Blondýna v Arábii
Joska Oltec
2
@Uživatel_5325060 Ale Češi si opravdu hodně stěžují, nejvíc na papa Stát, který by jim dle představ mnohých měl snad i utírat zadky. 😎
Přejít do diskuze
Dobrý den. Přesně, tak to u nás je! Pracuji ve firmě vyrábějící plastová okna. Denně řešíme takové případy, že to hlava nebere. Okna jsou moc bílá, málo bílá, soused má jiná, přes skla je moc videt, málo vidět, zedník říkal, že je to blbě, objednám zítra, ale chci je již včera, zadarmo je to drahé, chci k zakázce za 25000 Kč zájezd na rok do Karibiku, jste zloději ostatní to mají za půlku. Dnes si ing. zákazník z Prahy stěžoval, že má úzká vrata a nenajede tam autem. Jakou máte díru, taková máte vrata - volejte architektovi, ne nám. Ale zedník a sousedka říkali.... A normálně jsem položil telefon. Všichni chtějí výplaty jako v Německu, ale ceny jako na Temu! A hned!
Zdeněk
Zdeněk
@Zdeněk Forman To zní jako echt Česko..😎😎 Ještě bych přidal, že hned za stížnostmi jede závist a neurvalost ke svému okolí.
Opravdu Vás pořád baví takto nálepkovat Čechy. Mezi turisty jsou vždy slušní i neslušní, a to v jakékoli zemi.
Jo jo a tímhle národně sebemrskačským stěžováním to tahle madam potvrdila.
Já mám zkušenosti opačné - tam kde si jiní nadávají a stěžují Češi aktivně problém vyřeší. Viz provozovatelé kempů po celé Evropě. Na první sezónní turnusy berou Čechy, kteří za ně vše nefunkční či rozbité bez keců opraví.
Já mám zkušenosti opačné - tam kde si jiní nadávají a stěžují Češi aktivně problém vyřeší. Viz provozovatelé kempů po celé Evropě. Na první sezónní turnusy berou Čechy, kteří za ně vše nefunkční či rozbité bez keců opraví.