili Evropu po milionech i se soudruhy AK74 v tlumoku .. tito nechtějí umírat zdarma za kyjevského somráka .. Který z eubol­ševi­ků=u­kroš­vá.. to zase práskne ?
Ondřej Kozel
@Josef Tyl Obávám se, že tady by nepomohla ani přímá konfrontace s realitou.
Thomas Cerny MUDr
Na ekonomickem foru v Petrohradu se ucastni 130 zemi sveta representujicich daleko vic nez polovinu z 8 miliard obyvatel nasi planety .
V r. 2022 jich tam bylo jen 70, letos uz 130 vcetne 1,5 miliardove Ciny, 1,5 miliardove Indie, USA, 300 mil. Indonesie , 200 mil. Brasilie, Iran, Jizni Afrika , Saudska Arabie, Emirates, Turecko , Egypt , z Nemecka jen Afd etc.
Je pravda ze tam malilinkate Cesko nebo i Estonsko s 1 mil. obyvatel ,ale take skoro nikdo z EU.nebyl.
Nase media v Nemecku pisi o velmi silnem ruskem Rublu, ktery je tak silny , ze mozna ruskemu hospodarstvi skodi ( ja jsem pouze chirurug jakkoli uz 60 let , ale ekonomii nerozumim).
Kdyz si prectu zpravy z tohoto Ceska o dnesnim foru v Petersburgu zda se mi to neuveritelne lec v opacnem gardu jsem totez zazil v Praze prvnich 30 let po valce.
Ja si na rozdil od mladickeho presidenta Pavla, (ktery kdyz ja zacal s chirurugii v r. 66 na Bulovce jeste nosil plenky ) nemyslim , ze by to bylo rozumne tlacit Rusko s temi 130 zememi sveta , ktere se dns ucastni hospodarskeho fora v Petrohradi " silou do kouta".
Pavel 1
@Uživatel_5500694 nasraI sis di držky rusonácku.
Joska Oltec
@Uživatel_5500694 Tož ty blbe, každý kdo slouží dostává žold, za zupu sloužili zupáci naposled za Rakouska Uherska.