Divoký kačer

Zpět na článek

Zrušíme daně. Jsou nepopulární a lidé je nechtějí platit, prozradil Babiš poté, co si nechal udělat průzkum

37 komentářů

Mibus
@Miloš Hora A proč ho tedy čtete? Není to pokrytectví? Je
Pavel Nyklicek
Něco obdobného proběhlo v anketě, zda chtějí či nechtějí lidé platit za televizi....
Klempíř se statistikou oháni, že lidé nechtěji platit, ale pokud uděláte anketu, zda lidi či nechtěji platit daně, výsledkem bude asi co?
Nikdo nechce platit a vůbec ne této pseudo vládě.
Uživatel_5734171
Bureš je tak hloupej, že by to klidně řekl... A Nacher je taková vtěrka, že by to klidně opakoval a Dvojí metr o tom natočil...
Uživatel_5350904
Myslel jsem si, že kačer je satira, ale vidím, že jsou zde i reálně vypadající články.
magnamund
Většina voličů ANO daně neplatí.
Josef Tyl
S příjmy to budeme dělat jako u Babišů. Budeme je brát ze šuplíku. Tam je bude dávat manželka. A na otázku kdo je dává manželce, bude odpověď manžel. A na otázku kde je bere manžel? No přece ze šuplíku.
Uživatel_5734171
@Stanislav Silhan
kdybys to nenapsal, nevěřil bych, že taková jelita existují. Zavedeme dobrovolné platby. Kdo chce, bude platit jízdenku, kdo chce, dálniční známku.
Petr Petrovic
Ano, nechceme platit daně, finacovat státní rozpočet můžeme ze zisku Anofertu, to říká volička babiška...
Ondrej Kocan
Je vidět, že vláda opravdu myslí na lidi a neuchyluje se k populárním krokům těsně před volbami, jen aby získala více hlasů. Navíc tím získává dost času pro celospolečenskou diskusi a mezirezortní připomínkové řízení, čímž zaručí, že ke schválení v paragrafovém znění nepůjde žádný paskvil ušitý horkou jehlou. Věřím proto, že zákon bude slavit stejný úspěch jako současný vládní návrh o zrušení poplatků za veřejnoprávní média a i samotná opozice jej přijme s nadšením a projde již v prvním čtení poslaneckou sněmovnu i senátem. Pan prezident jej určitě podepíše také bez protestů, protože ví, že dobré věci se prostě podpořit musí, jinak by mu Turek ,přistrihl křidýlka" a dlouho by se do zahraničí nepodíval. Takže držím vládě oba palce a přidávám podnět z ,, vlastní pračky", neb vím, jak je život v naší zemi těžký. Ke zlehčení situace by jistě pomohla novelizace gravitačního zákona, kde navrhuji nesmyslně vysokou gravitační konstantu snížit z necelých 10ti na 5 metrů za sekundu. Zákon jako takový neprošel změnou od dob Isaca Newtona a je třeba jej přizpůsobit moderní době a současným potřebám našich lidí. Samozřejmě, že jedině po průzkumu veřejného mínění agentury Jantar. Nicméně jsem přesvědčen, že proti návrhu mít život o polovinu lehčí nebude krom voličů SPD, kteří ví, že gravitace neexistuje, nikdo nic mít!
Ondrej Kocan
@Pavel Nyklicek Kdyby lidé jako já, Andrej a Karel ve čtyři ráno ještě spali a nemakali na tom, jak Vám zlepšit život - kde by jste byl pane Nyklicek? My skládáme oběť pro Vaše dobro a Vy nám tady dáváte knížecí rady o spánkové hygieně - tomu Vy říkáte vděk? No Vy jste tedy charakter!
Ladislav Pelánek
Konečně máme premiéra který pracuje pro Českou republiku!
Jerry M
ani inkaso nebude treba platit, lid bude radostny jako na prvniho maje
Pavel Nyklicek
@Josef Tyl
Ale od dvou už na to myslel
Josef Tyl
Ad. Ondrej Kocan. 😁
Josef Tyl
no fuj
Ondrej Kocan
@ram­mste­in.1­.ram­mste­in Vaš lakonický komentář zní skvěle a má všechny marketingové předpoklady získat pozornost (je stručný, rázný a vyjadřující emoci) nicméně si dovolím jednu malou a zcela nevyžádanou radu - tedy o koho se konkrétně jedná? Z kontextu není zřejmé, zda jste se podepsal, či se jedná o osobu zmíněnou v článku, nebo dokonce o osobu autora článku.... doporučuji zopakovat si 7. ročník ZŠ předmět Český jazyk a literatura, kde se psala slohová práce na téma charakteristika. Věřím, že po úspěšném absolvování se to pod Vašimi příspěvky bude laiky jen hemžit a já Vám nikoli ze soucitu, ale z důvodu pozitivní motivace jeden dám!
Ondrej Kocan
Smazano
Stanislav Silhan
Platit za televizi nechci. Kdo chce ať platí nikdo mu v tom bránit nebude. Udělat anketu o tom kdo chce platit je podvod protože ankety se mohou účastnit jen ti co nejsou vyřazeni z vůle Seznamu pro porušování pravidel.
Pavel Nyklicek
@Josef Tyl
Důchodci nemohou spát.
Ve východní medicíně se píše o orgánových hodinách....
Tihle nespavci do toho zapadají a pak myšlenkově upadají....
Ale zase je s nima sranda, protože nejlepši komik je komik je srdcař
Ondrej Kocan
Smazano
Josef Tyl
@Pavel Nyklicek - psal to v půl páté!
Pavel Nyklicek
@Ondrej Kocan
Ve čtyři ráno je dobré spíše spát, než zbytečně vymýšlet o nesmrtelnosti chrousta.
Miloš Tesař
@Pavel Nyklicek na celém světě nikdo nechce platit daně, neexistuje žádný stát, kde se občané na to těší. A he úplně jedno jestli je vláda dobrá , nebo fialová. Ale občané by měli mít větší pravomoce na určení daní, například na flintičky vypsat referendum.
Miloš Tesař
@Mibus články nečtu, stačí mi titulek a reakce všelijakých tlachalů typu nyklíčka.
rammstein.1.rammstein
Hovado.
Miloš Hora
Už se těším, až zjistíte, že lidi si nechtějí kupovat váš časopis.
To bude legrace...
Pavel Nyklicek
@Ladislav Pelánek
Prosím prosím a jaké že je jeho ctěné jméno?
Josef Tyl
smazáno
Josef Tyl
Já nic neříkám, Ale na moje slova dojde.
Pavel Nyklicek
@Ondrej Kocan
Svatá ty prostato....
I ty Brute?
Ondrej Kocan
Smazano
Josef Tyl
@magnamund - kdekdo platí daně. Já se chci odlišit a proto platím heleně!
Josef Tyl
@Uživatel_5350904 - to je právě ta satira!
Josef Tyl
@Ondrej Kocan - co by si chtěl od někoho, kdo si dá nick @ram­mste­in.1­.ram­mste­in? 🐂
Josef Tyl
@Uživatel_5734171 - bez komentáře.
Josef Tyl
@Miloš Tesař články nečtu, stačí mi titulek a reakce všelijakých tlachalů typu Miloš Tesař.
Uživatel_5700640
Jen prosím neříkejte Trumpovi že je Babiš prostě lepší.