Prostor X
Kolář o Macinkovi: Takového ministra nepamatuju, jeho pubertální aktivity ohrožují bezpečnost země
63 komentářů
Bretislav Valenta
1
Nemá chybu, skvělý komentar a postřehy.Ty nenavistne reakce jsou jen zrcadlem naší doby....bohužel.
Pane Koláři, je pochopitelné, že podobného ministra zahraničí nepamatujete, protože dlouho jsme tak dobrého ministra neměli. A vy pane Koláři si svoje moudra nechte raději pro sebe, neboť Vaše názory, které všichni znají ze slov pana prezidenta, nejsou pro ČR užitečné, naopak ji poškozují.
Macinka má historické zásluhy z éry služby pro Václava Klause. Osobně pečoval o světoznámou sbírku jeho psacích potřeb nevyčíslitelné hodnoty.
Já být vámi pane Kolář, tak bych na sebe moc neupozorňoval. Protože by si na historii vašeho působení mohli taky lidi vzpomenout v době kdy to pro vás bude nejméně vhodné🤔.
svpl
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Uživatel_5500694
@svpl Á další nutellový hulvát .. Taky jste cinkal s prolhanými opilci po balkonech ? Abyste zamlčel svou ochotnou činnost pomocníka VB, kdepak máte schovanou rudou knížku ? Nebojte se takových vás jsou furt ještě statisíce
klasika
Igor Latura
O ohrožení bezpečnosti země pan Kolář něco ví! Když zahájil "Sarajevský atentát" na prezidenta Klauze jako velvyslanec ve Švédsku. Podrazy, to on tedy umí velice dobře!
Pane Koláři, vaším problémem je, že jste ještě nepochopil, že pan ministr zahraničí memůže dělat prezidentovi kámoše, když ho chce porazit v příštích prdzidentských volbách.
MACINKA NA HRAD!!!
MACINKA NA HRAD!!!
svpl
Uživatel_5500694
@svpl Voliči pávaPP jsou dávno poss... poněvadž soudruhům svěrače už nefungují
Kolář má co vykládat, jeho éra brzy skončí...
svpl
Uživatel_5500694
@svpl Hulváte nutellový s IQnic
Tak co jiného čekat od pana Koláře, než plivnutí na ministra zahraničí. On i pan Petr Pavel jsou pouhé loutky.
Jestli Macinku Kolář takhle poplival, tak je pro pana ministra vyznamenání a svědčí to jeho výborné práci.
Pane Koláři, sám v článku píšete, že jste laik. Tak jak je možné , že máte na Hradě takový vliv a vodíte si prezidenta jako loutku? Jakým právem tam vůbec sedíte a ke všemu se takhle" odborně" vyjadřujete?
Kolář má nejraději ohebné, gumové maňásky, jako jsou PP nebo Lipánek. Tak se nedivme...
svpl
@Marek Kalivoda tebe si gumový maňásku strká prcinka do řitě
Pepa Pejřil
já zase nepamatuji takového bolševického gaunera na hradě spolu s oním panem kolářem , jeden jak druhý , už aby se za oběma vyžírky zabouchly dveře i za protlačeným synáčkem do EU . po peroutkovsky " kdo z vás to má"
svpl
@josef pechar ty si pamatuješ leda burešovy hemeroidy vzhledem k tomu, kde máš zastrčenou palici
Tomáš Kosík
Kolaboranti píšou o kolaborantovi co dosadil loutku Kolaboranta tak co čekáte, že budou asi blejt?.....a kdo to nevidi tak je jenom bezcenná naivní ovce bez nazoru
svpl
@Tomáš Kosík tak nepiš kolaborantská ofce
Uživatel_5500694
Macinka i ostatní jeho motůrci jsou názorným příkladem odvrácené strany demokracie. K moci se může dostat kdokoli se silným finančním zázemím. Demokracie tu plynule přechází v plutokracii. Miliardáři jsou za kulisami politického divadla a odtud sponzorskými miliony dotují své ĺoutky.
Tomáš Kosík
@Jaroslav Lindner to mluvíš o Kolářové loutce Pavlovi ovčane?
MartyACS
Je to strašně důležitý poznatek, ke kterému p. Kolář došel. Mám úplně stejný.
Velký humbuk na socialních sítích, jeden by se až lekl a skutečnost je úplně jiná.
Účastnil jsem se setkání příslušníků americké armády s Pražany v Ruzyňských kasárnách, když Českem projížděli a v kasárnách přespali.Socíalní sítě byly zcela zahlcené různými výhrůžkami, co všechno se tady Američanům stane, pokud přes naše území pojedou. Až z toho šel strach. A skutečnost? Zábavné odpoledne celých pražských rodin, které si prohlížely americkou techniku spolu se svými dětmi. Zkrátka poklidný happening. Jediný dezolát byl v té době velice aktivní Vyvadil, který přijel autem před kasárna, vystoupil ve svém dlouhém plášti, rozhlédl se okolo, zjistil, že tady mu pšenka nepokvete, nastoupil zpět do auta a odjel.
To bylo vše. Takže pozor na sociální sítě. Čím větší humbuk, tím slabší realita. Nehledě k tomu, že ten humbuk je většinou realizován a podněcován ze zemí na východ od nás.
Velký humbuk na socialních sítích, jeden by se až lekl a skutečnost je úplně jiná.
Účastnil jsem se setkání příslušníků americké armády s Pražany v Ruzyňských kasárnách, když Českem projížděli a v kasárnách přespali.Socíalní sítě byly zcela zahlcené různými výhrůžkami, co všechno se tady Američanům stane, pokud přes naše území pojedou. Až z toho šel strach. A skutečnost? Zábavné odpoledne celých pražských rodin, které si prohlížely americkou techniku spolu se svými dětmi. Zkrátka poklidný happening. Jediný dezolát byl v té době velice aktivní Vyvadil, který přijel autem před kasárna, vystoupil ve svém dlouhém plášti, rozhlédl se okolo, zjistil, že tady mu pšenka nepokvete, nastoupil zpět do auta a odjel.
To bylo vše. Takže pozor na sociální sítě. Čím větší humbuk, tím slabší realita. Nehledě k tomu, že ten humbuk je většinou realizován a podněcován ze zemí na východ od nás.
Já nepamatuji takového loutkovodiče prezidenta, jako je Kolář, bez smlouvy bez prověrky, mluví za prezidenta, kritizuje všechna a přitom na to nemá žádné oficiální oprávnění. Nikdo ho nevolil. Macinku sice nevolilo moc % ale alespoň někdo, Koláře nikdo. A nepamatuji takového prezidenta, kterého zajímá jen Ukrajina a výdaje na zbrojení. Co kdyby se zapojit do výstavby bytů, nebo domovů pro důchodce. To raději jede na motorku. Doufám, že se do další volby tak znemožní, že to raději vzdá sám.
Umlasku, vy zkrátka nepamatujete vůbec nic. Nic si z toho nedělejte, nikdo si nepamatuje všechno. Ale život jste asi moc bohatý neměl.@Michal Umlasek
MOTOsraci jsou naprosty odpad spolecnosti, slouzi jen pochybnym zajmum Tykace a podobnych gangsteru a lezou do zadku americkemu silenemu gerontovi, hlidaji hahaha agenta Burese aby nesel sedet a mohl krast, to jim mozna jde, a jeste poradne zasmradit a zaprudit..skonci v odpadkovem kosi jako vsechen odpad, ale bude to jeste chvili trvat
Pane Koláři, to víme všichni soudní. Poraďte raději, jak se ho zbavit. Definitivně! To už není tak jednoduché, že?
Pane Koláři, Česko zase nepamatuje takového poradce neporadce, jako jste Vy. Smlouvu s Hradem nemáte, ale jste tam častým hostem u prezidenta Pavla, vyjadřujete se veřejně za prezidenta k různým otázkám, bezpečnostní prověrku nemáte a není jisté, jestli se Vám nedostávají utajené informace. Co se týče pana Macinky, tak ho chválil i prezident, jestli o tom nevíte, řekl o něm, že si vede kupodivu prozatím dobře, tak si s Pavlem dohodněte na pozici, kterou budete prezentovat na veřejnosti. Podle mě je Macinka nejlepším ministrem zahraničí od roku 1989, ještě nespí na poradách a v poslanecké sněmovně jako náš pan kníže, minulý ministr zahraničí.
Vzpomínám na Bártu z Věci Veřejných.
Zisk měli 10% tedy mnohem více než motůrci a kde dnes jsou...
Zisk měli 10% tedy mnohem více než motůrci a kde dnes jsou...
@Pavel Nyklicek tak dopadnou podobne, ale do te doby budou jeste hodne smradit a prudit a slouzit Tykacovi a podobnym lumpum, k nicemu jinemu tam taky nejsou...naprosty odpad spolecnosti je to
@Pavel Nyklicek strany vznikají a zanikají - Republikáni - US - Lidem - ODA - VV nebo jsou v PS, pak zase nejsou. Celé to je založeno na premisi, kdyby volby mohly opravdu něco změnit, byly by zrušeny už dávno. A tak to funguje: pravice vezme všechno všem a levice všem všechno. Liší se pouze drobně v přerozdělování. Někdo sype více flintičkářům, jiný důchodcům. A ovci dají jednou za 4 roky bábovičku na hraní a pocit důležitosti. A peníze v tom hrají roli vždycky.
a já zase nepamatuji takové presidenta. Můj president to není.
Uživatel_5734171
Motůrci je Tykač. Jemu jde o jeho byznysové zájmy. A využil toho, že Klaus se chce mstít. A ten si vybral nýmanda a postpubertální jelito Macinku...
@Uživatel_5734171 Není to nic moc, ale furt lepší než ten ancámbl nedostudovaného komunistického lidového rozvědčíka...🤷♂️
@Tomas Rott
Můžete mi vysvětlit, proč pořád píšete nedostudovaný?
Můžete mi vysvětlit, proč pořád píšete nedostudovaný?
Pan Kolář si nepamatuje takového ministra. Hmm. A co má být? Já si naopak pamatuji, co pan Kolář prohlašoval a jaké zastával pozice ještě ne tak dávno. Většího pokrytce a oportunistu jeden aby pohledal 😁. Vůbec nechápu, z jakého titulu má tenhle týpek tolik mediálního prostoru. Opravdu by mě zajímalo proč a kdo to platí.
Kolář je zlo! Čisté zlo! Kříženec Mináře s Nejedlým...
@Tomas Rott Root je hloupost! Čistá hloupost! Kříženec blbouna nejapného a ovce domácí... Fakt diskuse na úrovni.
@tempter Jak jsi k tomu došel? Prozradíš? Schvaloval jsem Rusáckou invazi na Krym, pracoval pro Gazprom, spolupracoval s nedostudovanym komunistickym rozvědčíkem, anonyme?
@tempter BTW: Proč urážíš diskutující?