Komentáře

Zpět na článek

Elektronická evidence tržeb vstává z mrtvých. Zatím je spíše modlou než zdrojem peněz do rozpočtu

10 komentářů

Josef Tyl
Nemohl by někdo s tiskárnou mi vytisknout tuto její fotku a poslat mi ji? Já bych jí dal na kredenc aby mi nechodily děti a bonbóny.
Josef Tyl
Tak Schillerová nám zase vrátí hlášku prodavačů. Chtete uctenků? 🤮
Uživatel_5734171
Kdyby erár chtěl opravdu vše řešit systémově, tak naopak daň z příjmu právnických osob zruší. Ostatně tuto daň skoro nikdo neplatí, s výjimkou bank a energií. Bez problému to lze nahradit spotřební daní z energií a transakcí. Zůstane jen drahý paskvil, co zničí konkurenci... A o to jde, velcí hráči se chtějí zbavit "obtížného hmyzu". Skončí třeba i to málo vesnických hospod...
Uživatel_5734171
Dlužena by si měla připravit pohádku, proč ro dopadne fiaskem...
Alena Kostelecká
Když se zloděj bojí, aby ho někdo neokradl...
Miroslav Umlauf
Pokud vím, tak tohle všude, kde to zavedli, po pár letech zkušeností zavrhli. Jen tady se zase Chytrolína a Estébák, kteří sami spekulují jak můžou, oba s máslem na hlavě, snaží znepříjemnit život drobným živnostníkům. Nic dobrého z toho nevzejde, jen si nahrabou firmy, které to organizují a provozují.
Anton Augustin
@Miroslav Umlauf
Někdo říká znepříjemnit, někdo zase neplacení daní a parazitování na systému.
Alena Kostelecká
Vrchní poctivec a morální kouč Anton Augustin promluvil.@Anton Augustin
Veronika Pavlíčková
@Anton Augustin Pravil přeborník v neplacení daní a čerpání sociálních dávek, že?
Josef Tyl
@Miroslav Umlauf - už kdysi Vlasta Burian řekl, Jo, jo, dneska jsou moc zlé časy! Vždyť i mnozí bohatí mohou místo másla na hlavě, nosit už jen margarín. 🤔😁