Komentáře

Zpět na článek

Babišovi tečou nervy. Na kritiky útočí osobními urážkami , lží, nařčením z udávání a vlastními góly

28 komentářů

Jan Kolomazník
Viděl jsem to,byl sprostý jak dlaždič.Vůbec neodpovídal na otázky.Mluvil nesouvisle úplně o nečem jiném.Koulem očima a choval se vyšinutě,jak smyslů zbavený.
Miroslav Kálal
Babiš nedokáže svá politická rozhodnutí veřejně obhájit, protože jsou téměř vždy škodlivá a nejdou obhájit. Proto lže, zaklíná se, nadává druhým. Nechce aby mu novináři a poslanci kladli otázky "proč jste to tak udělal?" A nejvíc lže o dotacích pro Agrofert. Stále tvrdí "nikdy jsem nebyl ve střetu zájmů" - to říká hlavně svým voličům - oni to zblajznou. Babiš je pro ně bůh.
Kamil Král
Bureš se chová jako zlý řeznický pes. Má školu z minulosti zažitou. Bohužel jeho ANO ovečky by se za něho stydět, ale oni podporují jeho jednání..
Josef Martinů
Bodejť by mu netekly nervy! Vždyť to vypadá, že dopadne jako nablblej Turek, co vyměnil superkšeft v eroparlamentu s půlmilionovým platem, odstupným i důchodem za nějakýho pomatenýho zmocněnce ze kterýho mají všichni vrtuli. Čobol nadělal šachů s vlastním miliardovým byznysem, aby mohl sosat dotace a nešel do krimu, napsal to na kde koho, přičemž nikdo neví na jakou chátru a jak ochotně budou vracet a ejhle, v unii nejsou tak blbí jako češi, dobře vidí podraz a o Švejkovi už taky evidentně slyšeli, takže kulový. Když mu češi, ty pohádky věříte, tak si to zaplaťte! Jenže to je i mekotovi jasný, že jak to začne jeho nízkofrekvenční voliče stát prachy, tak jde od válu a katr na obzoru... Začíná se mi to líbit!
rita
Slovák,který neumí česky a který potřebuje ,,maminku "Tunde Bartha,která na něho mluví maďarsky a honosí se vyznamenáním od soudruha Orbána.Ošklivka kterou nikdo nevolil a přitom je pro slovenského stbáka nejdůležitější osobou,tak to jsou vskutku ,,výdobytky " jeho voličů s IQ tykve! Čekali,že jim zvedne soc. dávky,aby ,,nedej Bože " nemuseli pracovat a ono nic...Naopak zadlužování státu,který stbák Bureš považuje za svou firmu,vesele pokračuje,takže ještě i naše pravnoučata budou mít co splácet.Hlavně,že Hrabiš stále ukrajuje z našich daní na dotování svých firem a plive jedy kudy chodí.Ještěže v EU nejsou úředníci tak hloupí jako jeho voliči a ty jeho bláboly mu nebaští ani omylem !!!
JIŘÍ DVOŘÁK
Doporučuji všem se podívat na pohádku O prolhaném království - to je přesně o našem současném stavu vlády ..
Václav Vojvodík
Fialův vlastní milion vs Babišovy nám ukradené miliarde. Zmar všem bagelům co ho obhajují a volí.
Zuzana Sečánská
@Milan Klement Buď máte bujnou fantazii nebo promyšleně lžete. Další alternativou je, že jste psychiatrický pacient.
Uživatel_5734171
Jak říká Gusta Prouza ve Světácích. Když je mezi třemi lidmi jen jeden chytrý, tak nesmí dojít k hlasování.
Josef Tyl
@Miroslav Kálal - pro mě babiš není bůh, ale také to má 3 písmena a kroužkované u uprostřed zůstává. 🐂🐓🦋
Ludmila Netolická
Ano, každému myslícímu člověku je jasno, že za pádem Nečasovy vlády stál Babiš, který si potřeboval ošetřit ve vládě např. řepku. Je šílené jaký mafián nám zde vládne a nikdo nemá páku ho zastavit?
svpl
@Milan Klement klémo, ty chlastáš i v pekle ?
Uživatel_5734171
Demokracie zažívá zkoušku peklem...
Josef Tyl
jesteže tu je @Pavel5651, ktery nevi jak to doopravdy je. 😁
Ivan Veber
Estébák Babiš je čiré zlo.
PEtr Tobes
@Josef Tyl vypada to tak na prvni pohled, ale nakonec muze byt prisny postup a hlavne dle platneho prava EK lepsi. To muze Burese nakonec uplne potopit, nejakou dobu ho budeme sice "dotovat" z naseho, ale dlouhodobe je to podle me neudrzitelne, jde fakt o dost penez a nepujde to ututlat, uz ted padaji TO jak na Sebestyana, tak na "uredniky" kteri slouzi Buresovi a ne teto zemi..bude jeste sranda!
svpl
@ALOIS KRYM záplatami prcinky ani pitomie bureš nevyřeší, soudruhu.
Josef Tyl
@rita Rito, paradoxně by nám vyhovovalo kdyby úředníci v EU hloupý byly a ty dotace mu vyplácely. Protože díky tomu že si nasadil "správného" úplatného úředníka na to správné místo, budeme mu to platit my všichni.
Josef Tyl
@Josef Martinů - tvůj článek se mi líbí, ale nelíbí se mi, na rozdíl od tebe, to co tady ta nová vládní banda vyvádí. 🦋🐓🏅
Josef Tyl
Všechno to souvisí s vadným volebním systémem. Jde o nesmyslnou možnost uzavírat koalice před volbami. Strany si mohou posbírat různé grázli, které by téměř nikdo nevolil, a přesto mají vliv ve vládě. Vyvstává tak dojem spíš jakéhosi Kocourkova. Navíc dva z nich si navzájem zajišťují nevydání, což situaci ještě komplikuje.
ALOIS KRYM
Jak má premiér jinak reagovat ? Prostě na hrubý pytel hrubá záplata. SLÁVA Babišovi.😎
Uživatel_6113744
@Milan Klement Soudruhu nezlob....
PEtr Tobes
Podvodnik a StBak Bures loupi z eraru za bileho dne a statni sprava maka, ale ne pro stat, ale pro jeho osobni prospech, v takovem marasmu ted jsme.
Jenze nic neroste do nebe, tohle je tak ocividny podvod, ze to nepujde ututlat, uz padaji TO na pokryvace Sebestyana a uredniky...jestli mame nezavislou justici, coz by vetsinove porad snad melo platit, tak se mohou tesit..kryt toho lumpa a nemit imunite se nevyplaci!
Milan Klement
Soudruh Babiš je sice menší nula, než ten zelenorudý nok na hradě, ale ani jeden nikdy neměl vykonávat takový post v ČR. Jenže soudruh udavač Havel a jeho přisluhovači StB a kgb v OF v Praze , by nikdy nemohli dopustit, aby se vzdali všech nejvyšších postů v rozhodování o státních zakázkách. Dnes jsem již blíž o odchodu, takže je mi jedno kdo co a jak. Největším zločincem byl a je a bude v novodobé historii ČR udavač Havel, soudruh vrátný v ODS zloděj podvodník neuznaný lhář Vondra, podezřelý na vazby kgb a další tihle nýmandi, kteří jen odírají ve svaté víře nekřesťanských hodnot vlastní občany ČR jsou největším zlem pro tento stát. a pokud ta mladší nastupující opravdová generace nepochopí, že nepřítelem jsou jejich vlastní názoroví soukmenovci jako ve společnosti ideologových pirátu, kteří opravdu dokázali zmanipulovat i převážnou část postarších, pak do 20 let tu budou opravdu ne Češi, ale EU Hujeři vládnou v barvách afričanů.
Pavel5651
jesteze tu je pan sezemsky,ktery vi jak to doopravdy je...
Zuzana Sečánská
@Jarda Bloudil Mohla? Ale není. Pokud svá tvrzení neopírám o příslušné odkazy ze kterých informace čerpám, tak raději mlčím.
Milan Klement
Všichni co se mnou nesouhlasíte mne nemusíte urážet, je to jen vaše vizitka dutých hlav, které neumějí samostatně myslet a hlavně přemýšlet, proč 🏋️nám vládnou sami stbaci a komunisti, když jste je chtěli sundat. Já se vzdal dávno vámi uznávaných svobodných voleb. I komunističtí rudí noci mne ta mých voleb 2x donutili volit. Ale od dob největšího zrádce Havla jsem neměl důvod být účastníkem urážky svobodného občana ČR. Ovšem já vám všem ,kteří se mnou nesouhlasí , přeji hezký den noc i následující dny v době normalizace pod EU.
Jarda Bloudil
@Zuzana Sečánská A další alternativou je že by to mohla být pravda!!