Komentáře
Petr Macinka třídí voliče Motoristů jako Popelka hrách. Čísla z nového průzkumu ho mohou překvapit
36 komentářů
Valo
0
Čekal někdo něco jiného? Z programu nezůstalo téměř nic, vymlouvají se že nemůžou nic prosadit protože jsou malí! Ale to se vědělo už při volbách. Takže Mašinka si léčí mindrák z nejmenování Turka a tím to končí.
Ach ty vaše manipulátorský průzkumy, já jsem s Petrem Macinkou nadmíru spokojen. Překonal moje očekávání
Uživatel_5734171
Tahle tlupa je na jedno použití, jako kdysi Věci veřejné, Majitelem Motůrků je Tykač, převodovou pákou Klaus. Cílem je Tykačův byznys a Klausova msta...
Asatin
Macinkuv ulisny usmev zbabeleho chlapecka,rika vse,,ja jsem ten ktery je nejchytrejsi a to mam napsano i na cele".! No, je to jen zbytecny lidsky zmetek,
Nevím,proč někteří podporovatelé min.vlady hodnotí tu současnou a to po 5mesicich vlády.Za tu dobu se nic nedá stihnout.Ani to zadlužení jak tu někteří stále opakují.Hodnotme po 4 letech jejich vlády.Pak můžem hodnotit a při volbách udělat zúčtování.
@Jarda Bloudil Tak zrovna v oblasti zadlužení toho nová vláda už zvládla dost. Schodek zvýšila a na další roky předem slibuje zvýšení. Jen není jasné kde se ve zubožené zemi vezme tolik lidí, kteří si hned kupují nové dluhopisy republiky a také banky ochotně půjčují. Jo naletěl jste...........
@Pepa Zahrádka Naštěstí tu jsou každé 4r.volby a můžeme zvolením jiné strany ty co údajně škodí ČR vyměnit.Ale koho volit,když není koho a každý se klepe jak si nakrást.A to téměř všichni.
@Jarda Bloudil Modifikace životního kréda vůdce? všici kradnů? Ne to jen vy jste podlehl a teď to obracíte na jiné. Užijte si volební vítězství už je přec líp.
MOTsraci jsou tady jen na jedno obdobi, to uz je davno jasne, ale jsou tady proto, aby skodili a nicili a zaroven se napakovali pres fosilni oligarchy a galerku v pozadi...k nicemu jinemu tu nejsou a ani nemohou byt
ALOIS KRYM
Je moc dobře, jak vypývá z článku, že podpora prezidenta prudce klesá i mezi voliči Motoristů, prostě paráda.😎
@ALOIS KRYM Ono to není jen z tohoto článku.Nekde jsem četl že,kdyby při volbách přišel silný soupeř Pavel by se pravděpodobně nedostal.Byla anketa zklamal vás PP?90%dotazanych odpovědělo ANO a že by ho znovu nevolili.
@ALOIS KRYM A cože se ti silně podporovaní vůdci nyní na pozicích předsedů dezostran neženou do kandidatury na prezidenta? No jejich strany mají podporu jako jimi nenáviděná LGBT+ komunita, takže jsou to jen úchylky on normálu.
Přesně jak jsem říkal před volbami. MOTOžumpa bude stranou na jedno volební období a skončí stejně jako VV. Pokus, který nevyšel. Nic víc, nic míň.
Petr Klimánek
co to je za masírku ,že motoristé chtějí Pavla na summit a poplatky za TV a radio , je to jen zbožné přání redaktora
@Petr Klimánek Nejlépe těm lidem v průzkumu zaškrtnout jen správnou odpověď. Redaktor jen cituje průzkum, ale vy byste asi chtěl jeho články nejdříve schvalovat, že?
Igor
Macík nemá za lubem vůbec nic, je nevzdělaný, hloupý a namyšlený. Toť vše!