Komentáře

Zpět na článek

Vlastenecké orgie v Moskvě: Pokud není vítězství na Ukrajině, je třeba oslavit alespoň to minulé

90 komentářů

Pavel Nyklicek
Moskvě nezbude nic jiného, než nějak nenápadně vycouvat z třídenní akce starého duševně nemocného muže.
Vidíme všude po světě, kde vládnou stáří blázni po sedmdesátce, že příroda je silnější než oni.....
Rusko má od války stále tendenci někoho ovládat, anektovat, obsazovat, napadat a vrací se vždy se stejným výsledkem.
Ani v této válce tomu nebude jinak.
Současná válka je ale v něčem přeci jen specifická. Ve všech třiceti předchozích případech od roku 1946 rusko prvně válčí na vlastním území!
Nyní zcela poprvé dostává rusko válku do své země a má extrémní ztráty, které nemůže ustát.
Rusko ztrácí pozici světového lídra ve všech směrech a zde za desítky let vidíme,že další války, hybridní vstupování do dění ve světě konečně opadne, protože zde už to není jen o opětovném stažení vojsk a techniky, ale o opětovném budování rozmlácené země stovek tisíc mrtvých a případně placení relaxací.
Bretislav Valenta
@Pavel Nyklicek Souhlas 👍
Georg Waldman
@ALOIS KRYM Možná by bylo dobré, aby jsi si ty Lojzo nastudoval historii 2. světové války. Kdyby nebylo Jaltské konference, tak jsme se nemuseli 44let plácat v komunistickém lejnu.
Joska Oltec
@Thomas Cerny MUDr Trolíš jako opravdový HnuSSák, Mr. Mudr Judr Pudr. To ti v trolcentru nemohli dát nějaký lepší titul, HhuSSáčku?
Joska Oltec
Rusové jsou hodní lidé, co bych za to dal,

kdyby si je na nebesa, všechny Pán Bůh vzal.

Hlavy duté, srdce kruté, duše černé, zuby žluté.

Mundůr, helma - v barvě trávy,

tupý pohled březí krávy.

Ruce rudé od krve a není to poprvé,

to je obraz barvitý, rusáckého bandity.

Co se člověk namluví, nežli vola přemluví,

proto drž se mojí rady, k Ivanům se otoč zády.

Neboť v hlavě hovězí, chytrého nic nevězí
Joska Oltec
@Jaroslav Lindner Je to jen smradlavý rusácký trol, nekrmit.
Jiří Červený
@Jaroslav Lindner Že na toho vola vůbec reagujete. Tady se rád prsí, jak celý život prožil v Německu jako úspěšný lékař. Jenže ten slovní průjem, kterým se tady pravidelně prezentuje, spíše vypadá na to, že se v tom Německu zrovna moc neuplatnil a tady si vybíjí frustrace. A Rudý Lojzík (či jak se teď tituluje)? To bude podobná zbytečná a ztracená existence. Dlabat na ně na oba.
Jaroslav Lindner
@Thomas Cerny MUDr Kolik vojáků Rudé armády zabil chlast a rvačky o kořist?
Igor
@Pavel Nyklicek Souhlasím s Vámi, snad bude příroda rychlá! Těmto štváčům (sr..ům) nepřjme dlouhý život. Velet mají ti, co ještě nemají vše za sebou a budoucnost za 20 let se jich už netýká. Což Andy, Donalde a jiní?
Georg Waldman
@ALOIS KRYM Lojzo, komunisti ti do té tvé hlavy pořádně nablili.
Joska Oltec
@Josef Tyl Ten a Mudr? Ten titul je jen na zamaskování pitomého rusotrola. Jak mu to člověk dá vědět, začne pištět a přeskočí hned do jiného jazyka který dle formulací vytahuje z Google Translate - asi chce chudinka udělat dojem
Jarda Bloudil
Konec války přinesl v ČR, rabování vojáků z Ukrajiny pod záštitou SSSR.Kradli, znásilňovali a zabíjeli.Polske děti ovinuli slámou a podpálili a křičeli sláva Ukrajině Takto se chovali UA banderovci a ne jen oni.Takova realita Kanak asi nevoní?
Joska Oltec
@Jiří Červený To jak vždy rychle přeskočí do němčiny když jej někdo kritizuje, poukazuje jen na nějaký vnitřní mindrák. Buď je to hnussácký troll, nebo naopak v Německu působil nanejvýš jako hajzlpuca, načež tu ze sebe udělal Mudr Judr Pudr. Je to debílek.
Jiří Hybeš
Tohle byla také moc pěkná přehlídka... Moskva, Rudé náměstí, 1.máj 1941... Válka už trvala dva roky, u nás běžel Protektorát, Velká Británie bojovala v letecké válce o přežití... A v Moskvě tenkrát slavily společně dva největší spojenci - hitlerovské Německo a Stalinův Sovětský svaz... ) Po společném defilé nacistických generálů a š***k Rudé armády si při vodce hoši nejspíš hezky zavzpomínali, jak společnými silami rozdrtili Polsko, čímž rozpoutali druhou světovou válku... Jj, to byly ale časy.... ))))

http­s://ww­w.you­tube­.com/w­atch?­v=vCef­2xz4p10
Georg Waldman
@ALOIS KRYM Ve svých 75 letech mi to myslí velice obstojně a nedívám se na svět černobíle což dle tvé reakce výsadou tvého rozumu.
ALOIS KRYM
@Vit Prochazka ..no všichni ne, řada "plzeňáků" a tedy i jejich možných potomků zahynula při zbytečném a úmyslném bombardování Plzně američany na konci války.😏
Pavel Nyklicek
@Bretislav Valenta
Děkuji. Poslední slovo mělo být reparace.
ALOIS KRYM
9. květen je oslavou vítězství SSSR, tedy i Ukrajiny. Díky jim bylo Německo poraženo a občané Československa nebyli usmrceni v koncentračních táborech, jak v rámci svého genocidního plánu proti "podřadným" rasám plánovalo Německo v čele Hitlerem. Proto díky zemím bývalého SSSR, tedy i Rusku a Ukrajině, žijeme.😐
Joska Oltec
Koukáme, že Mr. Tomášek Čjornyj neodolal a opět se tu zdlouhavě verbálně vykadil. Že mu ten monolog za to stojí..😎😎 💩💩
Joska Oltec
Jak již dole podotkl Lojza Krym, Tomášek Čjornyj zřejmě trpí verbálním průjmem. Otázka je, proč tolik kadí svá moudra tu na obskurním webu Reflexu, zřejmě jej vyšoupli odjinud kde je verbálně šířil stejnou měrou. 😎😎
ALOIS KRYM
Já a moje kopie která se zde vyjadřuje proti naší současné vládě a ve prospěch Ukrajiny (tedy nic proti tomu, co kdyby se politika obrátila) jsme ale zajedno, že pravda zvítězí, tedy snad, někdy, asi, no nevím😏
Alena Kostelecká
Tak to už máš nejvyšší čas zajet do vozovny. Mengele byl taky MUDr a vraždil děti a v SSSR měli zase "vrače" co zkoušeli rozdojit kozla. Tak, že bys jim poradil. Hlavně ne skalpel, ať si neuřízneš palec. Určitě už se klepeš jako drahej pes.@Thomas Cerny MUDr
svpl
@Jarda Bloudil tobě vyraboval palici nějaký rusák, stejně jako rusáci vyrabovali půlku evropy
Josef Tyl
@Thomas Cerny MUDr - ty černý debile nevytahuj se tím. že máš v kompu překladač. To my máme taky! 💩
Josef Tyl
Nicmene, je to ale Thomas Cerny MUDr a eo ipso produkuje konfusni blaboly!
ALOIS KRYM
Jak to, že není vítězství na Ukrajině ? Vždyž Rusko sice pomalu, rozvážně, ale nezadržitelně postupuje. Můžeme s tím nesouhlasit, psát, že původně to měli být tři dny, ale to je asi tak všechno, prostě postupuje a vítězí.😎
Jiří Hybeš
@ALOIS KRYM Aha.. ))) Nějak jsi zapomněl, ty lojzo, na úmyslné bombardování Mladé Boleslavi, už po válce navíc, hrdinnou sovětskou luftwafe..! ))

http­s://ww­w.id­nes.cz­/techn­et/vo­jenstv­i/na­let-na-mladou-boleslav-9-5-1945­.A1505­05_200­525_vo­jenstv­i_erp

http­s://ww­w.ml­adabo­leslav­.cz/ml­adou-boleslav-pred-77-lety-bombardovali-soveti-udalosti-priblizi-novy-dokument/

http­s://pl­us.roz­hlas­.cz/ml­adou-boleslav-9-kvetna-1945-bombardovali-rusti-vojaci-rozkaz-vydal-marsal-8693730
ALOIS KRYM
@Georg Waldman .,.No "Jaltská konference" by určitě nebyla, kdyby Němci neprohráli válku, ale potom platí co jsem napsal o plánované genocidě "podřadných ras", že. Chce to prostě trochu myslet, než něco napíšeš. 😉
Vit Prochazka
Jak se to veme.. treba. Plzni zijou diky amikum..🤷🏼‍♂️@ALOIS KRYM
Alena Kostelecká
Jen mrtvý komunista, je dobrý komunista.
Alena Kostelecká
Tak táhni do Madridu a neser se do Čech, ty maminko.A s tou menzou už jseš trapnej. Spíš bych tě tipla na nějakou proruskou, kolaborantskou filcku. A já se do mensy chodila nadlábnout šunkoflekama s vokurkou. @Thomas Cerny MUDr
Alena Kostelecká
Nejvíc bolševiků padlo v boji o koryta.@Jaroslav Lindner
ALOIS KRYM
@Joska Oltec ..ten "Lojza Krym dole" , to je jenom moje Reflexem tolerovaná kopie. Zatím se otrkává a umí jenom několik vět, tak ho neberte moc vážně. Poznáte ho podle toho, že jeho příspěvky jsou protivládní, proukrajinské a podporující sudetské Němce..🙂
ALOIS KRYM
@svpl ...asi tě chtějí navštívit😎
Alois Žilka
@Thomas Cerny Herr Tomáš Schwarz, netrpíte náhodou něčím čemu se v Rajchu říká verbaler Durchfall??
Alena Kostelecká
Pěkně ti zesračkovatěl mozek, geronte. To máš z chlastu nebo ze sifla ?@Thomas Cerny MUDr
Thomas Cerny MUDr
@ALOIS KRYM jak rika Sverak: muzete s tim nesouhlasit, protestovat ale to je asi tak vse co proti tomu muzete udelat.
Jarda Bloudil
@svpl A zde na Reflexu je článek -konec války přinesl rabování v ČR vojáky SSSR.Jak píšu Rus Ukrajinec zaštítěn SSSR
Jarda Bloudil
@svpl Píšu jen to co se dá dnes lehce dohledat.A dnes o tom psal i seznam.cz.
svpl
@ALOIS KRYM rusáci postupují leda do řiti, stejně jak ty
Jiří Hybeš
@ALOIS KRYM Ha ha ha ha )))))))))))

Jiří Hybeš
A kdyby vám náhodou nefungoval ten odkaz, video na Youtube se jmenuje: Jak Rusové přivítali nacistickou delegaci v Moskvě 1941
Alois Žilka
@Joska Oltec Velmi trefně podáno!!
Jiří Hybeš
@Thomas Cerny MUDr Ha ha ha ha ha )))))))

Thomas Cerny MUDr
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Igor
@Vit Prochazka A všichni víme, že mohli dojít mnohem dál, kdyby...
Thomas Cerny MUDr
@Alena Kostelecká
Produkce zdejsi obcanky Ceska Aleny Kostelecke o " narodu bez minulosti a cti"
23. dubna 2026 • 07:37
"Jedním slovem SLOVÁK, tím je řečeno vše.
Bastard z národa bez minulosti a cti."

Ich mag die Slowaken und die Juden sehr und an einer weiteren Diskussion mit solch einer jederman duzenden, einfach strukturierten Frau Alena Kostelecka bin ich in keinster Weise interessiert.
Alena Kostelecká
Ty asi nevíš, že v roce 1939 nás Slováci zradili a spojii se s Hitlerem. Rozbili republiku a otevřeli východ Němcům, Maďarům a z počátku i Polákům, kteří měli územní požadavky. Následoval rok 1968 a 1993. V podstatě to samé udělal Sudeťák, ale na rozdíl od Slováka jenom jednou. A 30 let, po válce, jsi mohl žít jen těžko v ČSR. Od roku 1960 jedině v ČSSR.@Thomas Cerny MUDr
Thomas Cerny MUDr
Produkce zdejsi obcanky Ceska Aleny Kostelecke o " narodu bez minulosti a cti"
23. dubna 2026 • 07:37
"Jedním slovem SLOVÁK, tím je řečeno vše.
Bastard z národa bez minulosti a cti."
Je neuveritelne , ze Reflex maze naprosto indiferentni a slusne prispevky zatimco produkci teto ominosni diskuterky Aleny Kostelecke ponecha in situ.
Jsem predvedcen , ze toto by v CSR kde jsem zil prvnich 30 let po valce mozne nebylo, tak nesmirne urazet sousedni narod.
Ja jsem coby cech narozeny v Praze uprosterd valky mel slovaky vzdy velmi rad.
Ze ceskeho premiera nazyva tato jednoduse strukturovana pani Alena Kostelecka beztrestne "bastardem" (hanlivé označení pro dítě narozené mimo manželství ) pro to ma tato zena Alena Kostelecka asi nejake dukazy ale ze nazyva slovaky "narodem bez cti a minulosti" to je alespon pro mne , velmi tezko stravitelne .
Ale patrne ma tato Alena Kostelecka na zdejsim diskusnim foru a v Redlexu vubec spoustu svetonahledovych protagonistu a obdivovatelu .
Thomas Cerny MUDr
@ALOIS KRYM myslite "Diarrhoea verbis ?"
Profusni diarrhoea je vzdy velmi nebezpecna neb organismus predevsim masivne dehydratuje.
Jsem lekar uz 60 let a s touto problematikou jsem nadmiru obeznamen.
Thomas Cerny MUDr
@Joska Oltec
Rincon lingual :
Diarrhoea verbis ( diarrhoea = prujem , verbis = instrumental pluralu neutra "verbum" ) prujem slovy
Na Bulovecke chirurgii jsem byl v r. 66 mistr sveta v latine v souboji s Dr.Sonskym viteznym prekladem vety " s resetlaky do mych brich "
do latiny , kdy Dr. Sonsky selhal, dav omylem femininu "alveus " maskulinni koncovku v genitivu pluralu ( cum grano salis!)
Thomas Cerny MUDr
Velmi jednoduse strukturovana Alena Kostelecká pise vysoce kontemplativne , jak je ji vlastni:
11. května 2026 • 01:33
"Tak táhni do Madridu a neser se do Čech, ty maminko."
Gnädige Frau Alena Kostelecka aus der Tschechei ,
seien Sie nicht traurig ,es ist bekanntlich nicht schlimm dumm zu sein aber dumm zu bleiben.
Man lernt ja nie aus und ich bin tiefst überzeugt, Sie schaffen's!
Thomas Cerny MUDr
@ALOIS KRYM "Quid pro quo" .
Thomas Cerny MUDr
@Thomas Cerny MUDr toto neveslo se do predchoziho prispevku :
Ad impossibilia nemo obligatur!
Noblesse oblige!
Man kann ja nicht über den eigenen Schatten springen.
Thomas Cerny MUDr
Ctena a vazena pani Alena Kostelecká pise vysoce kontemplativne a predevsim adekvatne svemu vlastnimu rodinemu ambiente
10. května 2026 • 05:10
"Tak podívej chasníku, já s tebou žádnou komunikaci nikdy nezapočínala a votravuješ jenom ty. Jak známo, angličtina vykání nepoužívá
A kdybys nebyl tupej, všiml by sis, že Bible tyká."
Vazena pani Kostelecka, mylite se v tom, ze jste komunikaci se mnou nepocala Vy, neb Vy jste themaimanentne se mnou skutecne pocala .
Moje maminka mne od meho narozeni v Praze v r. 1942 ucila , ze v cestine se cizim lidem tyka.
Vase maminka p. Kostelcka vas patrne ucila , ze v cestine se cizim lidem tyka , coz neni spravne.
V Nemecku , kde poslednich 50 let ziji se cizim lidem onika mit "Sie",
ale nikdy netyka !
ve spanelstine , kterou jsem m.j. studoval v Madridu se take cizim lidem vyka : "Usted"( vuestra merced -your mercy)
a ve francouzstine se cizim lidem take vyka " Vous", stejne jako v rustine.
Protoze jste mne oslovila velmi zdvorile jak je Vam bytostne vlastni slovy
"Ty tupce " a spravne opravila ,za ta nova "budova gynekologie na Bulovce , (kde jsem od r. 1966 pracoval jako chirurg ) nebyla postavena na miste byvaleho bazenu ale reservoiru na vodu ", jsem myslel , ze jste na Bulovce take v te dobe pracovala jako lekarka.
Ten bazen ( puvodne skutecne vodni reservoir) byl asi 3 m hluboky a asi jen
30 m dlouhy , kolem dokola travnik, volleyballove hriste , a drevena budova se zachody a prevlikarnou kde jsem se stokrat koupal a tudiz jsem myslel , ze Vy jste se v tom bazenu pred 60 lety take koupala .
Muj dotaz ,jestli jste take lekarka jste mi , vazena pani Kostelecka bohuzel nezod­pove­dela­.Zdra­vi preje
MUDr Prag 66, Dr.med.Hannover 85
Facharzt für Chirurgie Unfallchirurgie, Sozialmedizin
Thomas Alois Cerny
nar. 1942 v Praze na Bulovce
P.S. uplny "tupec" , jak Vy, vazena pani Kostelecka, mne titulujete byt nemohu neb jsem m.j.clen jak Ceske tak nemecke Mensy jako Vy.
Ad impossibilia nemo obligat
Alena Kostelecká
Tak podívej chasníku, já s tebou žádnou komunikaci nikdy nezapočínala a votravuješ jenom ty. Jinak, Internet je zastaralou komunikační technologií US Army, kterou tato organizace předala veřejnosti. Jak známo, angličtina vykání nepoužívá a proto se , v minulosti, na Internetu , od jeho pravěku jenom tykalo. A kdybys nebyl tupej, všiml by sis, že Bible tyká už více než 2000 let. To asi bábě uniklo, že. Verstehen Sie ? Cerny MUDr
Joska Oltec
@ALOIS KRYM Pravda má nicméně mnoho podob, např lež se někdy nazývá alternativní či modifikovaná pravda.
Joska Oltec
@ALOIS KRYM Podotek byl ale ohledně toho pošuka Čjornyho, ne ohledně někoho jiného.
Monika Benešová
Hledáš dívku na jednu noc💋? Vítej - www.xmeet.club
Thomas Cerny MUDr
Rincon lingual (jazy­kovy,­ethy­molo­gicky koutek migranta z CSR pred 50 lety):

Ruska emigrantka Kanake ve svem velmi kontemplativnim clanku nazyva oslavy konce 2.svetove valky ( kdyz mne Ruda Armada v Praze 8 v kvetnu 45 osvobodila, to mi byly teprve 2 roky) orgiemi.
Orgie versus orgasmus.
Orgie (aktivita):
Jedná se o skupinovou sexuální aktivitu, které se účastní více osob najednou (obvykle se uvádí pět a více).
Účastníci se v průběhu času navzájem střídají a cílem je hromadné sexuální potěšení.
Historicky mohly mít orgie i rituální nebo náboženský význam, kde sex nebyl jedinou složkou.
Orgasmus (reakce těla):
Je to náhlý a intenzivní pocit fyzické rozkoše, který představuje vyvrcholení sexuálního vzrušení.
Provází ho rytmické stahy svalů v pánevní oblasti, u mužů obvykle i ejakulace, a následné uvolnění a euforie.
Thomas Cerny MUDr
@ALOIS KRYM mate pravdu , ze vetsin zdejsich diskutujicich jako treba p. Pepa Oltec alias vulgo pepek vyskoc nebo Kajetan Tyl se omezuji na vysoce sofistikovane prispevky diskusni prispevky typu :
" Franta je blbej, Pepa jeste blbejsi".
Ja coby 83 lety smradlavy dedek se vjadruji trochu kontemplativneji.
Ja jiste znate , vazeny p. Alois Krym tato moudra rceni :
ad impossibilia nemo obligatur.
noblesse oblige
niemand kann über den eigenen Schatten springen.
V ucte
take Alois ale Cerny
Thomas Cerny MUDr
@Alena Kostelecká
Vazena pani Aleno Kostelecka , ,
mne moje maminka od narozeni v r. 1942 v Praze ucila , ze neznamym lidem se v cestine vyka.
Jestli jste si toho velectena pani Aleno Kostelecka jeste nevsimla , , tak ja Vam zde nikdy netykal , pouze vzdy konsekventne zdvorile vykal.jak se od Vami tak rychle diagnostikovaneho "trouby" ocekava.
V hluboke ucte
vas
Chirurg, Traumatolog poslednich 60 let
Thomas Alois Cerny
Jarda Bloudil
@Thomas Cerny MUDr To bude těžké zde někoho takového potkat.Jo Pepku vyskoc tu potkáte hodně,ale lékaře...Moc to nevidím.
Alena Kostelecká
Už jsi někdy zkoušel zapálit slámu ?@Jarda Bloudil
Miloš Tesař
@Pavel Nyklicek hlavně ty relaxace viď Nyklíčku, ty budou příjemné.
Miloš Tesař
@Georg Waldman a kdo na té konferenci rozhodoval to víš? Tak nežvaň nesmysly.
Alena Kostelecká
Klidně mě vykej.@Thomas Cerny MUDr
Thomas Cerny MUDr
Ctena pani Kostelecka pise velmi sofistikovane:Alena Kostelecká
8. května 2026 • 21:13
"Tak to už máš nejvyšší čas zajet do vozovny. Mengele byl taky MUDr a vraždil děti a v SSSR měli zase "vrače" co zkoušeli rozdojit kozla.
Tak, že bys jim poradil. Hlavně ne skalpel, ať si neuřízneš palec. Určitě už se klepeš jako drahej pes.@Thomas Cerny MUDr"

V azena p. Kostelecka , copak Vas vase ctena maminka neucila, ze i v cetine se cizim lidem tyka ?
Nicmene je mozne , ze jste jeste starsi nez ja a v tom pripade se Vam omnlouvam a skocil bych Vam i pro pivo.

V hluboke ucte :

Chirurg , Traumatolog uz 60 let
Thomas Alois Cerny
nar. na Bulovce pred 83 lety.
neobcan ceska
Thomas Cerny MUDr
Alena Kostelecka zde pise .
Alena Kostelecká
8. května 2026 • 20:49
"To nebyl bazén troubo, ale hasičská nádrž.@Thomas Cerny MUDr"

Vazena p. Kostelecka ,ne ze bych nebyl trouba , nicmene jsem clenem jak Ceske tak Nemecke mensy a cely svuj 83 lety zivot jsem se ucil velmi intensivne 7 jazyku s mym polyglottnim otcem od 1. tridy Na Rokosce ( Kuchynce ) kam jsem chodil s Karlem Citterbartem , pozdejsim prof. gynekologie od r. 48.
Co se tyce bazenu , mate jiste pravdu .
Promoval jsem poprve v r. 66 v Praze na FVLKU m.j. s prately , prof. Jirkou Mazankem , pozdejsim predsedou ceske stomatologicke komory , prof. Orthopedie Honzou Sosnou sefem Orthopedie v Motole, prof. Kardiochirurgie Ivanem Vankem , prof. Gynekologie Honzou Bauerem i Karlem Citterbartem, prof.nefrologie Honzou Malym , pozdejsim dlouholetym reditelem IKEMu , ktery mi byl m.j. za svedka na svatbe v r. 66.
V 1.rocniku na FLKU s nami zacinal v r. 66 take Karel Svoboda od Gotta ale toho studium vubec nbvilo a udelal dobre.
Na kterem oddeleni jste pracovala vy , ctena Aleno Kostlecka .
Vase jmeno mi bohuzel nic nerika.
Ja jsem byl tehdy takovy nazrzly 192 cm dlouhan
V ucte
Chirurg , Traumatolog, Sozialmedizin uz 60 let
Thomas Alois Cerny
neobcan Ceska
Thomas Cerny MUDr
@Thomas Cerny MUDr vazena pani Aleno Kostelecka , v tom mate uplnou pravdu - ten bazen byl vsude asi 3 m. hluboky , asi jen 30 m dlouhy a kolem byl travnik i volleybalove hriste.
Chodili jsem tam s kolegy Dr.Sonskym, Jarosem , Pecharem, Hakem , Hazukou, Konopaskem etc. treba i ve sluzbe a protoze tehdy nebyly mobily , byli jsme domluveni se sestrickami z Ocniho v 6 patre sousedni budovy , ze kdyz bude na ambulnci prijem , tak ony vyvesi z okna prosteradlo a my budeme okamzite bezet na ambulanci.
Tak jsme to meli pred 60 lety promyslene! .
Mozna ze znate tez prim. Dr. Hercze , Prof. knoblocha , Prof. Novaka i reditele nemocnicce Bulovka doc. MUDr Panka , clena UVKSC, take chirurga ( jen operoval sterasne pomalu a byla to hruza mu aSISTOVAT PRI OPERACI )strasne slusneho cloveka .
Na kterem oddeleni jste pracovala ?
Thomas Cerny MUDr
@Alena Kostelecká
vazena pani Aleno Kostelecka mate jiste pravdu.
Nesem Vas spoluobcan a za to , ze jeste v 83 letech mluvim i cesky se Vam , ctena pani Aleno Kostelecka velmi omlouvam .
V ucte
Facharzt für Chirurgie, Unfallchirurugie, Sozialmedizin uz 60 let
nar. uprotred 2.s.v. v Praze
neobcan Ceska
Thomas Cerny MUDr
velmi jednoduse strukturovany Joska Oltec alias vulgo Pepek Vyskoc z Putimi pise vysopce kontemplativne a sofistikovane adekvatne svemu niveau:
"Ten a Mudr? Ten titul je jen na zamaskování debilniho rusotrola.
Trolíš jako opravdový HnuSSák, Mr. Mudr Judr Pudr.
To ti v trolcentru nemohli dát nějaký lepší titul, HhuSSáčku?"

Pro informaci Pepka Vyskoc z Putimi vecne( sachlich) :
U nas v Nemecku si nesmeji lekari s ceskym doktoratem MUDr psat kdekoli jen " Dr. Pepek Vyskoc " coz by bylo u nas v Nemecku trestne .
Takovy cesky lekar jen s ceskym doktoratem si musi vzdy u nas v Nemecku k titulu dodavat :"Dr.Uni Prag", nebo "MUDr" aby se odlisoval od nemeckch lekaru ( Cesko ma 40 000 lekaru nemecko 450 000 jen tak na okraj).
Protoze ale treba ja mam jak cesky doktorat MUDr z r. 1966 na FVLKU , tak i nemecky doktorat Dr.med. z r. 1985 mam jak v obcance , tak v pasu a na vsech kreditnich kartach etc. vzdy jen " Dr.Thomas Alois Cerny" coz bych bez nemeckeho doktoratu mit nesmel.
Je mi uz 83 let , poslednich 50 let jsem obcan Nemecka objel jsem nekolikrat cely svet kolem dokola a sve motto mam na vsech diskusnich forech jak v nemcine , tak v cestine , franc., angl. i spanelstine :
jsem velky sympatisant multikulturni spolecnosti vsech ras, barev kuze a nabozenstvi "
coz eo ipso implikuje , ze nemohu obcan Ceska ale jsem svetonahledovy diametralni antagonista vsech ceskych i jinych Pepku Vyskoc Oltec, Kajetanu a konsortu.
Nicmene jsem bezesporu 83 lety smradlavy plesnivy dedek a coby clen jak Ceske tak Nemecke Mensy bych rad poznal nejakeho zdejsiho diskutera , ktery by byl clenem Ceske Mensy ci take lekar a ne jen Pepka Vykoc Oltec z Putimi.
Alena Kostelecká
To nebyl bazén troubo, ale hasičská nádrž.@Thomas Cerny MUDr
Thomas Cerny MUDr
@Jarda Bloudil Vsrpnu 68 jsem coby chirurg na Bulovce operoval pouze 8 zranenych ukrajincu , kteri se v Praze prevratili s autem ale zadneho cecha nebo rusa, coz jiste postrada statsticjou signifikanci..Tehdy jsem rusy i ukrajince k smrti nenavidel . Ted mam ale rusy opet rad.
Ukrajinske zlocinecke bandy pod egidou Volodimira Kravcuka mi naposledy v Praze ukradli motorku Suzuki Bandit 1250ccm ,ale to je pouha kradez, v cemz jsme i my cesi na slovo vzati experti.
Behem 2.s.v rusti vojaci jiste znasilnovali , neb byli mladi a nevedeli kolik hodin budou jeste zit.
To nacisticke bestie zcela jiste nikoho neznasilnily a nerabovaly . proste jen kazdeho zavrazdily.
Ve znamem romanu ( a filmu ) od Alberto Moravia "Horalka" britsti vojci ke konci 2.s.v. na Siciliii brutalne znasilnili Sofia Loren a jejj 15 letou dceru ktere je vitaly jako sve osvoboditele.
Tito britsti vojci take nevedeli kolik dni budou jeste zit a chteli si jeste trochu uzit..
Cèst la vie!
Thomas Cerny MUDr
@Joska Oltec
Muy bueno!
Besame mucho , como si fuera esta noche la ulima vez!
Yo tengo miedo perderte despues!
Thomas Cerny MUDr
@Igor "Andy-randy " ( nadrzeny Andy ) tak nazivaji britove bratra Krale Charlese , prince Andrew.
Thomas Cerny MUDr
@Georg Waldman Vam je 75 a tudiz jste 2.s.v. na rozdil ode mne nezazil, neb mne je 83 let a narodil jsem se v Praze uprostred 2. svetove valky a v kvetnu 45 mne a nasi rodinu v Praze 8 zachranila zivoty Ruda Armada.
A toto Cesko , jehoz obcan nastesti nejsem prejmenovalo Tridu Rude armady kterou jsem chodil od r. 48 do obecne skoly Na rokosce, na gymnasium Na Korab a posleze od r. 66 na chirurgii na Bulovce pesky na " zenklovu ulici po jednom ceskem emigrantovi. ! V Praze jsem zil pak i prvnich 30 let po valce a pote jsem ilelgalne emigroval na vodnich lyzich.
Na tu dobu tech 30 let po valce , zejmena tech 10 let na Bulovecke Chirurugii u Prof. knoblocha ( rocnik 1900 !) vzpominam s velkou laskou.
Tehdy tam byl primarem Dr.Mach, ktery byl na Bulovce uz iv r. 42, kdyz tm privezli zraneneho Heydriha.
A tam kde dnes na Bulovce postavili Gynekologickou Kliniku byl nadherny bazen pro zamestnance s hristem na Volleyball etc.
Djo, those were the days my friend, we thought they never end , jak zpivavala Mary hopkins.
Thomas Cerny MUDr
@Josef Tyl
Senor Kajetan , es muy bueno que lo tengan . y una chupada con su munequita linda era muy buena tambien !
Thomas Cerny MUDr
@Joska Oltec
Nitwit Estupido Joska Vyskoc z Putimi naturalamente Usted tiene razon!
Que le vaya bien!
Facharzt für Chirurgie, Unfallchirurugie, Sozialmedizin
Thomas Alois Cerny
nacido ochenta y tres anos en Praga
Thomas Cerny MUDr
@Joska Oltec
Simplon Oltec alias vulgo Pepek Vyskoc de Putim, siempre que te pregunto, que cuando, como y donde , Tu siempre me respondes , quisaz.
Y asi pasan los dias y yo desesperando y Tu, Pepek Jozka Vyskoc Oltec de Putim me contestando permanente quisaz.
Thomas Cerny MUDr
@Joska Oltec Les feuilles mortes se ramassent à la pelle
Tu vois, je n'ai pas oublié Monsieur Nigaud, Nimwid Oltec alias vulgo Joska Vyskoc z Putimi.
Joska Oltec
@Thomas Cerny MUDr Don't cry here over a typo moron, do you really want to play a role of grammar Nazi? BTW, try to use more common vocabulary than Google translates for you, Mr. "Simpleton".
PEtr Tobes
@Pavel Nyklicek je to tak, kolaps sire zla je jen otazkou casu a putler uz to nejspis vi...cim drive se to stane, tim lepe pro cely svobodny svet!
Thomas Cerny MUDr
@ a real simpleton joska Oltec :
I'm convinced , it's just a typing error your writing "beter" instead of " better "- noting more , nothing less.

Nevertheless silly Oltec stop getting your balls in the uproar , take a chill pill and chill out.

The time has come, the walrus said,
to talk of many things
.Of shoes and ships and sealing wax
of cabbages and kings.
And why the sea is boiling hot
and whether pigs have wings.
Thomas Cerny MUDr
Ruska emigrantka Kanake pise radoby velmi sofistikovane:
"Zde vyvstává otázka, co je Putinovi po pocitech Rusů.
Je mu to jedno, jediný, na kom mu nezáleží, je on sám. "
Nejsem si jist zda tato ruska emigrantka Kanake chtela vyjadrit, ze
"Putinovi na sobe nezalezi"
Nicmene je to ale Kanake a eo ipso produkuje konfusni blaboly.
Joska Oltec
@Thomas Cerny MUDr Each time someone says you're a stinking russki troll, you have nothing beter than to switch to Deutsch. Looks like you are afraid of Czech, you smelly Schmuck. Or perhaps you wish to highlight your superiority, Mr. Russki? One way or another, you deserve just scorn and derision.
Thomas Cerny MUDr
@Jiří Hybeš Jiri Hybes , Sie sind traunfürwahr ein nicht nur möchtegern gutmütig lachender sondern vielmehr ein lächerlicher Vollpfosten.
Thomas Cerny MUDr
@Joska Oltec Überaus einfach strukturierter Joza Oltec, leider brachte es weder Ihre Mutter noch die unzulängliche Tschechische Grundschule fertig Ihnne beizubringen , ***s man auch auf Tschechisch fremden Leuten nicht duzt.
Thomas Cerny MUDr
P.Nyklicek pise :
"Rusko ztrácí pozici světového lídra ve všech směrech a zde za desítky let ".

Nyklicek je jen velmi skrovne informovany obcan tohoto Ceska a nikdy jeste neslysel o spolecnosti statu BRICS sestavajici z 200 mil. Brasilie ,jen 150 mil. Ruska , ale 1,5 miliardove Indie , 1,5 miliardove Ciny , Jizni Afriky , Egypta Emiratu, Ethiopie representujici vice nez polovinu obyvatel nasi planety.
Na druhe strane je Estonskoa Lotysko s 1 mil. obyvatel , spolu s prtavym Ceskem nabo i malym 84 mil. Nemckem ( jehoz obcan jsem poslednich 50 let ) pro BRICS skutecn mocnym uskupenim !
Thomas Cerny MUDr
@ALOIS KRYM jeste na jare 45 se skladala ukrajinska "Waffen SS Divise Galicien " z 30 000 ukrajinskych nacistickych bestii , bojujich s ostatnimi SS Jednotkami i na vychode CSR.
Velmi zajimavy je polsky film "Volyn" zr. 2016 , kde ukrajinske bestie v r. 1942 obalovaly polske deti slamou , kterou zapalily a za revu " skava ukrajine, slava Banderovi , konecne nam Hitler pomuze ocistit ukrajinskou krev od polske spiny" cekaly az se ty polske deti usmazi.
A v r. 2012 udelila tato Ukrajina te nacisticke bestii Banderovi nejvyssi rad "Hrdiny Ukrajiny" , ktery mu vsak musela pod natlakem Israele a ostatnich zemi opet brzy odejmout.