Rozhovory
Ruský odborník na ropné trhy Michail Krutichin: Ukrajinské údery jsou efektivnější než západní sankce
26 komentářů
Joska Oltec
@Václav Kříž Slušná demagogie. Rusáci té ropy moc neprodají, nemají už moc na výběr kudy ji dopravovat. Jak se zdá, tak praskají nervy spíš tobě.
Přejít do diskuze
@ALOIS KRYM
Uz jsi se zas prekabátil.?
Nejdříve Rasputin, pak Rudaš atd a teď Krym.
Co tě k tomu vede?
Vždycky jakmile začneš psát své výlevy zůstáváš v hodnocení vždy na chvostu...m
A lepší to nebude.
Příště si dej LENIN. To je takové neokoukané a křestní navrhuji ANDREJ.
To je zas slušně profláknuté.
Uz jsi se zas prekabátil.?
Nejdříve Rasputin, pak Rudaš atd a teď Krym.
Co tě k tomu vede?
Vždycky jakmile začneš psát své výlevy zůstáváš v hodnocení vždy na chvostu...m
A lepší to nebude.
Příště si dej LENIN. To je takové neokoukané a křestní navrhuji ANDREJ.
To je zas slušně profláknuté.
Josef Tyl
Ukrajina byla dříve varována, že pokud vystřelí směrem do Ruska, že přijde odplata kterou svět neviděl. Ne, že bych si přál aby přišla, ale nevím kdo by se k tomu musel s Ruskem spolčit. Možná ďábel.... jestli to už není?
@Richard Sebesta
Á naše blahorodí si přivstalo a přispěchalo s neotřelým názorem.
Jen bude li on ten názor opět správný ....
Á naše blahorodí si přivstalo a přispěchalo s neotřelým názorem.
Jen bude li on ten názor opět správný ....

ALOIS KRYM
Ukrajina začíná Evropě škodit více než Rusko. Prostě lídr bývalého SSSR při okupaci Československa se nezapře.
Na to nemusí být žádný odborník. To já vím už 4 roky taky a stejně tak to ví i Máňa od nás z kravína. Co si Ukrajinci neudělají sami, to nemají. Evropa je jen kroužek žvanilů a nasvěcovačů Eifelovky a Petřína a USA pracují pro Putina fest od prvního Trumpova dne ve funkci.
Británie hrozí, ale nekoná. Ruské tankery jí proplouvají pod nosem
https://e-news.cz/aktuality/britanie-hrozi-ale-nekona-ruske-tankery-ji-proplouvaji-pod-nosem
Británie hrozí, ale nekoná. Ruské tankery jí proplouvají pod nosem
https://e-news.cz/aktuality/britanie-hrozi-ale-nekona-ruske-tankery-ji-proplouvaji-pod-nosem
@Pavel Nyklicek Kdepak, jsem to stále já, Rudý Lojza. Mám za úkol tu rozsévat rozkol mezi protiruskými a proukrajinskými přispěvateli.
@Jarda Bloudil
Álois jen předělal asi už po desáté své umělecké jméno.
ÁLOIS si ponechal, protože je to prpstě Lojza a čerstvě dnes psal pod názvem KRYM.
Takže vítejte humoristu pod heslem ALOIS KRYM.
Álois jen předělal asi už po desáté své umělecké jméno.
ÁLOIS si ponechal, protože je to prpstě Lojza a čerstvě dnes psal pod názvem KRYM.
Takže vítejte humoristu pod heslem ALOIS KRYM.
ALOIS KRYM
@Josef Tyl.... ..samozřejmě Josefe mám a ty ? Nebo tě pozvali na slet Sudeťáků do Brna ?👍
@Václav Kříž Da se to tak interpretovat a navic celkové za valku v Perském zálivu a na blizkem vychode muze NATO .To ale místní dezolati nikdy nepřiznaji Jejich pravda se jmenuje totiž lež !!!
Útoky na ruskou ropnou infrastrukturu pouze zvyšují světové ceny ropy, obzvláště když jsou problémy v Perském zálivu.
Rusové prodají méně ropy ale za více peněz.
Výsledek je takový že Zelenský žebrá o peníze v Evropě a za odměnu jí zvyšuje cenu ropy.
Tak komu rupnou nervy dřív, Evropě nebo Rusku?
Rusové prodají méně ropy ale za více peněz.
Výsledek je takový že Zelenský žebrá o peníze v Evropě a za odměnu jí zvyšuje cenu ropy.
Tak komu rupnou nervy dřív, Evropě nebo Rusku?
Josef Tyl
@ALOIS KRYM - hele lojzo máš tento tento názor i na Německo? To nás okupovalo sice kratší dobu, ale o to brutálněji. 🐂
ALOIS KRYM
Jsem docela rád, že se s námi paní Kanaková dělí o své divoké sny. Jinak se trochu divím jejímu obdivu k Ukrajině, jednomu z lídrů bývalého lídru SSSR, který nás zde okupoval 40 let. Ale možná tak pracuje její podvědomí, že i ona má v SSSR své kořeny.
ALOIS KRYM
@ALOIS KRYM ...souhlasím se svojí slabší kopií, nemá vlastní nápady, ale je to moje kopie, tak jí musím podporovat plusem😎