Komentáře

Zpět na článek

Blázinec v Bruselu: Eurokomisaři si stěžují na slabý dojezd svých elektroaut, sami je ale lidem vnucují

12 komentářů

Jan Ráž
Cílem desetileté ekonomické a sociální strategie Evropské unie pro období 2010–2030 bylo nastartovat inteligentní, udržitelný růst podporující sociální začlenění, který by překonal strukturální nedostatky evropské ekonomiky a zvýšil její konku­rences­chop­nost. Výsledky jsou vidět všude.
Mně to velmi připomíná strategické cíle RVHP , které před listopadem vytyčovaly Sjezdy KSČ A na nesmyslné plány EU dojede stejně jako na to dojelo RVHP. Ekonomické zákony ideologickými sny se měnit prostě nemohou.
Miloš Tesař
@Jakub Sevcik neměla by se prosazovat vůbec, pouze jako alternativa a možnost, nikoliv nařízení z moci úřední.
Thomas Cerny MUDr
@WinDiesel vite ze Vin Diesel ( vlastnim jmenem Mark Sinclair )je herec, ktery vydelava s odstupem nejvic na celem svete -daleko vic nez Caprio nebo Sean Penn ci Johny Depp.
Tu chybnou orthografii jmena tohoto herce mate umyslne?
Thomas Cerny MUDr
Proc by Frau Dr.med.Ursula von der Leyen musela mit pancerovane auto nedovedu coby pouhy inkompetentni chirurg , jakkoli s 60 letou praxi posoudit.
Gynekolozka Ursula von der Leyen mi ale velmi imponuje jednak tim ze umi :perfektne 6 jazyku ( narodila se v Bruselu kde vychodila zakladni skolu ve francouzstine ,, medicinu vystudovala v Londom a USA , jeji materstina je nemcina neb jeji tatinek Albrecht byl vysokym politikem u nas v Nemecku a krom toho umi jeste vyborne Italsky a Spanelsky .
Nicmene nejpozoruhodnejsi na ni je , ze porodila vlastnovaginalne 7 deti !!!!
Nicmene jsem presvedcen, ze kdyby ji ti kompetentni ochranci nedoporucovali obrnene auto, zcela jiste by jezdila elektro.
Ja osobne samozrejme elektro nejezdim , neb na tech par dnu co mi, 83 letemu dedkovi zbyva menit mi to nestoji za zmenu .
Co vsechno umi p. Viliam Buchert , mnohem mladsi nez ja ,ci na kolika detech participoval B. nekolika frikcnimi pohyby nevim.
Pavel Nyklicek
@Josef Tyl
Jasně. Malý připojný vozík do 500 kg plný baterčiček nevidím jako problém...
Pavel Nyklicek
Elektrické rozvodné sítě u nás jsou ve velmi dobré kondici, ale v případě, že bychom z 5% současných elektroplechovek vystoupali nedej Bože na 15%, síť to nezvládne.
50% je scifi.
WinDiesel
Šílenou Uršulu nejspíš vozí diesel, benzín by to pancéřování neuvezl
WinDiesel
@Václav Plachta : to byl přirozený vývoj, ekohujere, nikdo to neplánovat, zoufalče.
Václav Plachta
@Jakub Sevcik Přirozeně tak maximálně pozdecháme na důsledky používání fosilních paliv.
Václav Plachta
@Jan Ráž A kdo naplánoval to přímé ohrožení lidského druhu obřími změnami klimatu, způsobené nekontrolovaným požíváním fosilních paliv? To bylo taky RVHP?
Jakub Sevcik
No, ani toto nepřispívá elektromobilitě. Měla by se prosazovat přirozeně..
Josef Tyl
Mají si s sebou vozit powerbanku! 😁