Prostor X
Kolář o Macinkovi: Takového ministra nepamatuju, jeho pubertální aktivity ohrožují bezpečnost země
13 komentářů
Uživatel_5734171
5
Motůrci je Tykač. Jemu jde o jeho byznysové zájmy. A využil toho, že Klaus se chce mstít. A ten si vybral nýmanda a postpubertální jelito Macinku...
Přejít do diskuze
Pan Kolář si nepamatuje takového ministra. Hmm. A co má být? Já si naopak pamatuji, co pan Kolář prohlašoval a jaké zastával pozice ještě ne tak dávno. Většího pokrytce a oportunistu jeden aby pohledal 😁. Vůbec nechápu, z jakého titulu má tenhle týpek tolik mediálního prostoru. Opravdu by mě zajímalo proč a kdo to platí.
@Uživatel_5734171 Není to nic moc, ale furt lepší než ten ancámbl nedostudovaného komunistického lidového rozvědčíka...🤷♂️
@Tomas Rott Root je hloupost! Čistá hloupost! Kříženec blbouna nejapného a ovce domácí... Fakt diskuse na úrovni.
@jenda911 jen obyčejná konstrukce mediální reality. Utváří voličskou základnu. Např. mám strach že k nám zase vtrhnou Rusáci a oni zatím sudeťáci - podpora nazi ukrajiny jako norma No až to tady Rusové denacifikují, tak polezou zase do zadku jim.
Pane Koláři, Česko zase nepamatuje takového poradce neporadce, jako jste Vy. Smlouvu s Hradem nemáte, ale jste tam častým hostem u prezidenta Pavla, vyjadřujete se veřejně za prezidenta k různým otázkám, bezpečnostní prověrku nemáte a není jisté, jestli se Vám nedostávají utajené informace. Co se týče pana Macinky, tak ho chválil i prezident, jestli o tom nevíte, řekl o něm, že si vede kupodivu prozatím dobře, tak si s Pavlem dohodněte na pozici, kterou budete prezentovat na veřejnosti. Podle mě je Macinka nejlepším ministrem zahraničí od roku 1989, ještě nespí na poradách a v poslanecké sněmovně jako náš pan kníže, minulý ministr zahraničí.
@Tomas Rott Proč urážíš nediskutující? Přečti si svůj příspěvek a zamysli se nad jeho argumentační hodnotou.
Vzpomínám na Bártu z Věci Veřejných.
Zisk měli 10% tedy mnohem více než motůrci a kde dnes jsou...
Zisk měli 10% tedy mnohem více než motůrci a kde dnes jsou...