Padni komu padni
Okamura a Rajchl se paktují s německými radikály. Pro Čechy v Sudetech však neudělali nic
7 komentářů
Miroslav Kašpar
0
Ale no tááák... Pokud ti dva vejlupci někdy pro někoho něco udělali, tak jedině pro sebe. Na tom není co rozebírat 

Aneb chudáci co dokázali v životě úplný 💩 Chtějí mudrovat o něčem z doby kdy se ještě jejich fort houpal dědkovi v šourku 😀
V Sudetech mám chalupu přes 30 let a tento kraj miluji.Přestože ve vesnici,kde dům mám je velký podíl chalupářů,problémy Sudet vnímám a je mi líto,jak je tento kraj neustále přehlížený.Vaše triko se mi velmi líbí a nechápu,proč někoho pobuřuje název Sudety!
Sjezd v Brně jsem nepochopil,ale
rozhodně mě nevadí.
.
Sjezd v Brně jsem nepochopil,ale
rozhodně mě nevadí.
.
dalo by se to nazvat Vlastenecký paradoxon..,. A je to jak u koblih, tak u SPD. Jsou největšími ochránci Benešových dekretů, největší nepřátelé sudetoněmeckých srazů, ale zároveň největší přátelé s AfD nebo Orbánem, což jsou největší odpůrci Benešových dekretů..))) A přitroublým voličům to nevadí...
Tihle mladi kluci ještě ani netahali kačera, když svět řešil tyto závažně události doby minulé.
Jejich aktivita vychází jen z šíření nenávisti a bohužel důvod je zde naprosto úchylný...
Peníze.
Jejich aktivita vychází jen z šíření nenávisti a bohužel důvod je zde naprosto úchylný...
Peníze.