Padni komu padni
Okamura a Rajchl se paktují s německými radikály. Pro Čechy v Sudetech však neudělali nic
13 komentářů
Miroslav Kašpar
2
Ale no tááák... Pokud ti dva vejlupci někdy pro někoho něco udělali, tak jedině pro sebe. Na tom není co rozebírat 

Přejít do diskuze
dalo by se to nazvat Vlastenecký paradoxon..,. A je to jak u koblih, tak u SPD. Jsou největšími ochránci Benešových dekretů, největší nepřátelé sudetoněmeckých srazů, ale zároveň největší přátelé s AfD nebo Orbánem, což jsou největší odpůrci Benešových dekretů..))) A přitroublým voličům to nevadí...
Tihle mladi kluci ještě ani netahali kačera, když svět řešil tyto závažně události doby minulé.
Jejich aktivita vychází jen z šíření nenávisti a bohužel důvod je zde naprosto úchylný...
Peníze.
Jejich aktivita vychází jen z šíření nenávisti a bohužel důvod je zde naprosto úchylný...
Peníze.
@Miroslav Kašpar tak o tom neni vubec zadnych pochyb, pokud nekdo ovsem nema v mozku bramboracku jako drtiva vetsina jejich volicu..pak je vse marne
@Petr Klimánek potrefena husa se ozvala...jak priznacne, napadani ad hominem je dalsi typicky priznak tohoto luzoelektoratu slusne receno
@Anton Augusti Původní obyvatelstvo jistě bylo pracovité a celkem pravidelně v konfliktu s českým původním obyvatelstvem, jak dokazují i tiskoviny a kroniky mnoha měst v Sudetech. Také to byli voliči Henleina. A vyhnání Českých obyvatel v protektorátu tu bylo dříve. To vše bylo mezistátně dávno srovnáno. Sraz Landsmannschaftu v Brně jen vyvolává duchy minulosti, o které rozumní lidé nestojí.
Aneb chudáci co dokázali v životě úplný 💩 Chtějí mudrovat o něčem z doby kdy se ještě jejich fort houpal dědkovi v šourku 😀
@Uživatel_5734171 Lhat umis dobre .Pokud vím ja největším odpůrcem Benešových dekretů v Uhrach je nový miláček EU Magyar nikoli Orban
@janzo
Chalupu, která svého času patřila německé rodině, tím bych se moc nechlubil. Kraj začal pustnout po vyhnání původního obyvatelstva, které tam žilo a pracovalo, ne rekreovalo jako současné náplavy.
Chalupu, která svého času patřila německé rodině, tím bych se moc nechlubil. Kraj začal pustnout po vyhnání původního obyvatelstva, které tam žilo a pracovalo, ne rekreovalo jako současné náplavy.
V Sudetech mám chalupu přes 30 let a tento kraj miluji.Přestože ve vesnici,kde dům mám je velký podíl chalupářů,problémy Sudet vnímám a je mi líto,jak je tento kraj neustále přehlížený.Vaše triko se mi velmi líbí a nechápu,proč někoho pobuřuje název Sudety!
Sjezd v Brně jsem nepochopil,ale
rozhodně mě nevadí.
.
Sjezd v Brně jsem nepochopil,ale
rozhodně mě nevadí.
.