Komentáře
Češi ostrouhají. Amerika si v obraně vybrala modelové spojence, kteří získají výhody. Česko mezi nimi není
11 komentářů
@Jozef Kolek Jdi do zadele, Kolek. Ty bys tady zase nejradši mával rudými vlaječkami se srpem a kladivem, což?
@Anton Augustin A teď si odpověz sám, jak se dá, s takovým mimozemšťanem, jako jsi ty, rozumně bavit? Podle mě to nejde, neb tam není žádný průnik množin, kde by to alespoň trochu šlo.
Já se ani trochu nedivím, že tady furt hájiš Babiše, protože u tebe se už ani nedá mluvit o kognitivním zkreslení.
Já se ani trochu nedivím, že tady furt hájiš Babiše, protože u tebe se už ani nedá mluvit o kognitivním zkreslení.
Myslím, že je nezbytné investovat do obrany, aby nebylo třeba mít tak nespolehlivého spojence jakým jsou USA a ne proto, aby s námi kamarádily.
MIIJIMÁLNĚ sedmnáct let lavírování nad financováním obrany, ale hřebíky do spojenecké rakve zatlouklo čtyři a půl roku vlády premiéra Babiše. Tak tohle budeme poslouchat dalších MINIMÁLNĚ tři a půl roku, a to i přes to, že upozornění na možný válečný konflikt v Evropě přišel v 2/2022. Co na to světový lídr exprem.P.Fiala a jeho hradní generál? Čtyři roky aktivního mlčení nahradilo zoufalé kvičení. A p.Buchert??? Má téma...konečně!🤫
A muze za to prezident, soudy s politickym procesem, CNB, anebo kdo?
Gratuluji volicum Ano!