Komentáře
Okamura brojí proti nezákonným dotacím. Může to dokázat, ať vyhodí lobbistu Agrofertu Šebestyána
46 komentářů
Alena Kostelecká
Ten patří do Ruska, někam za Ural, tlučhuba.
ALOIS KRYM
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Igor Bures
Jen je nechte, at se perou. Ta hovadka se pozerou navzajem. A ze Slabise jeho asijsky (ne)pritel prikryl, to zapomnel? Smutne divadlo toto!
Gratuluji volicum Ano, SPD a moTurku... Uz je lip?
Gratuluji volicum Ano, SPD a moTurku... Uz je lip?
ALOIS KRYM
Dojemná starost poražených a zbytečných nul o vládu Česka. Prostě SLÁVA Babišovi.😎
Babiše se v žádném případě nezastávám, ale když zohledním poměr hlasů ANO a SPD ve vládě, tak je asi jasné kdo drží opratě. Kdyby ten čobolský vyvrhel nevzal polojaponského popeláře do týmu, tak dneska jezdí stále v Superbu a skáče jak papírový čert při každém hlasování vlády. Toho, co Pitomio dosáhl diký podpoře v NEvydání, je vrcholem jeho politické karéry. Příště může zase vozit plyšáky na Karlův most.
ALOIS KRYM
@Michal Bednárek ...ale vzal a tak je vše v pohodě a proto SLÁVA Babišovi. A opozici je možné používat jako toaleťák😉
@ALOIS KRYM
Oslíku. Ta tvoje vláda je toaleťák. Jenom ty jsi tak hloupý, že to stejně napochopíš. Nedávno jsi vykříkoval, jak tady všechno strana změní, až sis musel přeonačit NICK, protože si z tebe dělali srandu. Teď tleskáš Babišovi, ale aý vyhraje volby zase někdo jiný, budeš hýkat jinak.
Oslíku. Ta tvoje vláda je toaleťák. Jenom ty jsi tak hloupý, že to stejně napochopíš. Nedávno jsi vykříkoval, jak tady všechno strana změní, až sis musel přeonačit NICK, protože si z tebe dělali srandu. Teď tleskáš Babišovi, ale aý vyhraje volby zase někdo jiný, budeš hýkat jinak.
ALOIS KRYM
@Michal Bednárek ...jenom zabedněný člověk nemění názor podle získaných zkušeností😎
@Michal Bednárek Jak včera říkal tady v Plzni Pečínka s Michopulosem: Nové prdy ze starých ***í. Ono je to asi úplně zbytečně, zkoušet se bavit s voličema Babiše. Prefrontální kortex u nich jede na minimum otáček a protože chtějí vidět svět po svém (který samozřejmě je někde dost jinde), tak si ten svůj svět prostě vytvoří - a klidně kvůli tomu i lžou do očí. A je jim to úplně fuk. Oni přeci májí nárok na svůj "názor". To, že lež není názor, je pod jejich rozlišovací schopnosti.
ALOIS KRYM
Kolovrátková snaha poražených protivládních nul škodit Česku už vzbuzuje pouze útrpný úsměv. Ostatně názory poražených nikdy nikoho nezajímají.😎
@ALOIS KRYM
Alois Rudý? Tak nějak by to sedělo. Ale neboj, ten tebou zvolený slepenec půjde do kopru dřív, než vybarvíš ruskou vlajku.
Alois Rudý? Tak nějak by to sedělo. Ale neboj, ten tebou zvolený slepenec půjde do kopru dřív, než vybarvíš ruskou vlajku.
ALOIS KRYM
@Michal Bednárek ....vlajka vybarvena a ty už máš zbaleno ?😉
@ALOIS KRYM
Já jsem v klidu. Desolé tvého typu se stačí požrat navzájem. Já jen spokojeně sedím a dívám se. Až přijde čas, s chutí zatleskám tomuto panoptiku.
Já jsem v klidu. Desolé tvého typu se stačí požrat navzájem. Já jen spokojeně sedím a dívám se. Až přijde čas, s chutí zatleskám tomuto panoptiku.
ALOIS KRYM
Takže vlasně říkáš "Rád bych viděl Bospor, Dardanely, zatím sedím doma, na prd- eli ." 🤣
Pavel 1
@ALOIS KRYM omyl ty sedíš v burešově ***i
Josef Tyl
Máme za premiéra soudem uznaného lháře. No řekněte mi.... kdo to má? 😉😎🤔🤮🤑
hahaha, to je komedie..Sebestyana a jeho podrizene lokaje, co slouzi vrchnimu podvodnikovi Buresovi asi necekaji lehke casy, brzo padnou TO a ten lobbista agrocertu co se tvari ze je ministr nema imunite, haha!!
Josef Tyl
@PEtr Tobes - on nemá nejen imunitu, ale ani pud sebezáchovy.
@Josef Tyl to taky, slouzit vrchnimu mafianovi je pro nej nejvyssi priorita, ale verim, ze ta tuhle vsivarnu zaplati..pokud tedy jeste mame nejaky pravni stat a nezavisle soudy, coz se snad brzy ukaze
Kdy už konečně ultraškodnou makake stihne osud Mrázke? Jak to, že to ještě nikdo neudělal?
@Luboš Přibáň veřejně vybízíš k vraždě? To je trestný čin, tak se zklidni.
@Miloš Tesař Ses pokálel v kině ty vemeno, kdo tady k čemu výslovně vybízí? Každý ať si to přeloží dle svého vidění světa. Faktem zůstává, že Bureš je zhoubná nemoc, kterou je zapotřebí z organismu odstranit.
Josef Tyl
Haló ženský podívejte, už se perou! 😉😎🤑
Uživatel_5734171
Makake má horší karty a ví to, Proto je nervozní...
Uživatel_5500694
I tady se nesmí psát pravda-fakta ... Přišel mě email, že 2. komentáře byly odkloněny na udání třetí strany .. Tak nač byl zbytečný hadrák s prolhanými opilci po balkonech ? Když 1.1.1990 odešla svoboda slova názoru opět na dovolenou ještě se nevrátili ... motto od Gándí "pravda láska zvítězí nad ... " Prohrála se lží, nenávistí proti straně chátryOF
@Uživatel_5500694 Tak ty budeš materiál! Nejsi příbuzný někoho z protagonistů filmu Velký vlastenecký výlet?
Uživatel_5500694
@Jiří Červený Bezvýznamný vééna od kulis nejen toto motto ukradl lepším. Kterým nesahal ani po podrážky. Vše za profiopilce .. tvořila bývalá dětská hvězda, slušného chování véénu ichátru musel učit Špaček. Ve skutečnosti za tyto neschopné ... vládl důst. Stb Čalfa s voj. kontrášem R. Sacher .. neschopný kecal vééna si je sám pozval, aby mohl dál chlastatza erární ... Jen pravda-fakta z historie i slušných webů, kde nejde hejwlbolševiky vymazat
Josef Tyl
@Jiří Červený - je to on, je to on!
Pavel 1
@Uživatel_5500694 tak nechlastej na balkoně prolhaný soudruhu
Uživatel_5500694
@Pavel 1 Pěkně jsem vám amorální eubolševici pravdou nadzvedl madle .. o to šlo. Chyťte se za podlé frňáky a jděte se vyfotit nebo komentář naprášit. Jak jste svůj mrský život furt dělali a děláte dodnes
Josef Tyl
@Uživatel_5500694 ty si tedy fandíš. Takovej zmr,,, dík. 🤮💩
Pavel 1
@Uživatel_5500694 ty sis leda nasraI do držky soudruhu
Zatím Oky nic nepředvedl, co by vzalo jeho voliče u srdce.
Preference jistě nestoupaji, spíše naopak a Oky potřebuje majstrštyk!
Něco opravdu hmatatelného, jinak opět Bureš vezme vysavač a vyluxuje jeho už tak malinkatý elektorát.
Jsou dvé možnosti pro obě strany. Buďto Bureš pošle malou domu, na což Oky slyší a jede právě politiku finančních benefitů, nebo Oky, aby nepadl, vytáhne jobovku na bureše a voliči zaplesají....
Je skvělá tahle současná vládní politika. Užívám si to!
Preference jistě nestoupaji, spíše naopak a Oky potřebuje majstrštyk!
Něco opravdu hmatatelného, jinak opět Bureš vezme vysavač a vyluxuje jeho už tak malinkatý elektorát.
Jsou dvé možnosti pro obě strany. Buďto Bureš pošle malou domu, na což Oky slyší a jede právě politiku finančních benefitů, nebo Oky, aby nepadl, vytáhne jobovku na bureše a voliči zaplesají....
Je skvělá tahle současná vládní politika. Užívám si to!
Josef Tyl
@Pavel Nyklicek - já to vidím spíše na jebovku než jobovku. 😁
Igor Bures
@Pavel Nyklicek Sundal prece ty prapory! 🤣🤣🤣
Josef Tyl
Lidé jako Šebestián se neřídím rozumem ale podléhají pudům. Podobají se těm, co znásilňují ženy. Kdy, ačkoliv vědí že je to trestné, pudy jsou silnější. 🦋🐓🐂
Uživatel_5500694
@Josef Tyl Máte na mysli i sexpredátora z trop09 ? Zkorumpovaní soudci propustili ferdu, aby mohl opět páchat svou .. činnost ve prospěch Top09 nebo ODS.
Josef Tyl
@Uživatel_5500694 - hele ty uživatelské číslo. Nezdá se ti ten tvůj příspěvek trošku slabý, spíše chabý. 🐂