Padni komu padni

Zpět na článek

Okamura a Rajchl se paktují s německými radikály. Pro Čechy v Sudetech však neudělali nic

13 komentářů

Miroslav Kašpar
Ale no tááák... Pokud ti dva vejlupci někdy pro někoho něco udělali, tak jedině pro sebe. Na tom není co rozebírat
Uživatel_5734171
dalo by se to nazvat Vlastenecký paradoxon..,. A je to jak u koblih, tak u SPD. Jsou největšími ochránci Benešových dekretů, největší nepřátelé sudetoněmeckých srazů, ale zároveň největší přátelé s AfD nebo Orbánem, což jsou největší odpůrci Benešových dekretů..))) A přitroublým voličům to nevadí...
Pavel Nyklicek
Tihle mladi kluci ještě ani netahali kačera, když svět řešil tyto závažně události doby minulé.
Jejich aktivita vychází jen z šíření nenávisti a bohužel důvod je zde naprosto úchylný...
Peníze.
PEtr Tobes
@Miroslav Kašpar tak o tom neni vubec zadnych pochyb, pokud nekdo ovsem nema v mozku bramboracku jako drtiva vetsina jejich volicu..pak je vse marne
PEtr Tobes
@Petr Klimánek potrefena husa se ozvala...jak priznacne, napadani ad hominem je dalsi typicky priznak tohoto luzoelektoratu slusne receno
Petr Klimánek
Sudetský tady nechceme, raději toceny
Petr Klimánek
@PEtr Tobes prázdná hlavo mlč a soupej nohama, prohráli jste volby
Miroslav Kašpar
@PEtr Tobes Tak, tak
Marek Kalivoda
@Anton Augusti Původní obyvatelstvo jistě bylo pracovité a celkem pravidelně v konfliktu s českým původním obyvatelstvem, jak dokazují i tiskoviny a kroniky mnoha měst v Sudetech. Také to byli voliči Henleina. A vyhnání Českých obyvatel v protektorátu tu bylo dříve. To vše bylo mezistátně dávno srovnáno. Sraz Landsmannschaftu v Brně jen vyvolává duchy minulosti, o které rozumní lidé nestojí.
Roman Žítek
Aneb chudáci co dokázali v životě úplný 💩 Chtějí mudrovat o něčem z doby kdy se ještě jejich fort houpal dědkovi v šourku 😀
Richard Sebesta
@Uživatel_5734171 Lhat umis dobre .Pokud vím ja největším odpůrcem Benešových dekretů v Uhrach je nový miláček EU Magyar nikoli Orban
Anton Augustin
@janzo
Chalupu, která svého času patřila německé rodině, tím bych se moc nechlubil. Kraj začal pustnout po vyhnání původního obyvatelstva, které tam žilo a pracovalo, ne rekreovalo jako současné náplavy.
janzo
V Sudetech mám chalupu přes 30 let a tento kraj miluji.Přestože ve vesnici,kde dům mám je velký podíl chalupářů,problémy Sudet vnímám a je mi líto,jak je tento kraj neustále přehlížený.Vaše triko se mi velmi líbí a nechápu,proč někoho pobuřuje název Sudety!
Sjezd v Brně jsem nepochopil,ale
rozhodně mě nevadí.
.