Komentáře
Elektronická evidence tržeb vstává z mrtvých. Zatím je spíše modlou než zdrojem peněz do rozpočtu
18 komentářů
Miroslav Umlauf
5
Pokud vím, tak tohle všude, kde to zavedli, po pár letech zkušeností zavrhli. Jen tady se zase Chytrolína a Estébák, kteří sami spekulují jak můžou, oba s máslem na hlavě, snaží znepříjemnit život drobným živnostníkům. Nic dobrého z toho nevzejde, jen si nahrabou firmy, které to organizují a provozují.
Přejít do diskuze
@ALOIS KRYM - no nejvíc budou kejhat ti, kterým tahle EET, stejně jako ta předchozí zdraží jejich pívečko. Které, protože na druhé nemají žužlají celý večer a pěnu si nahání prstem.
A pak na daňové úniky je největší expert právě Babiš. Celé týmy expertů pracují na "optimalizaci" jeho daní a stát tak přichází o miliardy. No a tak se to musí na těch malých bezbranných přes EET nahnat.
A pak na daňové úniky je největší expert právě Babiš. Celé týmy expertů pracují na "optimalizaci" jeho daní a stát tak přichází o miliardy. No a tak se to musí na těch malých bezbranných přes EET nahnat.
@Josef Tyl
my budeme v sobotu pálit Čarodejnice (trochu se zpožděním). Ji. Bureše, putina a Trumpa. Je to tradice už asi 12 let. Alena je tam pošesté a našli jsme ještě horší fotku... Bureš tam byl vždy, Trump je podruhé, putin posedmé,,,
my budeme v sobotu pálit Čarodejnice (trochu se zpožděním). Ji. Bureše, putina a Trumpa. Je to tradice už asi 12 let. Alena je tam pošesté a našli jsme ještě horší fotku... Bureš tam byl vždy, Trump je podruhé, putin posedmé,,,
Josef Tyl
Nemohl by někdo s tiskárnou mi vytisknout tuto její fotku a poslat mi ji? Já bych jí dal na kredenc aby mi nechodily děti a bonbóny.
@Anton Augustin Pravil přeborník v neplacení daní a čerpání sociálních dávek, že?
Josef Tyl
@Miroslav Umlauf - už kdysi Vlasta Burian řekl, Jo, jo, dneska jsou moc zlé časy! Vždyť i mnozí bohatí mohou místo másla na hlavě, nosit už jen margarín. 🤔😁
Kdyby erár chtěl opravdu vše řešit systémově, tak naopak daň z příjmu právnických osob zruší. Ostatně tuto daň skoro nikdo neplatí, s výjimkou bank a energií. Bez problému to lze nahradit spotřební daní z energií a transakcí. Zůstane jen drahý paskvil, co zničí konkurenci... A o to jde, velcí hráči se chtějí zbavit "obtížného hmyzu". Skončí třeba i to málo vesnických hospod...
@Miroslav Umlauf
Někdo říká znepříjemnit, někdo zase neplacení daní a parazitování na systému.
Někdo říká znepříjemnit, někdo zase neplacení daní a parazitování na systému.
Upřímně se ani nedivím že firmy dneska chtějí mít co nejvíc věcí elektronicky 😄 Jakmile se začne měnit legislativa nebo přibývají nové povinnosti tak je kolem zaměstnanců a administrativy strašný chaos. Kolegyně z HR u nás často říkají že bez systémů jako Vema by dneska polovinu času trávily jen kontrolováním změn a papírů.